JosefP Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Chci se vás zeptat jak se vám všem drží volant a jaké z něj máte pocity. Již od koupě auta volantu stále nemůžu přijít na chuť. Bolí mě z něj dlaně, pocit mám jako by byl takový umělohmotný a ne potažený kůží, tvrdý s ostrými prolisy. Prolisy na volantu jsou v místech kde stejně volant nedržím jak básník myslel. Rolovací tlačítka jsou také " perfektní " , zejména točíte-li volantem položenou dlaní při ostrém zatáčení. Zkrátka z něj nemám dobré pocity. A měl jsem si objednat volant tříramenný a ne čtyřramenný vzhledem k mému držení volatu ve spodní části, kde mě jedno rameno překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Mě se plastový čtyřramenný drží dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Já mám kožený tříramenný a drží se dobře, akorát ta kůže je opravdu taková "gumová", asi nějak jinak zpracovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Chci se vás zeptat jak se vám všem drží volant a jaké z něj máte pocity. Již od koupě auta volantu stále nemůžu přijít na chuť. Bolí mě z něj dlaně, pocit mám jako by byl takový umělohmotný a ne potažený kůží, tvrdý s ostrými prolisy. Prolisy na volantu jsou v místech kde stejně volant nedržím jak básník myslel. Rolovací tlačítka jsou také " perfektní " , zejména točíte-li volantem položenou dlaní při ostrém zatáčení. Zkrátka z něj nemám dobré pocity. A měl jsem si objednat volant tříramenný a ne čtyřramenný vzhledem k mému držení volatu ve spodní části, kde mě jedno rameno překáží. Díky za nápovědu. Pokud vše klapne, mám v pátek na víkend Yetiho 1.4 TSI. Už si píši poznámku že se na to mám zaměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 S volantem nemám sebemenší problém a drží se mi dobře - mám základ čtyřramenný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Mám tříramenný kožený volat a drží se mi dobře. Když jsem auto objednával, zkusil jsem si na prodejně čtyřramenný i tříramenný, a pocitově byl ten tříramenný lepší - řekl bych, že má i o něco silnější věnec (ten tříramenný). Editováno: 23. Září 2010, autor: jarek95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Jarek: má o dosť iný tvar ;-) Ja mám štvorramenný kožený a tiež sa mi zdá dosť tvrdý, proti tvaru nemám námietky, ale materiál. Preto už dlhšiu dobu uvažujem nad trojramenným, najradšej by som RS (perforovaná koža...), akurát je o cca. 1200Kč drahší a tažšie zohnateľný ako bežný. A hlavne neviem, ako by to v Yetíkovi vyzeralo.. Úplne super by bol RSkový, akurát bez plakety/s plaketou Scout (na Scout sa bohužiaľ robí len 4ramenný z perf. kože). Takže to je môj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Měl jsem v kůži čtyřramený a pak jsem si koupil tříramený RS s perforací, a myslím že třiramýnko je objemnější a lépe se drží. Aspoň ten rs Editováno: 23. Září 2010, autor: kitt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzap Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Pre mna osobne bol zas volant prijemne prekvapenie... mam 4 ramenny, a drzi sa mi perfektne... taktiez material koze mi pride skvely, nieje to klasicka koze, co mi vyhovuje... pride mi prijemnejsi na dotyk ako bezne kozene volany... akurat ked dlhsie drzim volant stylom, ze on zavesim ruky v mieste tych prelisov, zacnu ma tlacit palce od toho vnutorneho svu... ale to je drobnost... osobne som velmi spokojny s volantom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaolin Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Volant ve verzi Active nema tu dekorativni listu,nezkousel jste ji tam nekdo dodat? Zda se mi,ze je tam mala mezirka a ze by tam sla. A kde bych ji sehnal? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 za me: este, ze tam ta lista neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaolin Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 no a mne se naopak libi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Mámčtyřramený kožený příplatek 0,.Kč a jsem spokojený ale Octavia I. měla taky perfektní možná i lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.