Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

nikdo nepíše o tom, že je to bezpečnostní problém ;) prostě není možné to sklo zasunout po celé délce do střechy. Na celovýklopné (podle tebe tedy plnohodnotné) panoramatické okno - známé např. z modelu Volkswagen CC - si zase stěžovalo dost lidí. Např. přílišným úbytkem místa nad zadními sedačkami a taky velikou hlučnosti pří vyklopení.

Ano, jde o 2 veci, prvni, ktera je na povazenou, je skoro otevrena lez a mateni zakaznika tim, ze tvrdi (i v manualu), ze Liftback ma "panoramaticke stresni okno", to je docela tezky kalibr, vzhledem k tomu, ze se jedna o takrka (rozmery i provedenim) o normalni elektricky sibr, ktery se dava do aut jiz desitky let ´jako normalni stresni okno.

 

A ze si na nej stezovali lidi u CCcka? Ehhh, to je k smichu, je to preci draha priplatkova vybava, kterou si objedna jen ten, ktery vi oc se jedna, a je srozumen s problematikou stresniho okna, natoz panoramatickeho stresniho skla.

Jestli je to hlucne, zpusobuje mene mista pro vyssi, ovlivnuje bezpecnost pri prevraceni a zpusobuje mozne zvysene ohrivani interieru ? Ano a co, neni to seriova vybava pro kazdeho (jako i spousta jinych veci, ktere rada lidi nechce), a kdo to chce, tak si to koupi, zvlaste kdyz to skutecne panorama nabizi do Combi a Supika.

Tvuj podivny argument (a nekoho dalsiho) "o hlucnosti" vyzniva podobne nesmyslne, jako by nechteli davat napr. vetsi benzinove motory, protoze maji vysokou spotrebu, nebo klimatizaci a nezavisle topeni, protoze to zasadne zvysuje spotrebu :-)))

Proste kdo to chce, objedna to, kdo nechce, tak se to o nezajima. Smytec.

Editováno: , autor: omicron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsem viděl a však 1,8 TSI jede docela slušně :) hlavně to BMW je hroznej vrak, takže jeho původní výkon bude tak na polovině a ještě řidič si nebude úplně super (kor, když mu na konci dojde benzín) a taky ho honí ve městě. Na dálnici by to vypadalo asi trochu jinak :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu potvrdit, ze Tsi 1.8 me take jezdi hooodne dobre, myslim, ze tato volba pro policajty je dobra, je to spolehlivy a vykonny motor. Nevim jak jjinak by to na nasich dalnicich vypadalo jinak, s timto motorem dokazu na autobahnu jet cca 230, nevim o kolik rychleji by takovy zdrogovany ko...ot dokazal napr. na D1 jet? Samozrejme ale pro DOBROU dalnici je vhodnejsi nejaky interceptor, jako je to VW 3.6 :-)

Akorat by to chtelo vetsi nadrz, zmenseni nadrze u O3 je pro tento motor naopak totalni nesmysl, ale to uz jsme tu kdysi resili...

Editováno: , autor: omicron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se dozvěděl že se stopla výroba motoru 1.8 tsi. Nikdo mi neřekl proč ...nikdo mi neřekl do kdy ( prej do odvolání) Mám takovej vztek ,že ani nevím jak to mám vyventylovat. Takže budu čekat na auto,,,no vlastně nikdo neví jak dlouho.  Nemá tu někdo prosím nějaké relevantnější informace co se stalo ? Případně do kdy bude odstávka ? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu prosím vědět co je to MY2014 ?? Jsem asi tatar ,ale fakt nevím ... 

Díky

 

PS: Protože jestli myslíš rok 2014 tak by mi to snad ve škodovce někdo řekl a nenechali si mejch 600 000 ,- jen tak na účtě ne ?

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurikan88 > Klasika nikdo nic neřekne. Jestli se někomu třeba ten motor "rozpadl"  ...co si má zákazník myslet ?

 

Tady se alspoň dovíš že to bude třeba 22KT ale u dealere nic neví ! Prostě ti řeknou ,,je nám líto ... víme ,že máte zaplacený auto ,ale nevíme kdy bude .. bohužel  ...

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...