Přejít na obsah

Máte problémy s řízením? Nefunguje servo?


Martin 3500

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Tak já kupoval z fabky která byla dovezena z venku na ND. takže jsem si jej vyzkoušel v autě. A repasu jsem se bál po širší konzultaci s jedním pánem,který to staré servo ode mne kupoval a který ty tak zvané repase dělá. Ale tím samozřejmě nechci říct že tak to dělaj všichni a jsou tak nepoctivý,ale to už záleží na každém jakou variantu jsi vybere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně kleklo servo v létě (Koyo) a raději jsem místo nějakých repasů sehnal  nové komplet řízení na F2 TRW a mám pokoj. Sehnal jsem ho za něco přes 10 tis (bez čidla natočení), nebo tak nějak cenově. Chce to fakt hledat a mít trochu štěstí, byl to výprodej ze zrušeného servisu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, ale to, že za stejný prachy budu mít komplet nové řízení, a ne jen repasované čerpadlo  :kol-31:  Druhá věc je ta, že pokud se nedejbože posere to servo v budoucnu, nebude problém sehnat díly za daleko menší ceny, než na to staré Koyo. Už jen dvourotorový (facelift) snímač otáčení je o tisícovku levněší u FII (TRW) než jednorotorový na FI (Koyo). Málo argumentů? :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle servisáka který servo testoval odešla elektronika uvnitř. O zatékání do serva nic neříkal, ale možné to je ikdyž plastový kryt s molitanem na servu nebyl... Když to řeknu takhle, toho serva jsem se od koupě fábky nejvíc bál a přišlo to zničeho nic a teď jsem rád, že to mám zasebou a když to řeknu blbě, tak i za docela slušný peníze. O starost míň ná pár dalších let :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mam problem se servem sviti mi kontrolka a jde/nejde nejak nahovno... kdyz auto treba tyden stoji tak nastartuju volantem muzu najednou tocit na miste i malickem jak to jde lehce ale divne kunka servo a snizuje se a zvysuje se jas pristrojovky i svetel jak kdyby kolisalo napeti v tu chvili pak na chvili zhasne ta dioda ale staci se rozjet ujet cca 20m a dioda uz tase sviti a volant jde vic ztuha:( nevite nekdo co s tim?:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK díky moc koukám že je to docela drahá věc, napadlo mě jestli by to ještě nemohlo dělat to že jsem si přesazoval volant na tyči aby byl rovně když jedu rovně, od tý doby se mi nevrací ani blinkr z jedný strany..tak ho zkusím vrátit a podle návodu zkalibrovat ten senzor jestli to třeba nepomůže :) pak až budu řešit výměnu no..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...