samurai Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Jakákoliv verze VCDS běží pod W7 64bit, nefungovala jen prastará verze VAG-COM 304... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 :-) no uvidím až to přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 nevim jak VCDS, ale ovladače ke kabelu VAG 106 jsem pod W7 64bit nerozchodil.. pomohla instalace XPček, kde vše funguje jak má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Tak to je asi nějaká čínská modifikace u klonu, u originálu není (nebyl) žádný problém. Další zářez pro originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 ahoj, tak kabel chodí, ale nevím jak na pár věcí. Nevím proč při změně kódování nejde nic uložit, máte s tím někdo zkušenosti? co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 To bude tím originálním kabelem......... To je špatně...... ty klony to dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Taky mi to občas dělá, restart VCDS nebo zapalování to napraví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 já mám taky klon a kódóváni mi naštěstí funguje dobře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Co klon, to originál. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Už to chodí super! Nainstaloval jsem tam ještě starší verzi a ta tam navalila nějaké ovladače a teď chodí i ta 11.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Co klon, to originál. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sepulnation Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ahoj, taky chci nějakého klona. Chci to použít na dvě auta.... primárně na Scouta 12/2008 a druhotně na Audi A6 04/2009. Jaký byste doporučili kabel? Děkuji. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Originální. Ty dvě auta mají dohromady hodnotu kolik? 700 000 - 800 000 Kč? Myslím, že se nevyplatí šetřit. Jak jsem tu už psal - co klon, to originál - možná něco nepůjde, možná něco ano, navíc je nelegální - má to cenu? Jestli potřebuješ nastavit pár věcí, tak k někomu zajeď, kdo to dělá, jestli se v tom chceš hrabat neustále, tak si kup originální kabel s podporou a aktualizacema. Já vím, že platí pravidlo, že pokud má někdo něco drahého, tak si na to nevydělal tak, že kupoval předražené blbosti, takže jestli chceš opravdu mermomocí klon, tak asi nejlépe z www.dealextreme.com, co nejvyšší verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Já jsem spokojen s tímto : VAG COM 11.10 with HighQuality z DhGate.com, po počátečních peripetiích ve win 7 s ovladači to chodí SUPER! Dlouhé Kódování , prostě vše :-) jsem amatér, tak že kromě vyčtení chyb, nakódovátí GATEWAY, a konfigurace BT jednotky a parkováku s tím moc nečaruji. Nastavil jsem si i jednotku Central Electric a to CORNER Light, coming home....atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 přišel kabel z číny a už ti nesvítí půlka auta.... ty jsi borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 to není kabelem :-) to je rukama... omylem jsem v byte 18 zaškrtnul Superb a když jsem to nakódoval do původního stavu, už to nešlo. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matano Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Inak velmi dobre ceny a produkty maju tu: http://www.auto-diagnostic.biz/products/Other-Diagnostic-Tools-VAG-COM.htm, treba tam napisat mail vzdy radi odpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 nevim jak VCDS, ale ovladače ke kabelu VAG 106 jsem pod W7 64bit nerozchodil.. pomohla instalace XPček, kde vše funguje jak má.. 10.6.4 funguje ale 10.6.X nee stačí vzít zté 10.6.4 jen soubory dpinst.exe a mam pocit jeste ty co zacínají na RT (4x) , přenes do slozky na W7 a spustit dpinst.exe ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Tak to jsem nevěděl.. Vyzkoušim, díky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdfg_1 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 (editace) Ako do VCDS 11.11.2 dat cestinu? Dakujem ). Editováno: 19. Červen 2012, autor: asdfg_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 stahnout si legalni v cestine? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewap1250 Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Ja som objednal toto http://www.dealextre...k-126755?item=1 tak potom dam vediet co to vobec prislo a ci funguje funguje ten kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 ale jo to bude fungovat ale horsí je že jsem si z DX.com obj. takovou blbost za 10USD a jeto už mesíc a stale nic neprislo predtím jsem obj asi 5x a vždy do 20dní to bylo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Dam vam tip : http://autobazar.hyp...olomoucky-kraj/ taha to z anglie ,co ja vim tak funguje vsechno ,diagnostika,kodovani ,reset intervalu,mazani chyb atd atd... nechci tady nekomu delat inzerci ale vidim ze schanite a nechce se vam moc dlouho cekat nez vam prijde ... Editováno: 15. Říjen 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Je ten kabel KO ?? Při prvním připojení fungoval , ale nekodoval ( licence ) Tak jsem dal 11. 11. 0 co byla na cd a padalo připojení . Tak jsem dal zpět 11.11. 2 no a nejede . Editováno: 20. Říjen 2012, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.