Přejít na obsah

AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

verí neverí , takýchto príhod poznám , podotýkam že aj tu som mal rôzne ponuky na bolerá , columbusy a iné , vybraté zo svojho auta a nahradené pioneerom na kazety , a podobné príhody :D a to sa to tu kradne o hodne menej ako u vás , tu kde robím robili len jednu vykrádačku za posledné roky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já bych si nebyl jistej, že něco krom TomTomu a Garminu naviguje lépe než Nokie. Nokie má aktuální mapy, naviguje na číslo domu, za 4 roky používání jsem nikdy neměl problém někam dojet i když to byla novostavba nebo zapadákov u lesa 200km za Prahou. Ve městě navigace v jízdních pruzích atd. atd. :kol-47::kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je na cestě ke mě Amundsen+ s BT a předinstalovanýma mapama za 6900. :kol-31:

Potřeboval bych ale poradit, jakou mám koupit GPS anténu a hlavně kde sehnat kabel s mikrofonem, našel jsem pouze http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=125&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 , ale to není ono, je to určený pro BT HF jednotku pod sedačkou řidiče a tady bude BT HF přímo v navi. Pak jsem našel http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=212&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 , určeno pro Columbuse, ale nevím jestli to půjde na Amundsen+.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Amundsen+ s BT HF mi přijde zítra společně s mikrofonem a kabelem http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=212&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 a GPS anténou http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=201&menu=Volkswagen . K tomu mám redukci na anténu 1Z0051551 za asi 180Kč. Takže to tam zítra šoupnu a hurá k rolbařovi na kódování, teda jestli bude mít čas. Celkem 6900+500+550+180+poštovný 150 = 8280. Celkem drahá sranda. :kol-43:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, zítra tam zavolám. Jinak ještě jeden dotaz, sice mam MR2008, ale s jakou gateway Amundsen+ nema problem? Abych pak nemusel ještě dokupovat. Sice se mi nechce, ale asi se kouknu nebo až budu u někoho na kódování, tak abych to věděl.

EDIT: A ještě kam se přesně montuje mikrofon k tý navi? Vím že by to snad mělo být někde u předního vnitřního osvětlení.

Editováno: , autor: Lukáš Plachý
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je Amundsen+ v autě. Nakonec mi to zapojil Milhausek. Všechno funguje skvěle, moc tedy děkuji a klaním se. :worthy

Jinak anténu mám řešenou jen přes redukci a signál v pohodě. Ve 170km/h na D1 bez problému celou cestu, po Praze taky pohodička. :kol-31: Jsem maximálně spokojen. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vůbec mě do toho nenaváděj :lol::'> už jsem o tom uvažoval :kol-28: , ale co jsem tu tak vyčetl a zjistil, tak je s tím snad docela problém. funguje pak sice komplet MF volant a zobrazuje na maxíkovi navi atd., ale je tam snad zase problém s immo a dalšíma věcma. navíc je to zase s montáží nějakých 8 tisíc. udělal jsem mf volant, navi a stálo mě to skoro 20 a to chci ještě komplet parkovacího asistenta. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak parkovací asisten bez nových budíků je celkem utopie...jinak je nutné zachovat funkci jednotky immobilizéru(musí být možnost ji načíst diagnostikou!!) jinak bude problém s naučením G85 nebo s případnou novou ESP jednotkou.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ESP nemam, jenom ASR. jinak právě s tím immo když je problém, tak bych to nezkoušel. koupit za 5500 budíky a pak zjistit, že to nepůjde... jinak PA nejsou na budících závislý ne? PA se zobrazuje na Amundsenu+ a k tomu ještě zvukový upozornění.

Je samozřejmě škoda, že současnej maxík neukazuje rádio, navi a telefon, ale zkoušet to za ty prachy... :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ klasický parkováky a jejich zobrazení. Asi si myslel takový to samočinný parkování viď? To se mi líbí, ale chtěl bych to tak jedině s DSG. To bych si pak dal i Magicar s dalkovým startem a bylo by to super. :kol-47:

Jinak auto je MR2008 a myslel jsem, že kvůli rádiu nebudu muset měnit gateway a nakonec se taky měnila, protože jsem měl Q a tý se nějak nechtělo. Teď si ani nepamatuju jaká se tam včera dávala.

Nový budíky jsou hezký, ale - budíky, parkováky, origo alarm, práce... Dalších 20 tisíc. :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...