Alexas Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Akce fakt dobrá,super pokec a pohodový lidi.Jedníčkaři ukázali nám dvojkařům jak maj jezdit pořádně vyladěný auta. Škoda,že jsem nemohl zůstat na druhou část a po obědě musel vyrazit domů.Příště jedu určitě zas.Jinak počasí v rámci možností dobrý, jedině snad ten vítr to trochu kazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Acke to byla dobra - jen jsem musel vypadnout jeste pred obedem, takze nevim co se delo dale... Ale Fabiatici stydte se - byli jsme tam jen 2 (slovy DVA).... Poco vyslo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 tak doufám, že ještě něco zopakujete až bude teplejc. přiznám se, že jsem na to stejně nějak zapomněl a i kdybych nezapomněl nedorazil bych, na mě je ještě poměrně zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 I ja chvalim..Pred chvilickou jsem dorazil domu..Super akce,ucast myslim dobra a celkem hojna..Az dam dokupy fotky a videjka,jak Skodik vypraskal a stihal Audi A5 3,0TDI.. Pocasko vyslo paradne a rad sem poznal dalsi lidi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak kdepak mame nejaky fotos videos ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ted sem dorazit fotky budou a videa, jen co to dam nak do kupy, akce dobra pocasi taky, kdo neprijel prohloupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Byl pan doli, hlavní to organizátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Na to sme se ho hned zeptali a on se hned vymluvil, že on ne, že on jen založil pro tenhle sraz téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Na to sme se ho hned zeptali a on se hned vymluvil, že on ne, že on jen založil pro tenhle sraz téma Takže nezařídil občerstvení a teplé pivo a studená párky nebyli?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Teď jsem dorazil, akce to byla dobrá , ale před tím než se šlo na oběd jsem odjel.Jen by ně zajímalo za kolik měli kolegové dojezd do Teplic, od Pánů s modrou Octavkou. Auto dnes makalo na JEDNIČKU, kombinovaná spotřeba při odjezdu z Mimoně 19,1 a předpisovou jízdou domu to spadlo na 15,8. Opravdu to dnes bylo super, jen škoda, že někteří museli po obědě domu - ještě sme si pěkně zařádili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak uz taky hlasim prijezd! Trosku jsem to protahnul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Taky už doma..ještě jsem byl cestou na nákupech..akce super, hlavně člověk poznal pár super lidí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Aby se neřeklo, tak taky písnu, že sem doma Jinak paráda a díky Dolimu za organizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Je tady 11 lidí, tak honem fotky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Taky už doma..ještě jsem byl cestou na nákupech..akce super, hlavně člověk poznal pár super lidí.. Skoda ze mi to nevyslo, zrovna sem na druhe strane CR, takze snad priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Je tady 11 lidí, tak honem fotky kluci ale fofrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Suchánek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ja se taky omlouvam ze jsem neprijel ale musel jsem do prace doufam ze brzo bude dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak jsem rad, ze jsem konecne poznal lidi s kteryma si tady skoro kazdej den pisu. Skaja: Se to na ty D1 nejak rozjelo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Tak kde jsou nějaké fotky? Doufám že máte vyfocenýho i starostu. Editováno: 22. Březen 2008, autor: Bburago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak jsem rad, ze jsem konecne poznal lidi s kteryma si tady skoro kazdej den pisu. Skaja: Se to na ty D1 nejak rozjelo, ne? Já jsem taky rád ,že jsem tě poznal. Doufám ,že příště budu mít víc času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Sraz se dle mě velice povedl,počasí super,auta pěkný apod. Hlavně po obědě to bylo super na letišti např. můj sprint se zapůjčeným Škodíkovo vozem proti blondýně v A5 3,0 TDi 2:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Sraz se dle mě velice povedl,počasí super,auta pěkný apod.Hlavně po obědě to bylo super na letišti např. můj sprint se zapůjčeným Škodíkovo vozem proti blondýně v A5 3,0 TDi 2:1 Blondýna a A5? Dobrá kombinace. že sem se sakra nezdržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Fotky a videa : http://www.youtube.com/watch?v=nzgev1-sceY http://www.youtube.com/watch?v=XZFPEE2RsiI http://www.youtube.com/watch?v=mx2c9-XF7SQ http://www.youtube.com/watch?v=iW0tblwY1QM http://www.youtube.com/watch?v=aKyIgYSGYmo Editováno: 23. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 škoda že sem nebyl,ale sem z Ostravy a navic sem dneska makal. Ta moje tam určitě chyběla.Kdyby tak byl nějaky sraz pobliž Ostravy. Dejte vic fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Doli: Tak rozjelo...víš jak, já to tam "nahoře" nad Prahou neznám, tak sem to nechtěl moc tlačit, ale D1 mám naježděnou a vím, že tam je to OK jak technicky, tak i s policajtama, takže tam se moc nekrotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky