Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.


KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, nemáte někdo zkušenost z rozběháním VCDS na windows 8 x64? jediný, co mi jede je 11.11.2 CZ, každý jiný mi píše "Sorry, VCDS is not compatible with Windows NT 6.2".. režim kompatibility mi vyřeší instalaci, ale už se pak nic nespustí.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Vlastním tento kabel 11.11.2 CZ, používám s Windows 7 64 a nefunguje zcela přenos po CAN. Když dám test, tak napíše: Sporné. Některé jednotky přes CAN vůbec neurčí nebo napíše: Nadměrné množství přenosových chyb. Máte někdo s tímto kabelem podobnou zkušenost anebo mám něco špatně nastavené?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky večer chlapi.Tak nejak si tady čtu co a kdo je spokojeny s diagnostikou at je takova či onaka.Ja si koupil VCDS v cz po netu a vse musim s udivem pochalit.Mo mi pomohla a pomaha.Nechci dělat reklapu prodavači ale jen maličkou chybu ma.Kodovani proběhne v tabulce OK ale nenaskoci kodovana udalost.trochu mě to sklamalo ale kolega ma original VCDS a u nej jsem si to nechal vše podle představ nastavit.Mimo jine rad bych si tady s někym kdo ma pozitivni nazor na VAG vice napsal a podělil se o zažitky.Rad bych tady poslal oficialni vyzvu pro kluky kteři by mi radi byly napomocni o zaslani odkazu na novějši verzi VCDS .Ja mam 2012 VCDS .Mam skodu Octavia II 1.9 tdi PD 2004 a ja jako sam pracuji jako automechanik a pouzivam ji denne.Rad i poradim s opravou ci diagnostikou.Hezky večer Laďa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem si čínskou verzi VAG-COM 908 vše jsem co popisuješ výše jsem si nastavil a ještě i více na dvou Oktávkách i na Audi pak mi vytuhl soft a udělal jsem update a to byla chyba kabel se podle všeho zablokoval a už ze softem ani tím původním nekomunikuje. Než jsem udělal ten uprate tak vše šlapalo bez problémů.

Pokud někdo dokáže poradit jestli se ten kabel dá vrátit do původního funkčního stavu tak budu rád za každý tip.

Slysel jsem ze pokud dojde k takove věci udajně se sovtver v kkl kabelu znehodnoti.Ale pokusim se sehnat vice informaci mas tedy zajem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rad bych kolegu vyse uvadějiciho podpořil že ma pravdu ja bych ji taky nekupoval ikdyz co jsem si o ni přečetl je a zda se byt kapacita.No??? ale maji napsane že davaji na ni dva roky zaruku.!!! Ja mam sice taky neoriginal ale vše funguje až na kodovani.Mam VCDS 2012 ale zhanim tady nekoho kdo mi mi pomohl poslat odkaz na novějši verzi,ale zatim marně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tenhle bude fungovat?

VAG,HEX can kabel OBD2-SKODA, VW, SEAT, Podporované vozy koncernu VW, SKODA, SEAT, AUDI cca od roku 1990 - 20012, možnost použití redukce pro starší vozy. Umožňuje kompletní diagnostiku, včetně čtení a mazání chyb, nastavení servisních intervalů… (podporuce can-bus) HEX-CAN kabel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se vás zeptat na kabel VAG 11.11.2 HEX CAN BUS Diagnostic Interface, zkoušel jsem českou i anglickou verzi na w7 64 bit a XP 32 bit a stále mě to píše při testu kabelu u CAN sporné, chybné a nelze načíst všechny jednotky. Kde může být chyba? Instalace proběhne zcela ok a kabel se snad aktualizovat ani nemohl, neboť stránky Ross-tech jsou nepřístupné. Diagnostika motorové jednotky proběhne vždy, obyčejně i ABS ale ostatní jsou problematické. Díky předem za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dnes jsem poprvé vyzkoušel kabel, co mi přišel už dávno z HK. A nemluví to s autem. Kontrolka na konektoru svítí zeleně, po strčení do USB to cinkne jako rozpoznané, v systému vidím USB rozhraní RossTech. Ale v programu VCDS dodaném s kabelem to v testu spojení napíše interface not found. Klíček jsem dal do polohy 1 i zkusil nastartovat, připojoval kabel až po spuštění programu i před ním, prostě všechny možné varianty, ale nemluví to. Mám Win8 32bit na noťasu Dell. Jede to někomu pod Win8 nebo musím mít XP? Verze programu je 12.10 a kabel tento: http://www.obd2tool.com/goods-4447-2013+VAGCOM+V12103+VCDS+OBD2+Cable+Vcds+Hex+can+usb+tool+for+VWAudiSeatSkoda.html Taky Avast jsem dočasně zakázal, net byl po celou dobu testování kabelu vypnutý.

 

 

************ Tak si rovnou odpovím, třeba to někomu pomůže. Je nutné změnit v počítači datum na 1.4.2013 a pak to maká! Viz. http://www.obd2repair.com/news/vcds-12103-interface-not-found-problem-solution-a-424.html

 

 

****** Ještě bych potřeboval vědět, jak otestovat funkci spínače spojkového pedálu. Brzdový jsem našel, ale spojkový nevím, pod čím tam je, jak se to jmenuje, clutch jsem nenašel. Řeším to kvůli nefunkčnosti tempomatu. Ale páčka a spínače na tempomatu mi komunikují, tak prý to bývá spojkovým spínačem.

Editováno: , autor: jindra999
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...