Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Tak kazdy asi tezko, kazdy ma trochu jine naroky. Pro me auto, kde chybi polovina vybavy, co do nej jde koupit, neni plnohodnotne auto. :) Nicmene oproti Rapidu opravdu cena slusna, pokud je to teda pravda. Az se mi prave zda, ze to pravda nebude, kdyz to srovnam s tim co za tu cenu nabizi Rapid. Nepredpokladam, ze by se u Octavky Skodovka rozhodla pro takove usporne zvrhlosti jako u Rapidu, takze kdo by si pak ten Rapid vubec koupil.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono už tady padlo, že Rapák je vlastně náhrada za O-Tourku, aby se nevyráběl "už vyběhnutej typ", ale aby se prodávala novinka... Samozřejmě vývojově i výrobně lacinější, prodejně minimálně stejně drahá nebo dražší, ale určitě "víc navoněná a nafintěná". Kolikpak je to mohlo stát, připosrazit už vyvíjenou a designově vyřešenou kastli na OIII v přední části a našroubovat ji na podvozek už léta vyráběnýho Rooma? Rozhodně to nebyla taková pálka, co by stál vývoj do šroubku new auta, i kdyby se do něj použily koncernový skupiny. Já Rapida chápu jako vatu, výplň na místo, který doposud obsazovala Tourka = auto pro lidi, co jim je fábulije malá, ale na aktuální new octu namají dost financí. Jenže to už mám radši Rooma - sice to není novinka a voňavka, ale i tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. k čemu "dvoulitr" s 81kW, 105kW a 110kW ?

81kW verzi "dvoulitru" ještě dokážu pochopit, ačkoli ji stejně firmy nebudou kupovat a soukromník na ten motor buď má a je mu 77kW "jednašestky" málo, nebo na něj prostě nemá, popř. mu výkon vyhovuje a "dvoulitra" si nekoupí.. Proto mi také tato výkonová varianta vzhledem k "jednašestce" (kterou bych nejraději vyškrtl úplně) nedává smysl.

Co však nechápu už vůbec je, proč teoreticky bude, aspoň dle výše uvedené tabulky, 105kW a 110kW verze "dvoulitru"? Vždyť v reálu těch 5kW rozdílu ani nepoznám :kol-32:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O pár příspěvků dříve se psalo, že se to prej objevilo na slovenském konfigurátoru při konfiguraci Fabia 2 RS black edition, ale pořád mi tam nesedí ten přední nárazník. Ze předu je vidět, že tam má takové decentní lízátko a z boku je ten nárazník takovej placatej :) ale i kvalita fotky je dost špatná, tak může jít o zkoušku konfigurátoru v nějakém základním rozlišení, kde model ještě nemá plné hodnoty pro konfigurátor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...