Přejít na obsah

Závada - pískanie bŕzd


banán

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

To pískání brzd je prý materiálem destiček. Byl jsem s tím v servisu také si mysleli ,že je tam bordel ale žádné nečistoty vše čisté.Destičky prý berou od různých výrobců a nekterý materiál píská.Takže teď na každé křižovatce i jinde pískají brzdy.Nedá se s tím prý nic dělat ,když to nepřestane mám to říci na garančce.Takže ještě 8000km.budou brzdy pískat,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

mam taky vsude kotouce a nastesti nic nepiska, ale u fabie mi to hvizdalo furt, jednou uz to bylo k nevydrzeni a zvuky byly o dost desnejsi tak jsem s tim vyrazil do servisu, samozrejme zakon schvalnosti zapracoval. Primo pred servisem to prestalo delat ;) Technik mi rekl, ze se to stava bezne, proste pres zimu potka clovek vic bordelu a tak to hvizda, kdyz si to nechas vycistit tak to za chvili stejne zase jinde nachytas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak ahoj. Denne prežívam tiež hanbu na každej križovatke- hrozný piskot od bŕzd. Mal som už aj 25ročnú škodovku a mi to nikdy nerobila.

V mojom servise maly originálnejšiu výhovorku- zle zabehnuté auto- preťažené- prehriate brzdy. P.S cestujem zvyčajne sám bez nákladu a na dlhé trasy. Priemerna spotreba 4,9-5,1 l.

Roomster- 1,4 TDI 59KW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T obi bolo moyne keby sa to dialo ojedinele...a nie ze kazdy z nas to tu ma pomaly tu istu zavadu s piskanim. Proste nieco je tam nahovno a co tak to nechu povedat...na aute za pol miliona by to byt nemalo...ked to nikdy nerobilo na mojom zigulaku...teda ak aj robilo, tak nie takto pravidelne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj to jo, asik vazne pujde o tu sadu desticek a paken ( jde o material), ktery piskaj.

doplnuji, me brzdy prakticky nepiskaj, jen pri hoodne pomale jizde, kdyz u krizovatky skoro zadstavuju a jen lehce brdim. kdyz to prislapnu ,tak to ztichne.,. ,

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...