Přejít na obsah

Fabia II Facelift


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

neviem ako je to vo fabke II, ale prislo mi ze vo fabke I je viacej miesta ako v bmw 3,

Měl jsem možnost používat BMW 3 combi půl roku jako služebák a musím potvrdit tvou zkušenost. Komfort nabízí BMW mnohem větší to je jasné, ale na prostornost mi taky přijde subjektivně F I větší (i když vzadu je v BMW mnohem víc místa na nohy) a to nemluvím o kufru, který je u BMW přímo tragický. (náhon na zadek značně zmenšuje hloubku kufru)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Meli se vykaslat na face a nechat toho chudaka dozit. Doufam, ze F3 bude jine kafe. Proste dle meho nazoru se to auto nepovedlo a oproti F1, to byl krok zpatky. To uz i ten Roomster je lepsi alespon ma styl, ale F2 hlavne zezadu katastrofa.

No tak, chlapi. Nehaňte pořád FII :D , mně se líbí. :)

Editováno: , autor: mambo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý prodávaný auto je takový jaký je. Ať si každý vybere. Se šíří F II nemám problém (a to jsem byl zvyklý i na 2m 30cm u kamionu). Život naší,štíhlé 3 člené rodiny to nijak neomezuje a někdy v úzkých místech a při parkování je to dokonce výhoda :-) Pokud to nebude uzší než Š 120 tak v pohodě :-) Donekonečna ty auta růst nemohou.

Z faceliftu jsem zatím rozpačitý,uvidíme na živo - docela mě překvapilo,že se pustili do nových předních světel -příjde mi to jako takové"přeroubování" původního designu malého tančíku :) Co zadní světla ? bude mít konečně 2x couvací světlo ? (u combi jsem si musel poradit sám). :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Su hodne zvedavej na spotreby 63 a 77kW TSI. Ja mam u 1.6 hodne stabilni spotrebu. Da se rict, ze pod 6,6-6,8 se pri dvouclene posadce a mimomestu na rovine nedostanu. Na druhou stranu se vejdu do 8,5 pri peti lidech a narvanym kufru na dalnici s tempomatem na 150ti vcetne vyjezdu z Prahy a cca 70ti km po prvni tride kopcovitym terenem. Uvidime co ta spotreba ve meste a pri zatizeni, podle ohlasu to lita smerem nahoru i dolu pomerne vyrazne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jen doufám že vychytali všechny mouchy toho hnusnýho zjevu páč mně tak hrozně řvou přední dveře (myslím tím protékání vzduchu) a profukování skrz okénka. A pro mně byl hroznej skok z roomstru kde je to na zadních místech uplně jiné a hlavně v zádu u FII jsou kulometné střílny a ne okna. Děti si do ted nezvykli :(. A zadní náprava u ROOmu ani nemluvím pro mne FII Jeden velkej průser. To ani mnemluvím o tom že při vyzvednutí ze Shouroomu jsem po 10 kilometrech musel do servisu k vůli zaseknutému rychlostnímu stupni a průvanu z okne i při zavření a cena? 470 000 Kč to je až k smíchu!!!! Já sem si ho nekopil je to můj služební za ty peníze bych jim to narval do krku ve WV si znás dělaj PR... --- nic proti Vám nemám sem milovník škodovek vždy sem mněl škodovku ale tady sem fakt nalít a WV sou hovada..

Editováno: , autor: daverie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...