5icz Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Venus je uzsi disk nez callisto, takze teoreticky ma Venus horsi stabilitu. Callisto ma oproti venus lestenou upravu a kdyz mam umite auto, tak jen oci prechazeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 jo, Venus + FL Twister jsou 7", ostatní 7.5". Zatim co jsem koukal na svých, že FLASH a LAUREL mají na sobě emblém "W", což je prý certifikace do zimy. Venus ho nemá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolda Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Tak uz taky konečne na letních Editováno: 29. Květen 2015, autor: Bolda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zela06 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Dneska koupeno a přezuto. Editováno: 3. Červen 2015, autor: zela06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak uz taky konečne na letních ake tam mas ET? dost ti to vytrca spod blatnika... Ja by som chcel dat disky az na kraj blatnika, no zda sa mi, ze by som musel v predu mat ine ET ako vzadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolda Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Myslim ze to právě vubec nevyčnívá , chtelo by to jeste podložky ETecko je 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 taky sem hodím pro inspiraci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 8 x 18 ET35 235/40 Už na tom jezdím dlouho, takže se jen přidávám k ostatním... Mám rád komfort, takže komfortní podvozek, žádné bouchání od děr, kola nevylízají... V zatáčkách sedí velice dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) Chalani...ktore sa vam viac pacia? Nie je to moje auto, len som dopasoval disk z audiny... Berte to prosim s rezervou... Editováno: 26. Červen 2015, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Mě tento typ kol k Superbu moc nejde,ale pokud bych si musel vybrat z těch dvou tak ty tmavší na obrázku dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 někdo nějaký tip na rozleštění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Tak tohle už nerozleští ani kouzelník je to moc hluboké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 ....lakýra, zabrousit a nalakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 klasický lakýrník nebo nějak spešl? a na kolik to může vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Disk 8,5J x 19 ET 42, budúci týždeň dorazí komplet od KW, konkrétne STREET COMFORT. HATERS GONNA HATE.. Paradne disky! Kolko ta stali? Daval si dodatocne zapisovat ten rozmer do technicaku? Na to, ze su to ET42, tak docela licuju k blatniku. Inak pisal si, ze napises neskor napises ako sa na tom jazdi... tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 klasický lakýrník nebo nějak spešl? a na kolik to může vyjít? To mne taky zajímá... mám je celkem dojebaný. Jednou já neopatrností a zbytek už byl od předchozího majitele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) viz http://forum.skodahome.cz/topic/18296-hled%C3%A1m-lakovnu/#entry376104 http://www.lackdesign.cz připojim se k referencím, šikovní chlapi, hlavně když kouknete na nástěnku, mají tam zakázky z autoriz. servisů z půlky Prahy Opelem začínaje, Audi konče za ráfek dle stavu a konstrukce, čím víc paprsků a palců, tim říkal lakýra "drbačka a hovno kšeft", kaýdopádně od cca 1.200,- až X.XXX,- antracit, spešl laky, kitování, atd.... Editováno: 29. Červen 2015, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Chystám se kupovat nové elektrony, ale nevím do kterých jít? Poradíte..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Ty Interlagose by mohli dobře vypadat na Supovi, a pokud ne tak ty Hawky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Pokud je výběr jen těchto, tak za mě také Interlagos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Asi také bude záležet kudy jezdíš?: jenom dálnice tak bych koupil interlagos turbine protože to jsou 18" 8Jx18 ET41 budou dobře sedět a dobře vypadat. Ale když nebudeš jezdit dálnice a budeš jezdit po našich super cestách tak bych koupil ty 7Jx 17´,ET49 Hawk. jízda bude komfortnější než na 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ahoj díky za rady, ty Interlagos turbine jsou taky v 17" - tak asi půjdu do nich. Viděl jsem je na živo na VW a fakt dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Interlagos v 17" se mi nepodařilo najít - jsou to krásná kola. Nemáš nějaký odkaz? Případně "fungují" na Superbu dobře? Nevystupují moc a podobně? Viděl jsem fotky nějakého Superbu (myslím, že bílého) na webu, který ta kola (ale asi v 18") měl a vypadalo to velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) V 17 " se kola originály Interlagos nedělají. Sezeneš je ale pod označením "turbine" (repliky) http://www.superalu.cz/34,cz_replica-alu-kola-turbine.html Editováno: 8. Červenec 2015, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 prassat: Aha, díky za info! V tom případě zůstávám u dilematu Twister / Trifid / Laurel. Zatím vyhrávají mírně Laurel a Twister. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.