Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Tak ti co mě znaj vi že jsem vysazeny na interier a ten se mi teda važně přiiiišeně moc libi :kol-47: volantik bomba , co se tyče toho co kde je tak je to taky fajně uložene ;) ještě čekam na manualni šaltru ;)

co se tyče interieru jsem zvědavy jak auto bude vypadat v jine barvě , ono střibrno střibrna je sice osvěčena klasika ,ale jsem prostě zvědavy zda jina barva plus jina kola neudělaji oktavku ještě hezči ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přední část se mně nelíbí, zadek ano. Uvidí se ale až naživo. Na různých fotkách vypadá Octavia dost různě - podle barvy, úhlu apod.

Mám s toho stejný dojem, na ten předek jsem zvědavý na živo, ta oblast světel je taková zvlaštní, zaleží na úhlu pohledu a vyfocení. Ale to je první dojem, časem se uvidí, ale jinak zadek pěkný, vnitřek dojem moc příjemný ;)

Editováno: , autor: senky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super dalo se to očekávat. Ze zadního pohledi Audi A6 jinak je to podle mého gusta. Jsem zvědavej na ceny? Je takový detail Ti co byli na prezentaci něvěděli, že jdou fotit??? Protože kvalita fotek katastrofa současné mobilní telefony fotí o 100% lépe i v rukách amatéra!!!

Ta sříbná má nějake sportovní podvozek leží pěkně na zemi že!!! :kol-47: Uvnitř trochu rapidovské ale už si zvykám a ten tříramennej volant super až ho dají do rapida tak se kokpit úplně změní :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro badatele jako jsem já žádné překvapení, přesto je však příjemné vidět střípky takto pohromadě a navíc nutno uznat, že jsem neznal přesnou podobu interiéru.

Za mě je celkový dojem moc dobrý, alespoň co lze dle fotografií soudit, poměr výška vs. šířka vozu i to, jak auto sedí, je na Škodovku až překvapivě líbivý, vesměs opravdu ve stylu lepších značek jako Audi, o čemž jsme se tady bavili asi před 2 - 3 měsíci.

Přední část se mi líbí moc, je konzervativní, elegantní, ale zároveň originální a sportovně střižená - nemám výhrad. Zadní část jako taková je také moc hezká, jak jsem již však nejednou zmínil, moc po chuti mi nejsou odrazky ("kočičí oči"), ani prolis pro registrační značku. Světla mě však cca. před měsícem příjemně překvapila, jsou moc povedená.

Jako jediné slabé místo (alespoň dle fotek) od začátku vidím již zmíněný zadní převis z profilu. Bohužel, OII je zaměřená na zákazníky, kteří požadují rekordně velký kufr a v případě combi bude "prdel" zajisté moc pěkná, o čemž vesměs svědčí ty pseudo špionážní fotky, dle mého však ten převis působí až přehnaně, nepřirozeně a velmi mi připomíná Thalii - za mě v tomto ohledu palec dolů, designéři jemně splývavou linií nezakryjí velikost převisu a naopak jen zvýraznili to, že se nejedná o sedan, ale liftback..

Interiér jako takový je v některých ohledech malým překvapením, líbí se mi vše, od volantu, po středový panel. Zda jsou plasty opravdu 100% neměkčené, nebo ne nevím, působí však kvalitně a středový panel zcela odlišně než to, na co jsme od Škodovky zvyklí. Moc hezké, elegantní a jednoznačně hodné střední třídy :kol-47:

Jsem tedy zvědav na osobní dojem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se líbí moc, tvary jsou líbivé a hlavně! Není to taková koza jako Rapid :)

3. páčka na tempomat je jasná, přece jenom to už není jen o tom, aby auto jelo konstatní rychlostí, ale jede podle aut kolem, takže to nějaké složitější nastavení mít musí :) Myslím, že se nastavuje rychlost a vzdálenost, kterou od auta před sebou chceš uchovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...