stihacka Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 MB před chvilkou chumelenice a za 15 minut 3 cm sněhu Nelenil jsem, skočil do auta a jel na parkoviště k hyperkrámu a vozkoušel krosení na letňákách - paráda No v sobotu nejedu. Beru si po půl roce dovču a už ve čtvrtek odpoledne jedu pápá a vrátím se až v pondělí v podvečer. Tak omluvte mou neúčast. To sice jo, ale hned to taje a do soboty dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Počasí má být nahovno. Aspoň podle předpovědí. Uvidíme, ale jestli bude pršet něbo chumelit, tak nedorazím. Nemá cenu někde zmoknout, mrznout a pak být nemocnej. Ale když bude hezky (ani nemusí svítit sluníčko, hlavně aby nepadal nějakej bordel) tak určitě dorazím.Jsem z Turnova, kdo to má při cestě tak bychom se mohli domluvit. Cesta nejspíš přes M. Hradiště směr Mimoň, že? Turnov se hlásí Co máš za autí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak říkali v bedně, že bude chumelit až do konce března, jen o víkendu bude líp, bude lejt doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak říkali v bedně, že bude chumelit až do konce března, jen o víkendu bude líp, bude lejt doli Jen pockej ty neprejici skrcku... V patek vecer se rozhodnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mischicko! Ty se toho zučastniš taky?Dnes jsem koukal na zprávy,že už jste doma,jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mischicko! Ty se toho zučastniš taky?Dnes jsem koukal na zprávy,že už jste doma,jo? Ale prd, vzdyt je neprejici vuci pocasi! Siroko daleko zadna mischicka neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 MichalF: Kdys byl v Benesove, ze tu svitilo slunce? Ja se vracel domu a snezilo ostosest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Mischicko! Ty se toho zučastniš taky?Dnes jsem koukal na zprávy,že už jste doma,jo? Nene, vrátila se jen naše záložní rota co tu byla měsíc a půl kvůli vyhlášení nezávislosti, my máme naplánovaný návrat na červenec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nene, vrátila se jen naše záložní rota co tu byla měsíc a půl kvůli vyhlášení nezávislosti, my máme naplánovaný návrat na červenec.... Ahááá! A já jsem se těšil,že uvidim pořádny auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Romariooo jedes v sobotu? Hele jak je to s lidma co byli minule? Myslim Bburago a Stepan Suchanek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 MichalF: Kdys byl v Benesove, ze tu svitilo slunce? Ja se vracel domu a snezilo ostosest Od 9:15 do 12:00 a bylo jako fakt hezky a svitilo slunicko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Romariooo jedes v sobotu? Doli,zkusim to ale nic neslibuju.Ty tam budeš na sto procent? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Doli,zkusim to ale nic neslibuju.Ty tam budeš na sto procent? Jo, pokud bude prat pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jestli bude jak dneska každou hodinu uplně jinak, tak to potěš koště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 (editace) Dnes Boleslav- Plazy od 15hod az do vecera obcase vychrice snehove snih ale roztaval... sem opravdu zvedavej jak to bude v sobotu... Kazdopadne ma bej na konci tejde teplejc takze na snih neverim ale aby neprselo- sobota (22. 3. 2008) polojasno/oblačno smíšené přeháňky 4/8 °C Bolka 16hod: Editováno: 18. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 jestli bude v sobotu pršet, tak nejedu... protože jsem z cukříku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Pokud bude pocasi a pojede se, mam na 90% prislibenou OI RS Sportmotor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Pokud bude pocasi a pojede se, mam na 90% prislibenou OI RS Sportmotor.. To jo, ucast je dobra! Jen to zasrany pocasi jestli nam bude prat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 jestli bude v sobotu pršet, tak nejedu... protože jsem z cukříku! ale hlavně už máš leťáky, tak se nevymlouvej na cukr, brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To jo, ucast je dobra! Jen to zasrany pocasi jestli nam bude prat... Jo to je dobra..Douam,ze to klapne..Nemusim byt slunicko,hlavne,aby bylo sucho a nepadala nejaka sracka z nebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olafcv Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak jsem si dnes opět cvičně nasadil zimní gumy dobrá rozcvička. Tak jsem zvědavej jak bude v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak jsem si dnes opět cvičně nasadil zimní gumy dobrá rozcvička.Tak jsem zvědavej jak bude v sobotu Děčín zatím bílo a vypadá to, že chumelit bude ještě tak měsíc..alespoň podle pohledu na oblohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 uvažoval jsem ráno nad tím, že bych tam zase hodil zimáky..., ale už to nějak doklepu je mi totiž úplně jasný, že když tam hodím zase zimáky, tak bude zítra krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Turnov se hlásí Co máš za autí? Stříbrnou oktávku 2002. Je v bazaru, ale nevyšli mi jiný tak si ji zatím nechávám. Mohl bych přijet i otcovou O2, ale nebudu se chlubit cizím peřím Takže jedině svým, ale stejně budu hnusně tak to neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Pokud bude pocasi a pojede se, mam na 90% prislibenou OI RS Sportmotor.. Pokud bude ta akce,tak dorazim opět,ale VW (ale rychlym)Jinak by měl přijet na 90% kamarád s Leonem Cupra(283PS),Honda Civic Type-R EP3,poladěné Uno 1,3T a jedno žluté RSo z Plzně Takže to bude i boj značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky