Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Obdobně řešené to je u CR OII, s tím rozdílem, že zpětné vedení do nádrže jde přes palivový fitr. A taktéž tam není chladič. U PD vychází zpětné vedení taktéž od vstřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jenže se tam píše "tlak paliva ve zpětném vedení od vstřikovačů 0,4 - 1bar" - to znamená, že se palivo z vysokotlaku do přepadu "škrtí" a tím i když je kapalina teoreticky nestlačitelná, tak určitou pružnost má a při uvolnění tlaku klesá její teplota v souladu s poklesem vnitřní energie, podobně jako když se adiabaticky rozpíná plyn... Jasně, zase pár €uro na jednom autě uškudlených, ale asi to mají dostatečně odzkoušený, že ten chladič není nezbytně nutnej. Nebo se začnou šířit požáry oktávek a bude se zase honem rychle do každýho dehťáka dodělávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) ea288.JPG Obdobně řešené to je u CR OII, s tím rozdílem, že zpětné vedení do nádrže jde přes palivový fitr. A taktéž tam není chladič. U PD vychází zpětné vedení taktéž od vstřikovačů. ten vobrázek jsem taky gómal, že se to tam vlastně naředí... je pravda že v O II FL s 1,6 CR jsem chladič taky neměl... Editováno: 13. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ekkare - u PD je tlak ve zpětném vedení 1 bar a jde to taky přes filtr. To jsem tam neuvedl. Nic hořet nebude, mají to již statisíce aut, a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 četl jsem že u PD byla teplota ve zpátečce až 90 st. C - to prý u CR není ani třetinová, tedy to není třeba... neb bod vzplanutí motorové nafty je cca nad 55 st. C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 ... asi to mají dostatečně odzkoušený, že ten chladič není nezbytně nutnej. ... Však jo - doufejme všichni že to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Nějak sem to nezkoumal, má to už ty olejovy cerpadla s promenlivym ucinkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jo, má. Ale nějaká regulace (čerpadlo duocentric) už byla u předchozích CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Jo pěkný, překvapuje mě, že je tam ještě dost ruční práce (nandavání nárazníků atd....), na konci na parkingu polovina aut bílých Tomu poměru barev na konci na parkingu bych i věřil,... že se jedná o nové auta, která čekají na své zakazníky... mě už i na silnici příjde té bílé občas nějak moc.... Jinak vzhledem k počtu zaměstantců Škoda Auto a.s., což je 28 500 lidí (v roce 2013)... se tam toho ručně dělá pořád dost... a nevěřím že to budou všechno "svačinářky a sekretářky" v administrativě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 A vida je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Co v tom mají? 1.2TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Vypadá to, že ano. Viz zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 77kw, hm ale tak jo, do toho města to stačí, a je i možný že to mají třeba vyladěný tu jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Pochybuju, předchozí OII byly většinou 1.6 MPI 75 kW, zbytek 1.8 TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Policie má 1.2TSi 77kW, už se to tu někdy řešilo mám tušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Ve 2kách mají TSI v 1.8 (zejména zásahové jednotky). Že by v 3ce tak hodně polevili ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Měřící vozy maji 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Na YT je kanál jedné obecní policie a ty jezdí v SII 3.6 třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Že by ty Hyundaje nakonec nebrali tak jak se proslýchalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) to by mě zajímalo, kde se to proslýchalo? když mají od ŠA dodaná servisní centra a smlouvu na hodně hodně roků.... mimochodem by to byl vrchol trapnosti, když Octávkama jezdí Policie všude možně i nemožně (viděl jsem Octávku Policie i ve Funšalu na Madejře a nebo třeba i v Izraeli...) a u nás by jezdily v Hnůjdejích .... Editováno: 29. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) To je zajímavé,ze uz v Hyundaich jezdi Editováno: 29. Květen 2014, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Policejní O3 jsem viděl poprvé na zápase Bohemky ve Vršovicích tak někdy před půl rokem nejspíš je měli úplně nové, tak je tam ukazovali, zaparkováno jak na tuning sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 a ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) raději nepotkat.... Editováno: 29. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.