Přejít na obsah

hromadný chiptuning


Josef Novák

Doporučené příspěvky

mno kdyz si vzpomenu blahe pameti pred 2 lety s formanem na 165/70/13 jaky kraviny se stim delali, tak se divim ze ziju, kdyz ted s 195/55/15 jedu ty zatacky stejne rychle a rikam si jak sem to krouhnul. :p

jinak zitra tedy na tom parkovisku, snad bude pekne, rano jeste rumika premeju aby byl kraaaasnej. PS: kdu se odvazi a pujde prvni "pod kudlu" ja bych zdovolanim tak 3-4, at si Cimbu nejdriv spravne zahreje nacini na jinejch skopkach., lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja budu docela spechat, takze klidne pujdu zezacatku ;) uz se tesim jak malej Jarda :) jo a kluci, premejslel nekdo, co ty nase super vytuneny motory udelaj se spojkou, prevodovkou a poloosama :kol-46: :<img src=:" border="0" alt="laugh.gif" /> lol (vtip -_- )

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych uvedl na pravou míru bonmot páně Jandy o kterým asi málokdo řekne že je lidovej vypravěč... Myslím, že to řekl spineshakovi, spíš ze srandy, když mu čipoval jeho 40kW a na ten motor se mu to asi zdálo opravdu dost. A jak podle mne správně píše Blacky jsou opravdu ty 195 na Rumíky s 47kw už širší. Podle mne jsou 185ky rozumnej kompromis mezi tím jak to vypadá a jak to jede. Je ale jasný, že teď svoje 195 nevyhodím, že. Pěkně je dojedu a pak koupím 185ky.

Jen tak na okraj. 5let jsem jezdil s FI 1.2 40kW na 165kách. Uznávám, že to nevypadalo zezadu nijak supr a docela rychle se sjížděly ale pánové, vcelku slušně to jelo a předevší supr spotřeba! Přes léto do 5ti litrů... O tom si můžu nechat s Rumíkem jen zdát. Dnes jsem najel po Vysočině cca 200km s průměrkou 6l... a byla to taková lehká ekojízda. Pořád jsem totiž čuměl na spotřebu a porovnával jak to bylo před tím a jak teď...

nezapomeň, že máš Roomstera a ten má větší čelní plochu a dle měření pánů ze škodovky, ten litr navíc sedí ;)

co je lepší mít balón gumu hubenou (prdlajs to sedí) a mít nižší spotřebu a nebo široká nízkoprofilová guma (sedí jako přikovaná) a mít o půl litru vyšší spotřebu?

Já osobně volím stabilitu a na spotřebu z vysoka kálím. Chci jezdit, tak jezdím. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkusim to, jen nevim kde je primo k nemu, kdyz tu byla rec o nejakem poli...? :help:

Primo na jeho webu je adresa. Je to vesnice Sukorady smerem z MB na Jicin.

CIMBU autosport

Ing. Zdeněk Janda

Sukorady u Ml. Boleslavi 103

294 06 Březno

tel./fax: +420 326 397 184

e-mail: info@cimbu.cz

GPS: N 50° 25,527', E 15° 01,485' -> viz mapy.cz

Editováno: , autor: lumirnavrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Moje první zkušenosti po chipu (1,4 50kW): zmizela díra v plynu (je to jako bych zase jezdil s karburátorem :) ), lepší chování motoru v přechodových stavech a subjektivně 5.stupeň je pružnější. Co se týká spotřeby, tak na stejné trase jako když jsem jel na chipování mám srovnatelnou spotřebu při nachlup stejné průměrné rychlosti - cca 6,7l při průměru 98km/h. Předpokládám že snížení spotřeby se projeví hlavně mimo dálnice. Přesnější info budu mít až pojedu po trase, kterou znám a vím jakou spotřebu můžu čekat.

PS: Podle mě by takhle naladěnej motor měla prodávat už Škodovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotky pekny, pochval je slecne :) ja zejtra taky nejaky pridam.... S tim chipem... zadna rapidni zmena, ALE kazdopadne na volnobeh se mi auto prestalo klepat jak ratlik, po ubrani a pridani plynu za jizdy tolik necuka a tahne dal do vyssich otacek, spotrebu od pana Jandy k Pardubicim jsem mel podle PP 4,9, ale tezko rict kolik to zralo predtim, PP mam taky od dneska :) a taky tezko rict, o kolik keca ;) Jsem rad, ze jsem do toho sel a dekuju Mirovi 19 za organizaci. Mejte se a uzivejte tech nasich RAKET lol Petr (vysokej brejloun, modra fabka :p )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...