Matth Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nevite nekdo kde by se dala v okoli ostravy opravit (nebo presit) kuze na volantu? nedavno mi vykradli auto a jak rozbili sklo tak se vytvorily na volantu takove vrypy. Vrypy jsou sice i na tom plastu u okna, ale ten by se asi opravit nedal. Resili jste nekdo neco podobneho na pojistovne? Nevim jestli to nechat opravit nebo vymenit (pri posouzeni totiz rikal ze by se to melo spise opravit), aby mi to potom proplatili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tato firma kozene volanty nejen vyrabi, ale i opravuje (a to i na dobirku), zkus se s nima domluvit: KCH Praha s.r.o. Ve Žlíbku 2196 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Czech Republic tel.: +420 775 341 926 fax: +420 281 924 200 web: www.volanty.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To by dlouho trvalo, potrebuju to sprasknout max do 2 dnu. Ale diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 osobne to v praze delaji za den, rano das a vecer vyzvednes - rikam, zkus se domluvit, treba to zvladnou...kdyz to posles kuryrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No kdyby neslo jinak tak bych to tam asi dal, ale zas bych nekde musel sundat volant atd atd. Nevite jak se to resi v autorizovanem? Kolik to vubec muze stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jen doplnin ceny, co znam: demontaz a montaz volantu 149 Kc bez DPH; volant zalezi na tom, jaky mas, ale pocitej kolem 3.500 za kozeny 4 ramena az 6000 za kozeny 3 ramena...u te firmy vyse (ktera je dodavatel pro prvovyrobu SA) je to cca 1200 bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Jeslti to chapu spravne a mam rooma tak obsiti gumovyho volantu bude stat cca do 2000? Me jde o sundani volantu ale, jsou schopni si ho sundat sami a zpatky nandat pokud tam auto necham? A nedela to probelm s ŘJ kdyz se volnat sundava? resp mate nekdo nejakej navod na sundani volantu doma, jakje to sloozity? Editováno: 12. Únor 2009, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 napis nebo zavolej tam, cenu ti reknou presne - prave, ze delaji i obsiti gumovych volantu... volant jim tam prineses nebo posles, nesundavaji ho, to si musis zaridit sam - kdyz budes hledat, tak tady jsou urcite navody, jak na to....slozity to neni, ale musis byt trochu sikovny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ten nao by se hodil, ja ho na rooma nenasel, nasel jsem fotonavod tak max na OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 K vánocům jsem dostal kožený potah na volant a dneska jsem ho nasadil. Dalo zabrat než jsem na to přišel, ale za ten výsledek to stojí, nebo ne? Posuďte sami. Práce mi trvala asi 2,5 hodiny. Ještě mně čeká čtyřramenný volant u bráchovy feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nechci kazit dojmy, ale prijde mi to jako pekna prasarna... To bych se radsi spokojil s gumovym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já sice mám origo kožený, ale mně se to líbí a kdybych neměl origo, taky bych si to tak udělal.K té červené corridě se to aji hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 K vánocům jsem dostal kožený potah na volant a dneska jsem ho nasadil. Dalo zabrat než jsem na to přišel, ale za ten výsledek to stojí, nebo ne? Posuďte sami. Práce mi trvala asi 2,5 hodiny.Ještě mně čeká čtyřramenný volant u bráchovy feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Barevná kombinace snad, ale to provedení je jak od... bastliče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nic moc. Hlavne ten drzat navigace ve vyhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 diky tomu, ze je to univerzal, tak ty mista, kde se neutahuje vypadaj osklive. Neslo by to nejak ostrihnout, aby tam nebyly ty diry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mně se to líbí. Díry by odstřihnout nešly, protože je obšitý kolem dokola. Jezdí se s tím super, volant je mnohem měkčí a robustnější . Originál je originál, ale ten nestojí 500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Verim, ze na omak je to dobry, ale vubec se mi to nelibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nie je ten volant teraz moc hrubý? Pôsobi dosť masívne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ..Hlavne ten drzat navigace ve vyhledu. To jsi mě dostal, odkdy se řidič kouká ven v poloze, kdy má oči na úrovni středu volantu? V reálu tam vadit nebude (já mám ve stejném místě chycený Garmin, cca 1 cm nad palubkou vlevo v rohu a i škoda tam umisťuje to svoje Mio či co, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) mnoo trosku OT, ale ja mam ta tom samem miste drzak na telefon.Nevadi to nicemu a je videt krasne. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 no na rovinu....nelíbí se mi to ,radši kup tady nějakej z bazaru za 2000,- a přehoď bag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Zajímavá alternativa, ale provedení není úplně optimální. Není teď věnec příliš tlustý? Sedne to do ruky? Upřímně, kožený nekožený, přijde mi to jedno. Doposud jsem jezdil s "gumovými" volanty, teď mám kožený a že by to byl nějak dramatický rozdíl, to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.