mc2uba Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 K tomu volantu. Nevím, proč by to mělo být jen v Rapidu předpokládám, že v ambition a Elegacen, páč že by verze Action měla lakovaný volant a plastové výdechy každopádně ty volanty jsou naprosto stejný a je jedno, jestli to Citigo, Fabia, Rapid, O3 nebo O2. Volanty jsou stejné, takže pokud ho tam nebudeš mít, tak chvilku počkat a tak za rok zajet na vrakoviště a tam si tenhle volant za cca 4000 kč vč. airbagu koupit a nechat namontovat a starý prodat. Ve Škodovce by tě to vyšlo jako přislušenství tak na 20 - 25 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Jinak asi blba otazka, da se nekde z vozidla vycist jaky to je modelovy rok ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 u novyho auta pokud mas zaruku ze to nemelo vybouchany skla tak ze vsech skel na aute, pak samozrejme z VINka a pak jestli davaji jeste do kufru k rezerve stitek ty okna jsou asi nejrychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) Já bych řekl,že to musíš rozkódovat z VINu. Můžeš ho vložit sem: http://igorweb.org/vindec/Default.aspxhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Identifika%C4%8Dn%C3%AD_%C4%8D%C3%ADslo_vozidlahttp://www.mototipy.com/vin-kod-vysvetleni-znaku/Tak Lukason byl rychlejší. Editováno: 18. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) Jinak asi blba otazka, da se nekde z vozidla vycist jaky to je modelovy rok ??? z VIN čísla..ôsme číslo/písmeno zprava Editováno: 18. Červenec 2013, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Troška to upravým na správnu mieru, aby memal niekto z toho guľáš... Píšem konkrétne o automobiloch ŠKODA: Najskôr upresním - modelový rok, nie je rok výroby vozidla !!! Modelový rok u Škodovky začína prvým dňom (pondelkom) v 22.kalendárnom týždni (napr.: MR 2013 začína 27.05.2012 - končí 01.06.2013). Najpresnejší a najrýchlejší spôsob určenia modelového roku je z VIN čísla, desiata pozícia : MR 1985 - F MR 1986 - G MR 1987 - H MR 1988 - J MR 1989 - K MR 1990 - L MR 1991 - M MR 1992 - N MR 1993 - P MR 1994 - R MR 1995 - S MR 1996 - T MR 1997 - V MR 1998 - W MR 1999 - X MR 2000 - Y MR 2001 - 1 MR 2002 - 2 MR 2003 - 3 MR 2004 - 4 MR 2005 - 5 MR 2006 - 6 MR 2007 - 7 MR 2008 - 8 MR 2009 - 9 MR 2010 - A MR 2011 - B MR 2012 - C MR 2013 - D MR 2014 - E A podľa skiel to zďaleka nie je presné, na skle je len rok výroby skla, ten sa môže líšiť od modelového roku a aj od roku výroby vozidla: Napr.: 1., Moje aktuálne auto je vyrobené 09.01.2012, modelový rok 2012, sklá mám 2011, boli vyrobené niekedy koncom roka 2011. 2., Moje predchádzajúce auto bolo vyrobené 05.09.2007, modelový rok 2008, sklá som mal 2004, 2005 a 2006, a chaos so sklami bol z dôvodu, že sa jednalo o sklá Sun Safe Glass, a údajne aj mladšie Octavie so spomínanými sklami mali 2004, 2005, čiže info podľa skiel je veľa krát dosť skresľujúcou informáciou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Ešte prídam postrech k lakovaným volantom, dnes som ich videl lakovaný čierny štvorramenný MF vo výbave Ambition a trojramenný MF s radením DSG vo výbave Elegance, ale vo vozidlách Superb FL, tak do Octvavie by sa mohlo spomínané lakovanie objaviť asi najskôr v L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Odpoved z FB ze skody je na predesle strane, je tam i od nich opravena odpoved, ze novy volanty se do O3 montuji od 22KT/2013 tj. od modelu MY2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 To som si nevšimol, len hovorím, čo som vydel v nových Superboch, no je pravda, že to boli Superbi MR 2014, tak potom, je dobré, že krajšie volanty budú aj v Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Muzete hodit nejaky link na fotky tech volantu? Uz tu o tom 2 stranky diskutujete a ja marne premyslim, o cem je rec. Jestli to tu bylo a prehledl jsem to, tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 (editace) Tak pro tebe jeste jednou , jde o tu cernou lesklou dekoraci, tahnouci se od tlacitkek pres spodek volantu a pak kolem znaku.http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-combi-1-4-tsi-zlata-stredni-cesta-75444/foto?foto=3 Jinak me VIN ma desate misto "E" (objednano zacatkem dubna) coz by melo znamenat modelovy rok 2014. V pondeli uvidim svou novou OIII combi. Tak poreferuji jaky to ma volant. Editováno: 19. Červenec 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Tuhle dekorační "lištu" má i čtyř-ramenný volant - MR2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Tak mi to vyrobily jako 2014, takze dekorace je, viz moje tema Vase Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 nevíte někdo, zda elektricky sklopná zrcátka (bez el. sedačky) umí při zařazení zpátečky sklopit zrcátko u spolujezdce dolů na obrubníky? Hele dneska jsem to v menu bolera prolez a nic jsem tam nenasel, je tam v menu zrcatka jen : Nastavit sinchronne, sklopit po zamceni, ale nic o nastaveni pri zpetnem chodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Tohle naklopeni zrcatko umi pouze kdyz ma auto prave ty el. sedacky a je s pameti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Prodejce mi včera sdělil, že ŠA má problém s dodávkami kol DENOM 17" a automaticky je nahrazuje stejně velkými TERONY. Naštěstí mají na salónu jednu Octavii s DENOMY, takže nám to bez problému vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Jeste ze jsem objednal 18"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forcedracing Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 počkej.... mě prodejce sdělil, že nejsou Terony, abych si vybral něco jinýho, a ty píšeš, že nejsou Denomy, které jsem si vybral jako dalsi moznou variantu.... to jsem z toho blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Já také slyšel o tom, že nejsou Terony. Jak to teda je? Jen tak bez informace ti to přece nemohou vyměnit. Jestli nebudou Denom, tak raději připlatím za 18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Vzhledem k tomu, ze na webovem konfiguratoru chybi kola Teron, bude problem u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 S našim autem přišly další čtyři Oktávy, všechny měly mít dle objednávky DENOMY a všechny měly TERONY. Jak jsem nakoupil tak prodávám. MichalRr: Můžou to zaměnit za adekvátní náhradu. Přece k vůli toho, že je omezená dodávka kol ti nebude vyrobené auto stát někde na špalkách a ty budeš čekat, až ti dorazí ty správná kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 nuff: Nemyslím si. Minimálně tě mají kontaktovat a zeptat jestli právě raději nepřiplatíš za 18". Já opravdu Terony nechci, takže jestli budou na autě budou mít problém. Jelikož se jedná o jejich chybu když objednat šlo, mohli by dát slevu na Hawky, ty bych stejně nejraději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Pak je ještě věc, co dokáže udělat autosalón na místě. DENOMY můžou mít na skladě jako příslušenství. Což mi také prodejce potrvdil, že kdyby tam neměli žádné auto s DENOMY, tak je mají skladem jako příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forcedracing Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Opravdu se vám líbí Denomy tolik víc, než Terony? Mě teda ne.... uvidíme tedy, s čím auto přijde... Myslíte, že když se kvůli tomu ozvali z autosalonu, tak auto se už chystá k výrobě? termín mám na žačátek září, tak by mohli třeba překvapit a vyrobit ji dřív:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Líbí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.