bibso Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 potreboval by som poradit ohladom chyby netesniaceho sacieho systemu, zevraj mam skontrolovat tesnost sacieho systemu, lenze neviem ako nato a kde to hladat v aute aby som to vyriesil pokial sa da bez servisu, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Dostať taký sprej ktorým ked striekaš na sacie potrubie tak v mieste netesnosti sa nasaje a motor zareaguje.Ale kde ho kúpiť neviem ešte som to nikde nevidel skús u WURTH.Niekde som čítal,že sa to dá aj s WDčkom. Tu som niečo našiel: http://www.liqui-moly.sk/detail/vyhladavac...i-v-sani-motora Editováno: 23. Květen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a kde to sacie potrubie najdem?mysli sa tym privod vzduchu do motora? je nejaky obrazok aby som to vizualne aj nasiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) a kde to sacie potrubie najdem?mysli sa tym privod vzduchu do motora? je nejaky obrazok aby som to vizualne aj nasiel? To snad nemusiš hledat,najdi filtr vzduchu. Editováno: 23. Květen 2009, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 vymen tesneni pod sanim,muze to nasava bud tam nebo tesneni pod klapkou,jakou vis,ze ti saje falesnej vzduch,nejaka chyba na vagu jaka????cislo atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 zistil som to tak ze som auto napojil na vag a vypisalo mi chybu 17549 - zistenie zatazenia - netesniaci saci system, zevraj to ma za nasledok stratu vykonu auta a snazim sa tu chybu odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak si chybu mal vymazať a po po nejakom čase pozrieť znovu .Môže byť aj sporadická.Máš nejaké citelné problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 mel jsem tu samou chybu,ale zadny problemy jsem s tim nemel ztrata vykonu atd nic jsem nezpozoroval vse bylo ok akorat tam ta chyba naskocila hned po vymazani zase,tak sem vymenil tesneni pod sani,jen pro klid a od ty doby sem to na vagu nemel co by to jinak zpusobovalo????a ty mas nejaky problem,vetsi spotreba nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 problemy nemam, chybu zajtra vymazat vyskusam a keby sa to znovu objavilo tak by som vyskusal vymenit tesnenie pod sanim. da sa to aj priklad poviem pred cinziakom alebo stym musim ist do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ak maš naradie tak to dokažeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 preto sem pisem lebo ziadam o radu ako to spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to udelas sam,vymontujes par sroubu -matek a je to venku,opatrne to sani odtahni,jen trochu at vyndas stary tesneni jednou rukou si to drz a druhou nandej tesneni a pozooor motor musi bejt uplne studenej!!!!!!!!!! pak pisni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nejaka ilustracia by sa nenasla len pre lahsiu predstavu, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) nejaka ilustracia by sa nenasla len pre lahsiu predstavu, dakujem no moc toho v prirucke nie je, ale pravdepodobne treba skontrolovat tesnenie sacieho potrubia, priestor medzi sacim potrubim a snimacom mnozstva nasavaneho vzduchu, podtlakove hadice a pripoje. Editováno: 25. Květen 2009, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zkus se zeptat v serv.Škoda jestli na to není nějaký aktualizační program ŘJ motoru.K této závadě nějaká aktualizace byla ale nevím jestli i na tvůj typ motoru.To ti ale v servisu hned řeknou.Jestli na to aktualizace je ,tak se zapisování závady asi jinak nezbavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak co uz si to nejak poresil??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 este nie, bohuzial mi to casovo nevyslo ist do servisu ale na druhy tyzden sa chystam a dam vediet, kebyze mam obrazkovy navod tak by som sa aj do toho pustil ale takto sa neodvazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 este nie, bohuzial mi to casovo nevyslo ist do servisu ale na druhy tyzden sa chystam a dam vediet, kebyze mam obrazkovy navod tak by som sa aj do toho pustil ale takto sa neodvazim ahoj tak tenhle problem mam i ja jen to jde videt na vykonu a spotrebe dotoho mam jeste dalsi zavadu a to prilis bohata smes nevite co by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj tak tenhle problem mam i ja jen to jde videt na vykonu a spotrebe dotoho mam jeste dalsi zavadu a to prilis bohata smes nevite co by to mohlo bejt? vymen PALIVOVY FILTR,mel jsem tu samou chybu a je klid,pak pisni jestli to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 vymen PALIVOVY FILTR,mel jsem tu samou chybu a je klid,pak pisni jestli to pomohlo co mas za motor??? 1.4mpi???kw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 vymen PALIVOVY FILTR,mel jsem tu samou chybu a je klid,pak pisni jestli to pomohlo to jsem udelal to je ten palivovi filtr s regulatorem tlaku a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 co mas za motor??? 1.4mpi???kw??? 44KW mam ja a jeste je 50KW 55KW 74KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 44KW mam ja a jeste je 50KW 55KW 74KW taky mam 44kw,jeste zkus vymenit svicky a vzduch filtr nebo uz si to taky menil???ale kvalitni svicky na tento typ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 taky mam 44kw,jeste zkus vymenit svicky a vzduch filtr nebo uz si to taky menil???ale kvalitni svicky na tento typ motoru měnil jsem vzduch filtr a svicky udelam zytra ale mam tam nove sotva 10000km najete original pise to furt 2 chiby nesmislna hodnoita a prilis bohata smes a jde to znat na vykonu kdyz je to studeny tak to cuka spis trha a kdyz se to zahreje tak nekdy to jede jako blaze ze to sotva lechtam a ma to 160KM /hod.i ta akcelerace je dobra a nekdy musim dat pul plinu abych to tam mel tech 160 a ted se mi zacalo delat ze kdyz drzi m ve stejny poloze plin delsi dobu tak se mi to zadusi neco jako ze kdyz by chcipl motor ale po chvilce se to zase chitne kazdej mi radi ad si pockam az se to rozbyje ad to resim ale me se re spotreba a vykon ted to zere okolo 8 lit. a kdyz jsem to koupil tak 4.5 max 5 pri 120km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Napiš č. chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.