hubo44 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Mam dve 1.4-ky ktore žeru mierky na olej. Stale ked sa vrati auto tak chyba tak 10 cm. mierky. Asi tu mierku chyti kluka. Mal niekto podobny broblem? Potom vodič nevie skontrolovať hladinu oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 a ktora konkretne je to 1,4 ? MPI alebo 16V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 a ktora konkretne je to 1,4 ? MPI alebo 16V ? Klasika 44/50KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Klasika 44/50KW. Mam 1.4 44 kW a pohoda. Za ty roky se měrce ještě neubížilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak tato odpověď kolegovi jistě pomohla. Jinak od včerejška nad tím přemýšlím. To je po ní hned po nastartování nebo až za nějaký čas? Je ulomená/ustřižená nebo osekaná? Co vedení měrky v místě styku s blokem? Je tam origo vana? Před zničením ukazuje dobře hladinu oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Je kovova a sekne 1-2 cm. nad maximumom. Vedenie som mal vonku ale nič podozrive. Ked pri kontrole hladiny pootočim mierku o 180 st. a tak davam spať tak sa zastavi asi 5-8 cm pred dorazom. Uvolnil som voditko ale ani tak mierka nešla dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Hubo a keď si menil rozvody tak si nemal vaňu dole?Alebo tam nič podozrivé nebolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Rozvody bola rychlovka lebo čakali na auto len som vyhodil stary kusok mierky. Pozrel som aj tu mierku ale nič podozrive. Spekulovať som nemal času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 To že tam nejde při otočení o 180st je asi normální. U mně je to tak taky. Už od výroby. Nic s tím není děláno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 To že tam nejde při otočení o 180st je asi normální. U mně je to tak taky. Už od výroby. Nic s tím není děláno. Ale len dve 1,4-ky mi žeru. U ostatnych mi ide mierka aj otočena uplene dole. To je zaujimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Řekl bych, že nevleze do otvoru pro měrku, co je ve vaně. Ohne se a jede po plechu. A potom se zlomí. No jo, ale proč se netrefí do toho otvoru? Je tam origo vana? Ukazuje dobře? Mě tam měrka jede jakoby po závitu a taky jen jedním směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.