Přejít na obsah

AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Páni , je tu niekto kto mi vie zaručene odpovedať na tieto otázky kým to objednám ?

Chcem do Octavie Tour II navigáciu Amundsen PLUS - anténu mám poriešenú - aj FM aj GPS .

Mám ale otázky , aké sú rozdiely medzi Amundsenom+ a klasickým ? Tento plus má pevný disk kde sa nahrajú mapové podklady ? Neviete ako je to z kodovaním ? Mám 8 repro , inak nič viac neplánujem , ani HF sadu , ani parkovacie senzory , ani climatronic . Prípadne poprosím o skúsenosti s touto NAVI , ako naviguje k cíli , či zobrazuje ulice miesta , ako hrá rádio a iné poznatky z reálneho života . Rozhodol som sa pre Amundsen+ pretože sa relatívne nekradne , ale aj kvôli cene, za cenu kradnutého Columbusa mám legál Amundsen+ . GPS anténu plánujem umiestniť do stredovej schránky na prístrojovej doske . Ďakujem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj to viem , to zase niekto straší s tým že na Amundsen musíš zháňať mapy na nete ... Ono poviem to inak , mapy na karte sú k navigácii v cene , a zase nejazdím nejaké trasy kde by sa to malo meniť , v podstate navigáciu ani nepotrebujem ale nové Bolero sa mi nepáči a stojí toľko čo tento A+ . Takže voľba je jasná ... A ono uvidíme, zase sa nájde niekto kto bude vedieť tie mapy niekde zohnať , ako vždy ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je sice dražší, ale zase se vším potřebným pro montáž:

http://www.skodateil...5%29%20facelift

Podle toho co vidím je to přímo díl z příslušenství.

Tohle bych rád koupil já, ale co jsem se dozvěděl, tak Amundsen+ je ve dvou verzích. Jedna verze je bez bluetooth a musí se dodělat příprava pro telefon pod sedačkou spolujezdce a pak je druhá verze novější, kde je tam bluetooth interní. Co je na tom pravdy a jak to lze rozeznat když budu navi kupovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukáš - toto hovorí ELSA

Všeobecný popis od KT 22.11 je v navigačním přístroji Amundsen integrován bluetooth modul, který plní funkci telefonní přípravy GSM II (odpadá tak řídicí jednotka obsluhy telefonu -J412- umístěná pod pravým sedadlem). Pro telefonní přípravu GSM III nadále zůstává řídicí jednotka obsluhy telefonu -J412- pod pravým sedadlem.

Ferda - ja som dostal práve 100% zaručený tip na anténnu redukciu Fakra 1- 2 pretože toto má len jednu anténu a druhú dorábať nechcem . GPS anténu chcem dať do horného kastlíka na prístrojovej doske - ten chcem kúpiť tiež lebo Tour ho má bez dvířek + čierny spínač výstraž. svetel . + Musím kúpiť v škodovke rámik

Editováno: , autor: surky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, mam prosbu, mam Amundsena a zda se mi ze hraje podstatne hure nez Columbus, zvuk je takovy plochy ... jelikoz mam starou GW, tak se do nej nedostanu ( jen u kamose v aute s novejsi GW ). Co jsem to tam mel jednou pripojene, tak jsem tam zadne nastaveni nenasel, snad jenom "neco linearní", nema nekde nejaky screenshott co to je, pripadne kodovani pro O2 ? 4 repro tam nakodovany jsou ... Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, je Gateway typu Q novější anebo starší typ?

Address 19: CAN Gateway Labels: 1K0-907-530-V3.clb

Part No SW: 1K0 907 530 Q HW: 1K0 907 951

Component: J533__Gateway H16 0202

Revision: H16 Serial number: 2700K086100943

Coding: E9801F064006022302

Shop #: WSC 20268 012 20168

VCID: 356547EC5C0A8FB0C23

No fault code found.

Editováno: , autor: Honza9007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

no já nevim jestli ten kousek na skodateile má na 100% hf jendotku i když je tam kabel a mikrofon. Když ta navi BT nemá a je nutný instalovat jednotku pod sedačku řidiče, tak se stejně mikrofon připojuje na navi ne? Tak podle tohodle to asi poznat nejde. Musí to bejt v kódu produktu nebo nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Amundsen plus. Je tam HF. HF nefunguje jedině tehdy pokud není nakodované. Taktéž Soundsystem se dá nakodovat a pokud ho vozidlo nemá hraje Amundsen plus hrozně mizerně. Kodovaní soundsystemu nemá nic společného s BAPem. BAP se koduje samostatně a u Amundsena plus lze BAP taky nakodovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je taky pravda. Zbytečně by to tam nedávali.

Já už mam v jednom bazaru potvrzeno, že plusko který tam je, má BT HF a je za 7 tisíc. GPS anténa je za 500 a kabel s mikrofonem bude tak za 400, takže komplet 8, namontuju a nechám nakódovat u rolbaře.

Jen furt stále přemýšlím nad Bolerem, který je bazarově za 5, protože navi nevyužiju, speciálně na navi mám jako druhej telefon Nokii. Potřebuju jen aby to bralo karty. Mám MR2008 před FL a dal bych tam Bolero ze Supa s čidlem, ale co jsem tak četl, tak funkčnost jasu na max je jako loterie. Některý Bolero si prej dělá co chce i když je to manuálně nastavený na max, jiný zase svítí dobře. Neví se už náhodou co s tím nebo aspoň který Bolera jsou OK? Jestli to od nějakýho roku výroby nebo FW není OK?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...