Přejít na obsah

prostředek pro údržbu palubky


Mara TDI

Doporučené příspěvky

Ahoj všici,

chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte nějaký dobrý návod nebo přípravek na údržbu palubní desky. Mám octavii po faceliftu a vyzkoušel jsem již řadu kokpit sprejů, které na plasotvých částech ( kastlík, středový panel ...) fungují dobře, ale na palubní desce vždy vyschnou, nelesknou se, ale hlavně póry úplně zešedivý a udělají se nevzhledné mapy po celé palubní desce. Zřejmě proto že je z jiného materiálu ( nějaký druh gumy) než výše zmiňované ostatní prvky. Už mi došla fantazie co používat a hlavně si ji nechci zničit. Dík moc za odpovědi

Mara - TDI už na vždy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pouzivam od TurttleWaxu sprej na plasty do interieru a je skvely, voni dlouho (cca tyden) a hlavne vydrzi temer cely mesic se krasne lesknout (samozrejme, ze pozvolna mizi, ale vydrzi opravdu dlouho) a ma dve "moznosti modifikaci", nastrikat a hned rozlestit = matny povrch, a nebo nastrikat a nechat pusobit cca 30s a pak lestit = leskne se jak psi kulky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší podle mě je COYOTE cockpit s jakoukoliv vůní. Teď jsem vyzkoušel SONAX meruňka,voní hezky,první půl hodinu i pěkně vypadá,ale pak přístrojovka zbělá. Takže Sonax nebrat.... Zkoušel jsem i na jiným autě doma,to má tvrdý plasty a stejnak bílej efekt

Editováno: , autor: dadaoct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vlhý hadřík ! :kol-47: , a tvrďte mi co chcete !!!!

odpovím ti tedy, jedině vlhký hadřík :-) žádné silicony a jiné leskuplné sračky :-(

nechápu jak si matovou palubku může nekdo navyxovat jak psí kulky :-)

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ziadny sonax a podobne kokpity ktore su mastne,lesknu sa a este i hnusne smrdia a prach sa na to lepi viac nez ... jak uz spominane visie bolo voda a handricka alebo od skodovky spej na cistenie palubky a interieru najlepsia vec,funguje i na kozu,mal som prilepenu zuvacku na kozi a nechcela ist dole ziadnym prostriedkom ani ladom vobec nicim tak len tak som tam striekol toho priravku od skodovky a zuvacka nikde upne ciste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

...já jsem měl už spoustu přípravků, Sonax, Turtle Wax, pár českých...ale nejlepší je a to si sedněte: Pronto ...je to sprej na nábytek, s nějakou příměsí a mírně, leč příjemně parfémovaný.

Mají víc druhů, já používám ten základní ( světle modrá pixla ) a nemůžu si ho vynachválit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...