verny94 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Zatéká mi do auta takovým způsobem, že mám mokre jen zadní sedadla. Pořád netuším kudy by mohlo téct ani po důkladném zkoumání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Na stropnici nejsou žádné mapy? napadlo mě že by to protékalo kolem antény. Ještě mám pocit že něco takového se stávalo, když se rozpojila hadička pro zadní ostřikovač, ale to asi není tvůj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Zdravím, tak sem dnes po třídenních deštích měl v autě bazén. Zjistil jsem, že mi zatéká přes otvor, který je na prahu z vnitřní strany. Neví někdo k čemu tam je? Vede směrem do dutiny prahu. Můžu ho něčím zalepit? Jsou u řidiče dva a přes jeden teče... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro46 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) Zdravím všechny,mám k vyřešeni záhadu. Kde mi zatéka když mam mokra zadni sedadla presne sedáky uprostred. Strop nad nema suchy a pod nema taky sucho. Pak mokro na strane vzadu za ridicem strop. Prikladam foto. Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Miro46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 to - Miro46 Mě to teče tou spojnicí u těch zadních obložení na stropě u pátých dveří. A přišel jsem na to že mi to teče pravděpodobně (spíš jistě) utrženou miskou u pantu 5 dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 2 hodinami, Bizo napsal: Zdravím, tak sem dnes po třídenních deštích měl v autě bazén. Zjistil jsem, že mi zatéká přes otvor, který je na prahu z vnitřní strany. Neví někdo k čemu tam je? Vede směrem do dutiny prahu. Můžu ho něčím zalepit? Jsou u řidiče dva a přes jeden teče... Díky za rady nejsou ucpaný odtoky na spodní části prahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro46 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 1 hodinou, Combi2002 napsal: to - Miro46 Mě to teče tou spojnicí u těch zadních obložení na stropě u pátých dveří. A přišel jsem na to že mi to teče pravděpodobně (spíš jistě) utrženou miskou u pantu 5 dveří. Aspon víš,kde řešit problem,ale ja netuším. Snad přes střešní lištu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 2 minutami, Wittmann napsal: nejsou ucpaný odtoky n...a spodní části prahu Včera jsem to prošťouchnul zespod drátem a nevypadalo to...navíc při polívání to přes ty odtoky normálně protékalo...alebteklo to i dovnitř přes ten otvot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) @ Bizo Jinak to co píšeš jsme ji v době když jsem měla F1 myslel taky a nakonec teklo dveřma po skle a voda stékala na tu plechovou kazetu s držákem okna a pod tapecem vytékala na vnitřní prah Koukni zespoda na tapec jestli je mokrej Editováno: 7. Říjen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 2 minutami, cz pida napsal: @ Bizo bylo by fajn napsat o jaké se jedná auto :-) Jinak to co píšeš jsme ji v době když jsem měla F1 myslel taky a nakonec teklo dveřma po skle a voda stékala na tu plechovou kazetu s držákem okna a pod tapecm vytékala na vnitřní prah Jedná se o F1..voda teče hak píšeš ale teče i do auta přes ten otvor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 sundej tapecy, rozšroubuj to od sebe, vytrhni to těsnění co tam je, vysuš a dej místo něj nějakej silikon a pak zase sešroubuj a bude to dobrý.....dělávali to takhle i v autorizákách....i mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 23 minutami, cz pida napsal: sundej tapecy, rozšroubuj to od sebe, vytrhni to těsnění co tam je, vysuš a dej místo něj nějakej silikon a pak zase sešroubuj a bude to dobrý.....dělávali to takhle i v autorizákách....i mě :-) Na to se chystám, akorát mám ten vnitřní plech přinýtovaný tak ten sikikon dám jen přes to těsněnï. Jen sem myslel, jestli nejde ucpat jen ten otvor, přes který mi teče dovnitř (ten co je na fotce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 2 hodinami, Bizo napsal: Jedná se o F1..voda teče hak píšeš ale teče i do auta přes ten otvor... pokud máš mokrý spodní okraje tapeců, tak prahy vůbec neřeš a řeš utěsnění stahovaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) asi si nerozumíme....sundáš tapec a demontuješ plechovou výplň, ta je na několika šroubech...v podstatě staří jen povolit a vyndat původní těsnění po celé spodní hraně a na bocích, vysušit, dát např silikon a namontovat zpět...to je celý tvůj problém....steče to po sklde na ten plech a přes vnitřní stranu dveří pod tapecem pak do prahu..... . Editováno: 7. Říjen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 před 1 minutou, cz pida napsal: asi si nerozumíme....sundáš tapec a demontuješ plechovou výplň, ta je na několika šroubech...v podstatě staří jen povolit a vyndat původní těsnění po celé spodní hraně a na bocích, vysušit, dát např silikon a namontovat zpět...to je celý tvůj problém.... . Ale rozumime :-) jen říkám, že nemám tu plechovou výplň na šroubech ale přinýtovanou...zase musïm být vyjímka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) tak nýty jsou tam taky, těma je přichycená stahovačka zevnitř....šrouby tam budou ale taky....nebo hoď foto Editováno: 7. Říjen 2016, autor: cz pida návod youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Nejsi výjimka. Před face šrouby, po face nýty. Toť celé. Nebo si kup nýtovací matice a šrouby a celé to předělej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 jo jo, teď na to koukám....je to kvalitní český výrobek z Arvin Meritor Liberec :-) dnes již Inteva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Je to 2007 takže nýty...ať se to domacimu kutilovi aspoň trošku zkomplikuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 PS: nevíte jaké nýty tam jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) Šetřit se někde musí. Myslím že tam je 9 nebo 10ks. 10xšroub + 10x nýtovací matice to celé x4 na všech dveřích a x 400 000ks aut to už je zajímavé uspořit ne? Ještě plus práce a ta je nejdražší Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) Týjo jsem je před 14 dny odvrtal a pral tam při výměně jednomu z fora matice a nepamatuju si to Možná 5x20, 5x16 Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro46 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Zdravím všechny,mám k vyřešeni záhadu. Kde mi zatéka když mam mokra zadni sedadla presne sedáky uprostred. Strop nad nema suchy a pod nema taky sucho. Pak mokro na strane vzadu za ridicem strop. Prikladam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 V Friday, October 07, 2016 at 10:28, Wittmann napsal: nejsou ucpaný odtoky na spodní části prahu? Tam to vyteka normalne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Ahoj vsem...tak jsem se pustil do opravy...tapec dole...dvere (plech) suchezdemontoval jsem i plast pod volantem a vypada to ze se to tlaci odnekud zhora z rohu...byla mokra i ta izolace co je na plastu pod volantem...jakoby nad tim mistem kde odkladas levou nohu...a vyteka to i prahem dovnitr...pod plastem jak je packa na otvirani nadrze\kufru...jsou tam 2 otvory...nevite na co tam jsou? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.