Přejít na obsah

Tempomat a všetko s nim súvisiace.


Pepa007

Doporučené příspěvky

Nic, jdu si naplivat na hlavu. Chyba byla mezi sedackou a sroubovakem ... Do te bile svorkovnice jsem nacpal samici misto samce ... to se pak clovek nesmi divit. Bohuzel clovek co mi to prodal mi prihodil dve samice a tak jsem nemel na vyber :-( Opraveno, uz to dava na stoce 66 kody jak ma ... jde se skladat :-). Diky vsem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte!

Marcello... myslim si, ze toto je dobry napad... tiez som sa nedopatrenim dostal ku kablovemu zvazku na OI namiesto na Fabiu.

V DP je to dost nekvalitne a fakt by pomohlo, keby tu nejaka dobra dusa napisala jednoduchu tabulku na prepojenie konektoru 8E0 971 980 so 6Q0 937 702 A, ako ze pin1 na packe ide do pinu X na XS3 a pinX ide do medzisteny a pin Y ide na spinac brzdoveho pedalu a podobne...

PLS!!!

Urychlilo by mi to prerabku kabelaze.

Vas fanusik :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

jmatus: Já kupoval u člena RomanR25 za 1090,- i spoštou.

Pánové nevím co máte za přístrojovky,ale ja měl kabeláž zapojenou za necelou půl hodinku a to jsem sundal plast pod palubkou,BSG,releový box a svorkovnici na ty proudové kabely.Pak už stačilo prostrčit ruku a po odjištění konektorů vyndat ten bílý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jak to delaji nevim, ale pred chvili jsem volal do Mercie - autorizovany servis Skodovky, jent tak pro info abych vedel co za to chteji a chteji za tempomat i s prací 7.000,- ptal jsem se i na palubni PC a tam nevedel, ale jen to sundani palubovky by byla cena kolem 11 tis. s tim ze nevedel kolik za budiky to v ceniku nemel ... :( takze Honza72 to jisti ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před cca rokem jsem řešil to samé s tím že je jediná cesta a to přes autorizovaný servis včetně montáže. u nás v okolí jsem naše dva servis. v jednom mi říkaly že tempomat do mého auta dodělat nelze, že to musí být příprava přímo z výroby. což se mi nezdá. neslyšel jsem o tom že by některé fabie měly jen připravenou kabeláž. takže tam jsem byl hotov hrozně rychle. v druhé servisu mi vše toto vyvrátily. prý to jde bez problémů. auto by tam stálo cca 5 hodin a cena materiálu 2500kč a práce 3500kč. ale kroutily se, že to standartně nedělají.

takže nakonec zde přes forum jsem se domluvil s Honzou72 a zde vše s během půl hodinky a cenovka zlomek toho co bych platil u škodovky. Používám tempomat dost často, dálnice i město, kdo si zvykne nechce auto bez tempomatu. dodnes žádné problémy a i na 1,2 htp naprosto bez problémů kopec nekopec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za nabídku.

Honza

kdyby bylo vice lidi z Pardubicka, tak Honza je ochotnej prijet (kdyz mu zaplatime i to cestovny) ... mam k dispozici garaz, takze by to bylo v klidu (ale takze kdyz se nikdo nepripoji tak nevaja na to az tak zas nespecham, udelam vylet do Praglu zastavim se pak u nej) ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tom_F:

Máš pravdu, já osobně už jedině nový auto s tempíkem.Mám ho 14 dní a už nechci jinak.

Mě pomáhal Lukyssek z demotáží volantu a když jsem to viděl,tak příště už ho sundám sám a co se tíče el.instalace,tak to zvádne středně zručný člověk bez vetších problémů.Jedině co je zádrhel,tak to aktivace.To bez VAGu nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Vsem, mam problem nebo obavu se zapojenim tempomatu na Skode Fabii 2000 1,9. Nejaky mechos mu to nabastlil primo do ridici jednotky motoru a samo sebou nejede to. Teda tempomat nefunguje. Je to dobry kamarad a pozadal mne at mu to opravim. Tak jsem udelal asi dobre nechal jsem ho koupit origos babelaz k tempomatu z Molpiru. Cena cca. 1000 kc... Vice mene jsem pochopil vsechno jen na jednu vec se chci zeptat. Zapojeni do BSG teda do konektoru tady na foru oznacen jako bily konektor najdu kde???? Na mezistene nad pedalem brzdy???? nebo jinde. Dik za odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor jsou to různé konektory!

Do BSG patří už připravený hnědý 6pinový konektor, na dělící stěnu patří pouze bílý drát do bílého 11pinového konektoru na pozici 10 a na pedálu spojky nebo brzdy je konektor s modročerveným drátem do kterého dáš bajpásem drát ze svazku k tempomatu stejné barvy.

Ale kdyby jsi pořádně pročítal tuto diskusi,tak bys to určitě našel.

http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=430

Editováno: , autor: Kubenec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cafte ,2 cele dni som stravil v aut.servise skoda a nevedeli mi zapojit tempomat. Mam fabiu 1 z roku 2007 ambiente silnejsie htp,tempomat mam napojeny, na vagu ci kde im ukazuje ze fuwnguje ale v praxi/na ceste/ to neide. Postupovali podla navodu pri packe/z molpiru/. Tie iste navody su aj tu. Nie je nejaky novy navod na zapojenie packy z molpiru? Mam tam ist v pondelok, ze mi vratia peniaze, lebo podla navodu od mladej boleskavy aj od molpiru by to malo ist ale neide.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...