homer Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 kdyz zeslapnu spojku,ale ne az na podlahu,tam je klidna,ale jen tak trosku od vrchu tak citim v noze takove male cukani. Myslite,ze to musi byt setrvak v p.....?? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 To vrnění je normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dratak Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 kdyz zeslapnu spojku,ale ne az na podlahu,tam je klidna,ale jen tak trosku od vrchu tak citim v noze takove male cukani. Myslite,ze to musi byt setrvak v p.....?? Diky za rady. to ti jenom prasknul takovej kotouč ve spojce... občas se to stane... když to nenecháš opravit, nic by se nemělo stát, pokud ti teda nevadí to škubání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zrovna dnes jsem si toho také všimnul. Když trošku sešlápnu tak to pulzuje. Nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost, tak nevím jak dlouho to dělá. Po sešlápnutí nadoraz je to ok. Tak nevím jestli to mám řešit. 1,9 TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pokial to pulzovanie nesposobuje problemi pri plynulom rozbiehani(trhanie spojky pri rozbehu) nie je to nic vazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kdyz zeslapnu spojku,ale ne az na podlahu,tam je klidna,ale jen tak trosku od vrchu tak citim v noze takove male cukani. Myslite,ze to musi byt setrvak v p.....?? Diky za rady. Ahoj, mam stejny problem, zkoušel jsem to i u služební octyll (naj.50tis) a dělá to uplně to samé, tak to neřeším, prý je to normální.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kamarád má uplně novou Oktavii a dělá mu to taky. Podlě mě to dělá proto aby někdo nenechával nohu na spojce...je to taková vychytávka. Ja mam Oktavii najeto 150 000 a dělá mi to uplně stejně, nevidim v tom problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kamarád má uplně novou Oktavii a dělá mu to taky. Podlě mě to dělá proto aby někdo nenechával nohu na spojce...je to taková vychytávka. Ja mam Oktavii najeto 150 000 a dělá mi to uplně stejně, nevidim v tom problém. tak schválně to není určitě ale je to normální že to klepe do pedálu TDIčka to dělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin68 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pokial to pulzovanie nesposobuje problemi pri plynulom rozbiehani(trhanie spojky pri rozbehu) nie je to nic vazne. Můžeš mi k tomu napsat vice.To kopání do spojky je nepříjemne,co to vlastně spůsobuje?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludass Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Mě to dělá taky s tím že při vystavení spojky to vyda škvrkající zvuk-ale nedělá pokaždé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak mám stejnej "problém". V prosinci jsem nechával měnit komplet spojku i se setrvákem (dvouhm za jednohm). Teď jsem začal tohle vrnění pociťovat taky a společně s tím se ozve i vypínací ložisko. Ale jen v pohybu pedálu. Při plným vyšlápnutí je vše OK. Tak nevím jestli to řešit nebo ne. Kdyby se k tomu mohl vyjádřid někdo fundovanej bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Uz se to tady řešilo, je to naprosto normalni jev..Dela to u vsech TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Je tam lozisko tak to vali.. Pouzivajte spojku jak treba,nicomu to nevadi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak Tak ja na prekvapenie nemam to iste a zacalo mi to dnes po tom co som auto nechal cez noc zabrzdene rucnou brzdou a zaistene spiatockou ( po nacuvani do garaze ). Takze sadol som, vyhodil rychlost (ziadny problem nezisteny), natocil, zaradil jednotku, pridal plyn, pustil spojku a vtedy som zistil ze spojkovy pedal v hornej uvrati subezne s plynovym (alebo brzdovym) pedalom smerujuci do dolnej uvrati mi akoby zostaval visiet, resp. zasekne sa a potom ho citim ako mi narazi do chodidla. vyzera to akoby sa tie pedali o seba treli alebo sa nejak dotykali ci co, nechapem. samostatne pedale nerobia nic ziadnu nepechu, iba ak subezne a prave toto mi vrta hlavou. nejake rady, napady??? uvitam cokolvek,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.