Přejít na obsah

Koupit tuto octavii?


Bl@de

Doporučené příspěvky

Ahojte, potřebuji poradit jestli mám jít do této Okty Zde.: http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=...r=1263724413000

Má servisku, a je po prvním maiteli z německa, byl jsem se tam na ní mrknou vypadá opravdz zachovale, ale ty kilometry nevím má najeto opravdu nějak málo, myslíte že to bude pravda? Když má servisku tak by to mělo nebo ne? Děkuji

Byl bych mooc rád kdyby jste se na ní šel někdo zkušený mrknout.... co vy na to? Ještě jednou děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyplněná serviska sama o sobě ještě nemusí být 100% jistotou, ještě lepší je, když jsou k ní protokoly o servisu, STK/emise, atd. Nicméně v bazaru nebudeš mít 100% jistotu nikdy. V každém případě si vem někoho, kdo se v autech vyzná a ví kam se mrknout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypada pěkně,ale koukal jsem na jejich stranky a trochu mi to připomina bazar kupskodu,auta pěkna,leč bourana taky tahana s Německa,naleštěna a taky hezky stačena podle mne to ma najeto vic,možna se pletu ale na ten rok vyroby je to fakt malo.Serviska nic neznamena dnes pokud neni možnost mit zaznamy přimo se servisu kde byla servisovana a to je možno dohledat i v autorizaku u nas.Jinak pokud maš o ni zajem pak je tu služba autotracer a tam jse mnohdy dozviš velmi zajimave věci o vychvalovanem voze,je tam mimo jine i to jestli vuz jezdil do servisu a stav vyvoje tachometru.je to sice zpoplatněne ale alespon krapet to napovi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde tam zjistit jen jeden vin za jeden poplatek,navic jsi myslim že je lepši nějaka informace než žadna.Ale kilometry pokud to bylo servisovane tak by to mělo ukazat,jestli neukaže pak něco nesedi.Ale je to tva věc co jsi ochotny udělat před koupi,chtěl jsi typ a ja ti ho dal,ale nenutim tě to obědnavat,je to tva věc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Autotracer bohužel nedává žádnou záruku, že ti sdělí info o servisní historii.....může se ti stát, že zaplatíš a nic nezjistíš. Raději zkus přes servis škoda. I tady na fóru jsou lidé, kteří dokáží zjistit historii vozidla, bohužel už to ale z různých důvodů nedělají. (vyhledej si na fóru témata s VIN a pročti si je, uvidíš, že některý servis je ochotný ti informace sdělit, některý ne, ale za pokus to stojí...)

A určitě se vyplatí dát nějaký drobák někomu kdo s auty dělá aby se šel podívat. Případně si alespoň zkus sehnat takový ten přístroj na měření tlouštky laku :palec2:

Osobně si myslím, že ty kilometry mohou být reálné. V Německu není neobvyklé mít doma více aut. Jediné čeho bych se bál je, že to bylo havarované. To naši dovozci s oblibou dělají :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen takovy obecny poznatek:

kdyz jsem shanel auto, tak jsem byl v tomto bazaru taky zkouknout par Octavii .. mel jsem sebou servisaka s diagnostikou

prolezeno nekolik aut, nakonec odjezd .. doporucil mi nebrat nic

papiry od aut nemeli u sebe, prej je musi dovezt kolega z domu ... od vsech aut

tolik me poznatky 2 roky stare

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kde by se ještě daly sehnat informace o autě, u nas v okolí v autorizovaných servisech to nesmějí sdělovat ten AUTOTRACER určitě to nezjistí podrobně co tam bylo dělané atd...Ale - DANRS - toho zjistí víc, jak jsem tak prohlížel fórum...tak by jsem chtěl vědět kde se to ještě dá zjistit? Toť otázka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš vin tak normálně zajdi do škoda servisu a oni ti to zjistí, max. budou chtít nějaký poplatek, viděl jsem že to nají normálně jako službu na ceníku.

Když píšou: Prověřené vozidlo se ZARUKOU servisované jen servis SKODA tak by tam mělo něco být, pokud né, tak je to lež.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle VINka přimo v autorizáku škoda..poptej se tam.....měli by ti řict co a jak bylo servisované,kilometry atd.... pokud se s tím jezdilo do autorizáku i v německu.....měli by tam něco o ní mit....nevím jak jinde ale u nás to dělají zadarmo

Editováno: , autor: VSemi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud máš VIN pošli mi ho soukromou zprávou a já ti na to kouknu v práci. dobrý by bylo pokud je to auto se servisní knížkou kdyby byly i protokoly a učtěnky o prohlídkách takhle sme koupil auto já podle VIN sem nenašel historii žádnou ale měl sem komplet doklady o všech prohlídkách a když mi čipoval známej motor koukal jestli to eni stočený takže mam km poctivý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to tedy nebral. Kilometry jsou více než podezřelé, tipuju že bude mít víc než 200t.km. Zajímalo by mě taky jak dlouho už jí v tom bazaru mají když na fotkách nikde není žádný sníh. Po pěkně Škodovce s doloženou historií se jen zapráší a tohle bude asi nějaký ležák čekající na svého blbce. Nic ve zlém :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...