xtrack Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ahoj uvidím jak to bude s volnem v práci...makám i o víkendu a na tom jsem shořel na podzim jak byl sraz v Olomouci:( Mošnov bude fajn místo až upřesníte termín budu chytřejší rád vás všechny uvidím ale asi budu nejmladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ahoj uvidím jak to bude s volnem v práci...makám i o víkendu a na tom jsem shořel na podzim jak byl sraz v Olomouci:( Mošnov bude fajn místo až upřesníte termín budu chytřejší rád vás všechny uvidím ale asi budu nejmladší Na veku tady si myslim nezalezi, cim vic nas bude tim lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hoši mam take obavy aby nam ten Mošnov nehlídali!!!!!!!!!!!!! Slyšeli jste co se tam včera stalo? To by znamenalo konec všech srazu. http://www.newstin.cz/sim/cz/53219514/cz-010-000134707 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hlavně ať nám kucí vyjde počasí, minule to byl hnus, zima jak sviňa a měl jsem co dělat abych se doma zahřál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hoši mam take obavy aby nam ten Mošnov nehlídali!!!!!!!!!!!!! Slyšeli jste co se tam včera stalo? To by znamenalo konec všech srazu. http://www.newstin.cz/sim/cz/53219514/cz-010-000134707 byl to asi peknej blbecek..,,, ja si myslim,ze se srazikem problem nebude..,je to na stare plose a urcite neni nikdo z nas tak mimo ,aby udelal neco podobneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hlavně ať nám kucí vyjde počasí, minule to byl hnus, zima jak sviňa a měl jsem co dělat abych se doma zahřál Mozna se pletu ,ale neprobehla u tebe nahodou zmena predni casti ? jen me to tak napadlo,jak tak koukam na avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hoši mam take obavy aby nam ten Mošnov nehlídali!!!!!!!!!!!!! Slyšeli jste co se tam včera stalo? To by znamenalo konec všech srazu. http://www.newstin.cz/sim/cz/53219514/cz-010-000134707 to byl expert, ale najel tam z přední části, jak jsou odbavovací haly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Mozna se pletu ,ale neprobehla u tebe nahodou zmena predni casti ? jen me to tak napadlo,jak tak koukam na avatar jj, koukáš dobře,díky, trochu jsem pozměnil auto vpředu, vzadu i uvnitř, nemám to ale ještě všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 jj, koukáš dobře,díky, trochu jsem pozměnil auto vpředu, vzadu i uvnitř, nemám to ale ještě všechno Tak to máš ještě co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tak to máš ještě co dělat. Tak dnes jsme o kousek pokročili ,Pepino má předěláno na třetí generaci plus maxidot timto děkuji Vašovi a Cosbymu za odbornou poradu,dííík Neználek Jinak malá změna, hlasoval jsem pro 18,.5 ale budu rád pokud bude sraz toho 31.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) Se mnou počítejte,pokud mi do toho nevleze práce,tak mi vyhovují všechny termíny. Jinak co se týče toho narušitele letiště,tak poslední zpráva co mám je,že byl sjetej jak paprika. Editováno: 19. Duben 2008, autor: Davča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Tak dnes jsme o kousek pokročili ,Pepino má předěláno na třetí generaci plus maxidot timto děkuji Vašovi a Cosbymu za odbornou poradu,dííík Neználek Jinak malá změna, hlasoval jsem pro 18,.5 ale budu rád pokud bude sraz toho 31.5 a kdeto kutite ? Muzu prijet na kukandu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 a kdeto kutite ? Muzu prijet na kukandu ?Na kukandu je lidí dost na práci je jich málo.Můžeš přijed ,ale termin kdy to ti neřeknu pač ho nevím dej tel a jak se něco bude dít tak ti brnknu. Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Na kukandu je lidí dost na práci je jich málo.Můžeš přijed ,ale termin kdy to ti neřeknu pač ho nevím dej tel a jak se něco bude dít tak ti brnknu. Neználek pokud bude casek,rad klido pomuzu,v tom nevidim problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmin Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jo hosi ja se rad ukazu. Hlasoval jsem pro 11. uvidime nakonec jak to dopadne, mohl bych i 18., ale 31. uz delam takze snad mi to pro tentokrat vyjde. Minule jsem byl bohuzel v praci. Mej te se a navidenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmin Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jo a co se tyce te pomoci nejake pripravy ci co, jsem klido k dospozici:) tady je icq 298038433 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Dle nastalé situace jsem a hlasuji pro 18.5.2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 jsem pro 18.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ahoj uvidím jak to bude s volnem v práci...makám i o víkendu a na tom jsem shořel na podzim jak byl sraz v Olomouci:( Mošnov bude fajn místo až upřesníte termín budu chytřejší rád vás všechny uvidím ale asi budu nejmladší kolik ti je ? mohl bych se hádat s tím kdo bude nejmladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Klucí, neblbněte, udělejte to toho 11.4. jinak nemužu. Minulemi to uteklo a teď zas? Editováno: 21. Duben 2008, autor: Woody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Klucí, neblbněte, udělejte to toho 11.4. jinak nemužu. Minulemi to uteklo a teď zas? Nikdy se to nepodaří tak, aby to vyhovovalo všem. Navíc je teď tolik různých akcí, že je vůbec problém najít termín. I podle reakci tady bych to neviděl na tak monstr akci jako minule, teda BOHUŽEL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zacinam se spis priklanet k tomu 18.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 31.5. jsem na tuňasu v Olomouci. Mám to za zahradou, tak přeci místo toho nepoletím 90 km do Mošnova Jinak kdykoliv jindy vás rád uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 31.5. jsem na tuňasu v Olomouci. Mám to za zahradou, tak přeci místo toho nepoletím 90 km do Mošnova Jinak kdykoliv jindy vás rád uvidím. NJN ale to nesmí pršet a nebo být po dešti a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Hlasování UZAVŘENO, celkem hlasovalo 26 lidí a termín byl vybrán : 18.5.2008 takže tento termín platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky