jokabuki Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Kvůli handsfree Nokia potřebuju napojit vedení IGNS a nevím jak a kde. Poradíte? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Řekl bych že je tím myšleno IGNITION = podsvětlení. To by neměl být problém najít kdekoliv, kde je něco podsvětlené. Ale ruku do ohně za to nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Já bych spíš řekl, že zapalování: http://translate.google.com/translate_t?pr...istory_state0=# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 pochybuji,že by HF potřebovala podsvětlení.IGNS je spínané + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 cosby má pravdu, je to spínané plus po zapnutí zapalování, najdeš ho třeba na konektoru radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Máte pravdu, blbě jsem si to přeložil, moje chyba. No, aspoň jsme se někam posunuli...jestli už tedy není pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.