Přejít na obsah

Tempomat a všetko s nim súvisiace.


Pepa007

Doporučené příspěvky

cafte ,2 cele dni som stravil v aut.servise skoda a nevedeli mi zapojit tempomat. Mam fabiu 1 z roku 2007 ambiente silnejsie htp,tempomat mam napojeny, na vagu ci kde im ukazuje ze fuwnguje ale v praxi/na ceste/ to neide. Postupovali podla navodu pri packe/z molpiru/. Tie iste navody su aj tu. Nie je nejaky novy navod na zapojenie packy z molpiru? Mam tam ist v pondelok, ze mi vratia peniaze, lebo podla navodu od mladej boleskavy aj od molpiru by to malo ist ale neide.

tak čo???nikto nevie?som sa dozvedel že od februara 2007 sa do fab 1 montovala rj fabie 2...to znamena, že by tam mala isť temp. páčka fabie 2 ????? ako to je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neviem aku presne mam bsg ale viem, že taku na ktorej by to malo fungovať...a ako som pisal, mam silnejsie htp ambiente, vyhrievane spatne zrkadla a to vraj stačí...zapojene to je spravne podla návodu...technik hovoril, že pc ukazuje že packa je zapojena spravne podla návodu...skúšali to zapojit aj inač a nic...cez kabel to vraj funguje /stiskali brzdu a plyn/ ale v terene nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
cavte

mam dve otazky> pojde tempomat s bsg 6Q1 937 049D?

a ten pin na medzistene na biely konektor na lavej strane od vodica mam f1 2000

Ano pôjde a ešte aj tripling! :p:palec2: Ten pin do konektora na medzistene Z druhej strany je biely káblik do RJ motora.Nezabudni si aktivovať tempomat RJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To abs musíš odkodovať v CAN-GETAWAY Tým ti asi potom prestane hádzať tu chybu brzd.Ten cyklovač neviem zajtra pozriem či mi tiež funguje ja som BSG menil tiež v sobotu kvôli triplingu.

tu maš kod. tabulku a aj adresu can-get.

tak to som v can zabudol nakodovat skusim to zajtra prekodovat a ten cyklovac netusim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozri ešte konektory na BSG predpokladám že si ju menil.Možno si niektorý zle dotlačil a lebo neurval si káblik?.Ak to bude OK tak sa pozri v v nastaveniach BSG či to nie je prestavené a niekto nechcel cyklovač tak dal samé nuly.Neviem či to ide je to len teoria .Pozerať a hladať v DP sa mi to nechce.______Pozrel som to takto cykl.vypnuť nedá!____

Mne cyklovač ide v pohode a som zvedavý či sa výmenou RJ odstráni občasné vypadávanie tempomatu ked je zapnutý cyklovač.

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Po výmene BSG s idex.B za D som velmi sklamaný tempomat s B vypadol ozaj iba občas no s D to bolo pomaly pravidelne a dokonca aj bez cyklovača stáčilo ťuknúť do dolnej polohy páčky stieračov. lol Teraz neviem či mám oželieť tripling alebo si na to zvyknúť a nezapínať tempomat keď prší. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
tempomat mi funguje ale svieti abs a kontrola brzd a este k tomu nefunguje aj cyklovac ale stierace idu v poho. kde moze byt problem? zle kodovanie?

ten cyklovač zřejmě nefunguje protože si použil faceliftovou BSG a je tam jiné zapojení cyklovače - musí se upravit zapojení.

Editováno: , autor: Daworis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím,

prosím jestli by někdo nepopsal, co znamená funkce 1-0-2-3 u 4 polového přepínače + tlačítlo SET.

Myslím, která poloha je +, která -, která RESTORE a která vyp.

Ze zapojení v servisní knížce mi to není moc jasné.

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...ost&id=8484

Mám totiž kacířskou myšlenku, neměnit vůbec páčku, jen někde montnout setovací tlačítko, zrychlování a zpomalování a restore bych oželelel..

Děkuji.

Editováno: , autor: szdenda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, docital som sa tu, ze s AUB fabiou (1,4 74kw 16V) nejde tempomat a treba to riesit flashom RJ. Ja mam ale LPG. robilo by to problem? da sa na mojej LPG fabii zapnut aj tempomat aj tripling? potrebujem to vedet, ci ma vobec vyznam zhanat tempomatovu packu :-) dakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...