Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

S tim uz jsem si zkousel pohrat, mam nekde i zmerene hodnoty a tak.. ale nefungovalo me to.. Pokud by se vam to nekomu povedlo, uvital bych info jak :D

Fotky mam, kdyby se nekomu hodily

P1250321.JPG

P1250322.JPG

P1250324.JPG

P1250325.JPG

P1250326.JPG

P1250327.JPG

Vloženo

Potreboval bych vysvetlit jeden jev :) kdyz jsem misto puvodniho regulatoru zapojil 10W potenciometr tak se regulovalo vsechno krome palubovky a dveri ridice. Jinak vsechno slo krasne od 0 do 100. Palubovka a dvere sli bud 100 a nebo 0 

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Kdyby někdo měl náhodou doma zelené led které mu zbyli když si předělával podsvícení tak bych o ně měl určitě zájem. 

Potřebuju ty klasický LED3mm

Když tak SZ

Editováno: , autor: manoto
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahojte.

Nájde sa šikovný človek, ktorý by mi urobil podsvietenie budíkov Fábie kombi comfort 2006 ? Malacky / Bratislava okolie ...

Ďakujem

Vloženo
před 16 minutami, Pawouk napsal:

Okamžitě přestaň s tapetováním fora stejnými příspěvky! Duplicitu jsem smazal. Dodržuj pravidla fora!

No no, dá sa to snáď aj slušne povedať nie ? 2 príspevky snáď nieje "tapetovanie" , ale ok beriem na vedomie pravidá. som tu nový tak sorry !

Vloženo

Opět porušuješ pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Slušně říct? On ti snad někdo nadává? Přijdeš sem, pravidla ignoruješ, tak co chceš? Když jsi je schválil při registraci, tak je dodržuj! Další debata v tomto smyslu už tady nebude.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobry den shanim nekoho kdo je ochoten mi udelat zmenu podsviceni budiku a interieru v octavii 1 rok 2000.Sternberk,olomoucky kraj.diky moc a zasilam cislo na me na pripadnou domluvu.720966336

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...