Přejít na obsah

Kódovanie BCM u faceliftu


Diamant

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Pánové, měl bych dotaz. Dá se wagem změnit nastavení průměru - obvodu kol? F2 po FL letošní.

Koupil jsem si na zimu předepsané pneu 185/60 R14, a zjistil jsem že mají menší průměr než 195/55 R15 co jsem dostal z výroby. Tachometr ukazuje tak o 10 procent.vic než skutečně jedu. Na to by se dalo zvyknout, ale jsou potom nesprávné údaje počtu ujetých km. Na těch 15kách to taky ukazovalo víc. S tím je počítáno, ale ne o tolik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

zase trochu oživím téma konečně jsem se dostal k tomu abych něco málo odzkoušel a z toho co jsem měl možnost zkusit doporučuji aspoň tyto věci nakódovat

BYTE 0, Byt 0 - Anti Carjack (na jeden stisk ovladače odemkne pouze řidičovi dveře)

BYTE 0, Byt 3 - auto unlock po vytažení klíče

BYTE 0, Byt 4 - auto lock při překročení 15km/h

BYTE 4, Byt 5 - zamknutí vozu po 30s při odemknutí bez otevření dveří

BYTE 12, Byt 2 - po vytažení klíče ze zapalování nedojde k rozsvícení interiéru

BYTE 14, Byt 4 - dodatečné setření (po použití ostřikovače)

BYTE 17, Byt 3 - vypne klakson po vytažení klíče ze zapalování , ideální když si ve voze hrají děti auto jim netroubí :) a nebo chcete spát s hlavou na volantě :D

jinak nepočítám samožřejmě funkce staging, cruise display, tempomat, corner light a další standardní věci ;)

jinak já plánuji dodělat senzor deště :D a auto světla

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ještě pro ty co jsi chtějí modifikovat XDS a ABS

Changes made.....

In VCDS Select Control Module, go to 03 ABS Brakes, then 10 Adaptation, go to Channel:

Channel 09 Brake Assist

There are 3 settings for this

0-center (stock setting)

1-small

2-hard

I changed this from the stock 0 setting to 2 and this has made the brake pedal more responsive to smaller inputs. Feels more positive in use, especially under enthusiastic motoring.

Channel 36 XDS

There are 3 settings

0-center (stock setting)

1-weak

2-strong

Again I changed this from 0 to 2 and this one mod alone makes the Polo into a different/better beast under hard driving. It acts almost like my ED30 did with the Quaife and yet doesn't feel as fidgety. Seems more planted around bends and that much better to push through the corner on exit. This mod comes with a five thumbs up..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

KoNG - ako si pokročil s dažďovým senzorom. Ja ho už mám asi rok, ale stále som nedošiel na to, ako ho použiť na ovládanie svetiel? Pozeral som schémy na Polo, ale ani Polo nemá ovládanie svetiel podľa senzora. Hlavný problém je, že netuším, kam by prišiel pripojiť výstup zo spínača svetiel pre polohu Auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diamant - můj senzor zatím čeká montáž, bohužel to co píšeš jsem řešil i s jirkou (jikra) který již sensor má namontovaný zatím nevíme kam to píchnout. Netuším právě jestli polo či ibiza mají auto světla ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte vsetci mam HEX-CAN kabel z Ciny, pouzivam ho s VCDS 11.2.0, podarilo sa mi zapnut autozamykanie/odomykanie, ale to je asi tak vsetko. Tym, ze nemam dialkove ovladanie mam dost okliestene moznosti ( neda sa aktivovat coming/leaving home, automaticke zamknutie ak bolo auto odomknute a do 30 sekund sa neotvoria ziadne dvere ani kufor ). Taktiez mi nejde aktivovat potrvdenie zamknutie auta hlasovym signalom ( na mojej starej fabii som mal alarm, kde to slo aktivovat, zapipala sirena ).Tiez neviem nastavit funkciu staging ( pretocenie ruciciek tacho/otackomeru ) v labeloch VCDS ho jednoducho nemam, tiez ho nevidim ani v LCODE :(. Vie mi niekto prosim pomoct, ci nieco robim zle alebo jednoducho mi to nepojde aktivovat? Vdaka za odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bude to asi tym, ze mam novu fabku :( a asi tym aj nejake nove budiky, ktore to nepodporuju lebo jednoducho label "staging" tam nemam, len som sa cudoval, ako vsetci pisali, ze im to funguje a ja nie a nie to najst

EDIT: viete sem niekto prosim upnut nejaky kompletny zoznam funkcii, ktore su dostupne na Fabii II. po facelifte? Dakujem krasne :)

PS: mam riadiacu jednotku 6R7 937 085 E

Editováno: , autor: dodulo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojte viete mi niekto prosim pomoct s tym ako mam vypnut kontrolu vypalenej ziarovky? Po nahodeni LED do parkovaciek mi to hlasi. Na fore som nasiel iba labely na inu riadiacu jednotku ako mam ja a vo VCDS 11.2 sa mi da kontrola vyhorenej ziarovky iba pozapinat ( osvetlenie SPZ, brzdove svetlo, spätne svetlo, atd. ), no nenasiel nikde, ze by som to mal zapnute, takze vobec neviem kde to vypnut, asi len cez lcode. RJ mam tuto 6R7 937 085 E. Vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

ahojte da sa nejak vycitat PIN pre security access do VAG-u? Resp. na jeho zistenie mi asi nebude postacovat ODB VagCom kabel pracujuci s verziou 11.10. Pripadne by mi niekto z fora vedel ten PIN zistit? Neni problem prist hockde v SR.

vdaka za odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim, dodělával jsem na mém roomsteru (po FL) tempomat, bohužel moje současná BCN jej nepodporuje "86H"

Mám možnost koupit novou jednotku buď 6R7937087F nebo 6R7937087M. Znáte někdo rozdíl mezi oběma jednotkama, zajímá mě i to, co všechno jednotky umí. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...