Přejít na obsah

vymena znaku


SnakeBR

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
Original znak v autorizovanom servise Skoda Auto stoji 500 SK. Tak som si kupil v mototechne neorigo znak za 70 SK :) A je to to iste...

to uvidis za rok ci to je to iste, ta strieborna cast sa rada "zmeni" na tych lacnych znakoch, ale zase za tie prachy to je jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Doufam, ze uz se to tady nikde neresilo, ale nic jsem nenasel. Takze otazka: Mate nekdo zkusenosti s vymenou predniho a zadniho znaku skoda? Zkousel jsem stare odloupnout, ale drzi tam opravdu velmi dobre (ocividne soudruzi z mlade boleslavi neudelali nikde chybu:)). Nerad bych ponicil lak nejakou skrabkou.

Dekuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znak na ZADNEJ kapote je len nalepeny. nahriat ho teplovzdusnou pistolou a odlupnut. :) Predny znak na maske je nalepeny + ma roztavene 2 koliky co ho drzia v maske. :)

Diky a zadni nema zadny koliky? Ja koupil dva znaky a oba maj koliky. V tom shopu mi tvrdili, ze predni i zadni znak je stejny, tak nevim...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už jsme u toho, někde jsem tu četl, že se to dá přilepit polyuretanovým lepidlem. Taky budu na zadek lepit, i nápisy, tak mě zajímá, zda to polyuretanový lepidlo je dobrý, protože jsem na některých četl, že jsou do 85 st. C, což mi moc nepřijde, když do toho v létě praží slunce. Na SOUDAL 60A ale o teplotě nic nepíšou. Jaký máte názor či lépe zkušenosti s lepením znaků a nápisů?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel tam dvě dírky jsou i zadní znak má totiž dva kolíky ale ty slouží snad jen na to aby to člověk pak nalepil rovně. Při sundávání zadního znaku jsem použil rybářskej vlasec kterým jsem projel skrz lepidlo, pak jsem jen znak oddělal a odstranil zbytek lepidla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...