prtko5 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Už jste někdo přezul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ještě ne, není na co ale snad o víkendu to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 kdo chce kam, pomožme mu tam. Ještě to má dost času, proč riskovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 neboj, bude to fakt jen na zkoušku, taky nehodlám riskovat, počasí je zrádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 od neděle pezuto kdyby u nás náhodou něco spadlo tak mám ještě felicii na zimních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Prezuto, jak napada bily shit pojedu hold ceskyma drahama .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja jeste nestihl nasadit zimaky Takze stale letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 jsem prezuval gumku v sobotu vecer... ale jinak mam stale zimni a myslim,ze s nima budu jezdit dlouho, abych je pak vyhodil a na zimu si koupil nove, a pak dojezdim letni a po zimne si kupim letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja jeste nestihl nasadit zimaky Takze stale letni Ani se ti nedivím Michale.Jsem teď na dovči u vás v Jablonci a kdybych to věděl,tak jedu na letních a beru kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ani se ti nedivím Michale.Jsem teď na dovči u vás v Jablonci a kdybych to věděl,tak jedu na letních a beru kola. Jojo parada ... doufam, ze uz to vydrzi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 poručíme větru dešti , no raději ještě nechám zimní, přeci jen se to může obrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Myslím, že to taky o víkendu už šoupnu na letňáky, si myslím, že ti zimní pneu v tomhle počasí dost trpí, tuhle mi palubák ukazoval 17°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 já o přezutí už uvažuju taky, sice podle předpovědi se má zase trochu ochladit, ale nebude to o moc a teploty pod 5 stupňů ty moje Nokiany zvládnou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kire Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja som uz tiez uvazoval, no mala by sa dodrzovat zasada ze prezuvat az vtedy ked celodenne teploty neklesnu pod 7°C. Takze asi nejaky mesiac este pre istotu vydrzim- ked som sa uz na plechace vydrzal pozerat od Novembra, nejaky ten mesiac ma uz nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 já přezul na jarní (zímáky na dojetí) nechci hoblovat nový zimáky a letní jsme včerá objednali a myslím, že tam půjdou nejdýl v půlce března stejně už tady nenapadne a na hory nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já ještě nepřezul ikdyž nové GY jsou už na discích v garáži, ale ráno jsou cesty kolem brněnskýho pryglu přece ještě občas pěkně klouzavý,takže půjdou na auto asi až v půlce března. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nevím přezouvat v únoru mi přijde teda sakra brzo a to jsem z práglu. Myslím si, že ještě nějakej ten mrazík přijde. Ještě nějakej ten tejden počkám jak se bude vyvíjet počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No ja prezuju asi az v dubnu,ma tu jeste snezit ostosest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja mam stale este zimni... ale minulou zimu sem snad ani neprezula na zimni a celorocne na letnacich takze si je letos uzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja mam stale este zimni... ale minulou zimu sem snad ani neprezula na zimni a celorocne na letnacich takze si je letos uzivam Na letní?Nesmysl.Když máš auto na parádu tak samozřejmě ANO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Na letní?Nesmysl.Když máš auto na parádu tak samozřejmě ANO. Tak auto co mam na paradu stoji pres zimu v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ja taky jeste cekam..Vim,ze kdybych ted prezul,tak stopro zacne padat.. myslim,ze to ma jeste tak mesic urcite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ja porad nechapu ze se vetsina ridi tim ze neni snih...ono jde hlavne o vlastnosti te gumy...az vam to nekde v noci az bude kolem 0 ustreli tak se nedivte... ja teda zatim v klidku na zimnich neni kam spechat radsi o mesic dyl na zimnich nez to mit nekde ve strome naprosto souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 naprosto souhlasím. Já taky. Aby nám ještě nemrzlo třeba v dubnu, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.