Přejít na obsah

Motor 1.4 16V 63 kW


biliv

Doporučené příspěvky

Pokud startuju znova, pri polozahratem motoru, tak uz je zvuk normalni.

Pri prvotnim nastartovani po tydnu, to ma tak 20 vterin zvuk jak polodiesel, pak ten zvuk zmizi. Nevim, jestli je to vlastnost za nizkych teplot nebo ne.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Agregáty BXW byly "Made in Germany" snad jen v samotným začátku výroby - pokud vůbec nějaký BXW někdy z Dojčska byly.

 

Mám motor z posledního kvartálu 2007 a na hraně bloku těsně pod hranou palice má nálitek "Made in Poland" - a nemám s ním žádnej problém (aktuálně najeto něco kolem 62 000km). Problémy se studeným startem bych přičítal jiným věcem než fabrice, která zkompletovala motor... Svíčky, kvalita elektrickýho kontaktu v kabeláži, čidla teploty, verze softu v ŘJ, kvalita paliva...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kilometry moc ne...to mam 50tis.soft byl 2x přehranej,všechny možný čidla ok,bez závad.Je to jen někdy...cca po startu 30 vteřin nepravidelný chod.

Někde už bylo na foru,že ty polské žádná sláva...Známá má "roční vůz" přímo referenční auto Boleslavi..stejný rok a tam je vw gernany..že by pro sebe dávali lepší německý..??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím

 

Na našom aute na motore tiež vyrazené poľsko - je to priamo spredu - tuším je tam aj vw, môžem pozreť presne....áno moc veľkou dôverou to nepôsobí ale od najlacnejšieho auta na trhu ....

 

Pozrral som tému studené štarty a mal som pocit že to robí len v lete pri vysokých teplotách. Z toho čo som sa dočítal na fóre som mal pocit že je to problém euro5 a v enakom pdf článku bolo uvedené že skoda pripravuje novú verziu sw. Na môj vkus tú novú verziu pripravuje už pridlho.... ďalej niekto uvádzal že je to problém nejakého odvetrávacieho ventilu tuším.

 

Prekvapuje ma problém studeného štaru aj v zime.

 

V našom prípade v zime štarty asi zatiaľ dobré aj keď túto zimu nie sú moc veľké mrazy. S autom jazdí manželka a nič nehovorila. Dnes ráno šla žena autom preč, mali sme -8 a asi ok, lebo auto tu nie je) asi pred mesiacom sme šli na návštevu - to som štaroval ja - bolo cca -15 a tiež ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten nápis? Otevřeš haubnu, skloníš se hlavou nad hranu mezi maskou a dírou motorovýho prostoru a podíváš se vodorovně směrem dozadu - přesně na rozharaní blok-hlava. Pojedeš očima po lince tvořený těsněním pod hlavou od levý strany motoru (z tvýho pohledu, jinak je to samozřejmě pravá strana auta) a musíš to najít...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatiaľ má len necelých 39000km ,takže spokojnosť , snaží sa slušne , v niektorích pasážach je to ochotnejšie jazdy ako to skapaté 1,6 75Kw BSE , a údajne to má aj proti nemu dlhšie prevody - teda aj podľa etky sú tam iné koliečka , hlavne 5ka , 1,6 má pri 130 údajne 4000ot. , 1,4 cca 3600 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...