Přejít na obsah

Zimní přezouvání 2008


Romariooo

Doporučené příspěvky

Stejně něchápu důvod, jako aby to chudáci chudší občané ještě nemuseli letos řešit? Nic blbějšího mě už nenapadá...

Jinak to být nemůže. V krajích vyhrála levice a ta těm svým voličům poleze do zadku i na úkor bezpečnosti ostatních. Na druhou stranu, tenhle model se mi taky nelíbí, je to zase jeden český unikát. Zavání to korupcí, protože výroba těch značek docela slušně zvedne obrat dodavatelské firmy. Němci to vyřešili jednoduše, levně a je to účinné. A ten konec dobna a 4 mm minimální vzorek zase zavání lobismem od pneumatikářů. Netvrdím, že např. takové 3 mm jsou ideální, ale pořád lepší než plný vzorek letní gumy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jste se zblaznili o par mm, Rome klidne jed a klidne si pres jizdou oznac misto na pneumatice zmer si vzorek a jestli to na to miste bude jen o 0.5mm nizsi az se vratis platim ti na besidce chlast do te doby nez padnes pod stul. a wole zadny pokusy o drifty a ne za tam budes celou sezonu jasny !! :aggressive:

doufam ze mas kvalitni gumy ne zadne sawa super economy co mizi jak maslo na panvicce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska u nas uz snezilo a na ceste bylo cca. 5 cm snehu, ale zatim jen hnusna brecka, nicmene prvni snih uz je tu. grrr.... :angry:

O vikendu nasazuji zimáčky.

Po dnešním ránu,kdy padal sníh s deštěm už mám taky přezuto-klasika plecháče 195/65 15 -pneu DUNLOP winter sport :)

Odkud jste, resp. kde to už chumelilo???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nikde jsem tam nenašel nic o tom, že ty značky už někde jsou. pouze, že začnou vybírat úseky, takže bych byl v klidu, kdyby to už někde platilo, myslim, že by se to obecně víc vědělo a nebylo by to takhle v tichosti

Zdravím, nevím jistě, ale poviností to zřejmě ještě není, tedy dle zákona. Vyjímkou jsou ti co mají havarijní pojištění - tam je (nevím jestli vždy) udáváno od 1.11. - do 31.3. Znění zákona zjistím a písnu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tom: Jak se muzes tesit na snih? Auto si snehu stejne neuzije, budes ho mit jen od soli... Takze humač!

Ja si nechal dneska vyvazit zimni kola, vsechny byly OK, zadne vyvazovani nebylo potreba, tak to byla rychlofka, jeste mi to kluci v pneuservisu dofoukli a uvidim podle pocasi, mozna to o vikendu prehodim.

Mně to prostě baví...

Každý den vapka... a krom toho... oct je dobře chráněná :) dennímu ježdění stejně jako solení se prostě nevyhnu, takže si to hodlám užít... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...