Přejít na obsah

Sex ve Fabii


peetr

Doporučené příspěvky

Tak to jsem oproti Vám, pánové, se svými 178cm, docela žabař, ale ani tak nemůžu říct, že by vnitřní prostor Fabie byl něco extra, byť by se tam člověk chtěl jen vyspat, třeba na dlouhé cestě k moři <_< Asi to bude tou mou začínající vaničkou, jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem z Fabie vždy dolámanej jak paragraf, ikdyž se tam s partnerkou o nic nepokouším... :D:t To kolega, který jezdí často do přírody kempovat, na tramp s bicykli, loděmi atp. si speciálně pro tyhle svoje koníčky pořídil starší Mondeo v kombiku a používá jej i místo stanu :) Tam když šoupne přední sedadla dopředu a zadní sklopí, vznikne mu krásná a rovná (sou)ložná plocha délky 220cm a tomu už říkám letiště, tam se dá dělat věcí... :D-_-

"(sou)ložná plocha" Dobrý výraz :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak Pan Boh da tak v novom roku presedlam do noveho, vacsieho auticka. kedze na byt nemam tak sex v aute je jedna z hlavnych poziadaviek na nove auto :) preto uvazujem o silnom kombiku v ktorom by sa rychlo vyhrieval zadny priestor :)

:smich::smich::smich: pozeram,ze mame rovnaku socialnu situaciu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...