mira Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ty fabiatici ... sama vymluva ... buďte rádi....aspoň vám tam neuděláme ostudu...ehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) No jasná zpráva! Elita energetického průmyslu... Zasrany CEZ ? ..jinak na sobotu hlasej polojasno 2/6s aspon na seznam.cz tak uvidime.. Editováno: 16. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Zasrany CEZ ? ..jinak na sobotu hlasej polojasno 2/6s aspon na seznam.cz tak uvidime.. jestli bude tak polojasno, jako je v tuhle chvíli, tak to bude zase o hovně. Já už to chtěl po zimě napucovat, přetřít třmeny, dát letní a tohle vypadá málem na řetězy. Pokud se to nezlepší, tak si to stejně na poslední chvíli řada lidí rozmyslí, jako minule. Tahle prognóza je prostě blbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Taky koukám ven, jak to tam proti včerejšku vypadá..do háje tak ať už je konečně jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jestli bude tak polojasno, jako je v tuhle chvíli, tak to bude zase o hovně. Já už to chtěl po zimě napucovat, přetřít třmeny, dát letní a tohle vypadá málem na řetězy. Pokud se to nezlepší, tak si to stejně na poslední chvíli řada lidí rozmyslí, jako minule. Tahle prognóza je prostě blbá. Co to placas ? Pokud by bylo polojasno, tak to je naprosto fpohode. Jen nesmi byt zatazeno a prset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Co to placas ? Pokud by bylo polojasno, tak to je naprosto fpohode. Jen nesmi byt zatazeno a prset. jo, pokud by bylo skutečně polojasno, tak by to bylo dobrý. Jenže já říkám "polojasno", jako je dneska, což je úplně zataženo. Takový srazy za každou cenu jsou pak na nic. A když vidím tu prognozu, tak se prostě bojím, že to tak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jo, pokud by bylo skutečně polojasno, tak by to bylo dobrý. Jenže já říkám "polojasno", jako je dneska, což je úplně zataženo. Takový srazy za každou cenu jsou pak na nic. A když vidím tu prognozu, tak se prostě bojím, že to tak dopadne. Tak o tom zadna, ale dneska zadne polojasno byt nemelo Dneska melo byt zatazeno s destem A pokud by za tyden melo byt jako dnes tak ja urcite nejedu a podle me se to zrusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jo, pokud by bylo skutečně polojasno, tak by to bylo dobrý. Jenže já říkám "polojasno", jako je dneska, což je úplně zataženo. Takový srazy za každou cenu jsou pak na nic. A když vidím tu prognozu, tak se prostě bojím, že to tak dopadne. No právě..dneska ráno bylo tak polojasno, že z toho všude bylo mokro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nechte tomu volnej prubeh, bud to vyjde nebo ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olafcv Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak jedu taky, jestli tedy dorazí středící kroužky na alu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Kéž by ještě napadl nějaký sníh, jsem si letos opět moc neužil čtyřkolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Kéž by ještě napadl nějaký sníh, jsem si letos opět moc neužil čtyřkolku ..voe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Vorlajz Ty bys asi taky ještě rád viděl nějaký ten sníh ne? Editováno: 16. Březen 2008, autor: Miki RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Vorlajz Ty bys asi taky ještě rád viděl nějaký ten sníh ne?Podle předpovědi počasí určitou šanci máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nikdy ste neklikli 2x? jo tak, takže 2x vole !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 já už sníh ani nechci, já ti tam mám už letní pneu nikdy jsem neklikl dvakrát hahahaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) já už sníh ani nechci, já ti tam mám už letní pneu nikdy jsem neklikl dvakrát hahahaha To mischicka @ vorlajz: jak potom otvirate slozky v PC ..to mate nastaveny na jeden clik Editováno: 16. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Škodík potvrzuje účast na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To mischicka @ vorlajz: jak potom otvirate slozky v PC ..to mate nastaveny na jeden clik Například já mám nastavené intuitivní ovládání - pomyslím na to kterou složku chci otevřít a počítač to sám udělá -------- Poznámka pod čarou @ = at = v , např. pro časové údaje, místa, atd., jako "a" se používá "&" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 jéééé tak to máš Mischicko stejně jako já! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Kde sledujete pocasi? Jaka je predpoved aktualni na sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Doli: neaktualizuješ seznam zájemců!!! (olafcv, jakub) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Doli: neaktualizuješ seznam zájemců!!! (olafcv, jakub) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 ještě mam takovej blbej, ale hoodně blbej nápad, co kdybychom si každej kdo pojede do mimoně vytiskli na A4 svou přezdívku z fóra a vložili do eurodesky a na letišti izolepou přilepili na SPZ? - pomůže to lepší orientaci na letišti, - hlavně se pak na fotkách nemusí mazat SPZ. Tak co, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky