Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V


dcdodo

Doporučené příspěvky

No to moje mladá taky proti motorce protestovala,protože sem se kdysi dávno na motorce dost rozbil,ale když sem si jí potom pořídil,tak se jí to moc zalíbilo a chtěla pořád někde jezdit,myslím že ta tvoje by na tom byla podobně ;) .A hlavně bys ušetřil za chip,protože to jezdí i bez chipu svižně :p ,už aby bylo teplo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera sem napatlal na skla ten rain off a je to supr, zatím jen na corsu a našich Henryho. večer pršelo a stěrače sem ani nepotřeboval, sem zvědav jak dlouho to vydrží.

Polo je po výměně filtrů a spotřeba je okolo 6l. jezdí se krátký tratě tak by to i odpovídalo.

Hanzy1 co máš za motorku? koukám po FZ 6 nebo sv 650. SV mi rozmlouvají kvůli tomu že to je dvouvál. FZ 6 je zase trochu dražší. Nejvíc se mi líbí novinka XJ6 ale 160 tis :kuk: to ne e

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ SHELL dopr...šel je to prostě na prd :smich:

tankuj normál a uvidíš :palec2:

tak to jako prrr, na shell si sahat nenecham :) nevim jestli jejich klasickej natural95 jezdi ok, ale na v-power nedam dopustit. Uz nekolikrat jsem se presvedcil, ze to auto ma proste vlastnosti lepsi.. ale nechci zde zacinat flame, je to proste jen muj overeny nazor, za kterym si stojim.. :)

luk oil, benzina atd. klasickej natural95 a auto to de kytek.. nehlednena to, ze nadrz mam taky driv prazdnou..

Jinak po mirnem casovem odstupu od chipu muzu soudit, ze spotreba je opravdu o neco nizsi.. sice nic zasadniho, ale je :)

kdo vaha, jeste jednou doporucuji

Editováno: , autor: mytrix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U benzinu mozna, ale u slaby 1,2 12V to neni vubec poznat, leda placebo efekt.. to bys musel mit aspon 1,8T apd. vykonejsi motory aby to stalo za to... u 2,0TFSi se namerila na VPOWER o 1s na 100kmh lepsi cas...

..jinak z VP Dieselu sem zklamanej pro CR je to stejne nekvalitni jako vobicejnej... jedinny kde sem pozoroval zlepseni je pri tankovani u DE hranic tam to rozvazeji cisterny z DE... po CR to i neofic. Shell priznal je je to podfuck, respec. ze to max pry cisti motor, o zvyseni vykonu jak tvrdi v reklamne ani zminka..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...