Přejít na obsah

Sraz superbů


vick

Doporučené příspěvky

Zdravím vás pánové. Koukám že jsem přišel o hodně,ale přihodilo se mi něco s čím jsem vůbvec nemohl počítat.Musel jsem poslat ŠUPLÍK do světa a v pátek na který jsem měl domluvené volno pro sraz,jsem se trápil v německu a vybíral si jiný vůz.Hold rodina je rodina Seat alhambra rv.7\04 plná vyb.s 90tkm.v top stavu za 290000 i s papírama se nepodaří sehnat každý týden. Tak se s váma loučím,ale nabíka koplet servisu+odzkošených(emise i v prozu) chipů stále platí.Radim

post-16348-1214215553_thumb.jpg

post-16348-1214215637_thumb.jpg

post-16348-1214215725_thumb.jpg

post-16348-1214215829_thumb.jpg

post-16348-1214216201_thumb.jpg

Editováno: , autor: rr1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vidím, že sraz se vydařil.......káry pěkný, jak na seřadišti :palec2::palec2:

Co nějaký informace z továrny? Jaká byla prohlídka? Fotit uvnitř se předpokládám nesmělo....

P.s. Já byl dnes na výměně ložiska, samozřejmě se to neobešlo bez problémů. nešly povolit ramena a mě ze záhadných důvodů tam mám místo náboje z 1,9, který tam měl být, náboj z 2,5, takže výměna ložiska...no byla to chuťovka :feve: Cestou domu jsem zjistil, že problém je asi ještě někde jinde, protože pořád to není ono. Uvidím při delší jízde, co to bude dělat, třeba jsem paranoik :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Vytlačil: zelená je stejně nejhezčí ;) já mám zelenej island OII combajn ..

to Paolo: No teda sedám si na zadek a klobouk dolů před tou panoramatickou fotkou s NICKama.. fakt bezva.. nalepím si to na čelní sklo místo stínítka abych viděl koho mám zdravit.. -_-

to Laras: ty kluku ušatej, příště nebuď tak stydlivej a zapoj se do debaty u stolu.. my Octaviani nekoušeme.. ještě mě napadlo, že jsme vedli tak trapný řeči, že Vám bylo jen stydno si odsednout od stolu :rolleyes:

to Dan ze Zlína: jsou dva druhy fakáčů:

fakáč číslo jedna je tenhle: lol - což je ta lepší a přátelštější varianta.. pod tou si můžeš třeba představit fakt, že Tě předjede na silnici trabant a spolujezdec se Ti vysmívá do halelůja..

fakáč číslo dvě: fuck to je ta horší varianta a pod tou si třeba představ, když přivalíš domů, partnerka má rozjetou Ordinaci v růžové zahradě a ty se dožaduješ (pro ní nepochopitelně) přepnutí na Primu aby jsi mohl s lahváčem v ruce sledovat Euro 2008 !!

:palec:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

twe, ještě že jsem se tam necpal s Otesánkem... takovejch Supů pohromadě, to by nemuselo dopadnout dobře! :kol-98: ... jinak prima srázek... hlavně Ostraváci byly super! tím bych chtěl Víťu a jeho přituli pozdravit! ;)

Buď pozdraven dobrý muži.Díky ti za zdravici a doufám že se uvidímé i na dalších srazech,byť jak ty říkáš máš otesánka.Ale o tom to přece není.Už teď se těším.Ale už by to měl být minimálně dvoudenní sraz abysme to všechno probrali hi hi. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...