Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Dotazy a zkušenosti s interiérem

1. Zahájeno uživatelem Tom_50,

Ahoj, mám Fabii 2 combi facelift, r.v. 2010 s tímto ovládáním topení a klimi: Ten pravý ovladač, kde se určuje kam bude posílat vzduch, mám otočený (když chci rozmrazit přední okno, tak musím navolit ofuk nohou atd.). Jak bych to mohl přehodit správně? Ve F1 se to dalo normálně vytáhnout, na F2 jsem nedokázal najít nic věcného ani na fórech, ani v dílenckých příručkách. Díky.

• 0 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem mr.pecoun,

v Ut mi dorazil Roomster sport 1.6 a hle jaky bylo prekvapeni moje i prodejce, doslel s krasnymi sport sedackami s plysem a ne jen ty sport s latkou , prodejce rikal ze prodal asi 7 sportu a ty sedacky vydel jen u me . schodou okolnosti prysel asi 2 dny po me dalsi sport a zas mel latkovy. mate taky nekdo ty jiny ?????

3. Zahájeno uživatelem Luboš 79,

Zdravím všechny, mám dotaz, mám Roomstera 2007, zda mi někdo poradi, jak demontovat spodní kastlík spolujezdce v přístrojové desce? Potřebuji ho seridit a narovnat, dvířka mi začala drhnout levou stranou, popřípadě, nějaké rady a zkušenosti. moc děkuji! Luboš

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Ondro TSI,

Zdravím, všimol som si, že pri zapnutej - manuálnej klimatizácii mi z oblasti stredových fukárov vychádza zvuk ako keby v trubkách cirkulovala voda a bolo jej málo. Prípadne zvuk pripomína načítavanie CD po zapnutí. Klimatizácia chladí normálne. Myslíte, že je to v poriadku? Ďalšia otázka, niekedy dávno som čítal, že na Fabii II u motoru HTP sa klimatizácia mohla pustiť hocikedy, pretože kompresor bežal stále, prípadne to bolo nejako spojené... Platí niečo podobné aj pre 1,2 TSI, 2013 ?

5. Zahájeno uživatelem Janica,

Ak by niekto potreboval navod ako vymenit motorcek kurenia bez demontaze palubnej dosky tu je link https://vagdrive.com/threads/%D0%97%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-skoda-fabia-roomster-5j.171/ Vcera som podla toho navodu menil aj ja a v pohode vsetko to dobre dopadlo.Robota komplet cca 4h.

• 1 odpověď
    • 11,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Mája GSX-R 750,

Dobrý večer mám dotaz vlastním Roomstra Scout , a řeším zda je možné sehnat otočnou konzoli pod sedačku spolujezdce do protisměru...nebo jak to udělat... děkuji za případné rady a odpovědi Mája

• 9 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem JiVi,

Ahoj, můžu poprosit o radu.Blbne mi podsvícení tlačítka centralního zamykaní na středovém tunelu. Jak se k tomu tlačítku dostanu?Musím rozebrat celý středový tunel? A pokud ano, poradíte jak?

• 5 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Miro F.,

Zdravím, máte někdo zkušenost s doděláním hlavových airbagů do dvojkové Fabie/Roomsteru? Zajímalo by mne: Jednak technická stránka věci - z dílenské příručky jsem si zhruba udělal představu, co by to obnášelo z hlediska pořízení komponent, montáže i zapojení. Nicméně rád bych znal zkušenost někoho, kdo už to skutečně namontoval - zda to skutečně nějak šlo a jaká to mělo úskalí... A pak i legální stránka věci - je to vůbec možné legálně udělat? S ohledem na STK, pojišťovnu atd...?

9. Zdravím, chtěl bych od zpětného zrcátka na čelním skle vést kabel od kamery pod tapecu. Může někdo prosím poradit? Děkuji

• 4 odpovědi
    • 8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem gizmo16,

ahojte, zaujmalo by ma, ci niekto viete, k comu je tato koncovka, resp. naco sa da pouzit, je to priestor na spolujazdcovej strane pod priehradkou.

• Díky
    • 4 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem FabiaTDI,

Ahoj, mám problém při dešti i mírném mám na koberečku trochu vody a také je mokré těsnění už mě nenapadá čím by to.mohlo být koukal jsem.i pod tapec ale tam.není kde by to mohlo zatekat.... Těsnění vypadá v pořádku.. (R.v. 11\10) nesetkal.jste se s tím někdo? ?

• 1 odpověď
    • 4,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem foromen,

Jeden můj postřeh k sedadlům se týká ovládání výškového nastavení sedadla řidiče. Páka je podle mě zbytečně velká, a umístěna vysoko, skoro v úrovni sedáku. Občas při vystupování a nastupování (hlavně v případě možnosti menšího otevření dveří, v garáži, na parkovišti mezi auty ) se mi podařilo zavadit o tuto páku a tím jsem si vždy sedadlo snížil. Zadní sedadla jsou zatím bez problémů, kdo seděl v zadu, říká, že jsou pohodlné. Snad jen prostřední sedačka, která je užší, tam asi bude mít problém človíček, kterej je trochu při těle. Bude ho asi do zadnice tlačit sklopnej mechanismus. A vzhledem ke konstrukci bezpečnostního pasu pro tuto prostřední sedačku( pás ukotven ve st…

• Líbí se mi
    • 59 odpovědí
    • 30tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem neexus,

Ahoj, řešil už někdo zapojení LED pásků pod nohy ve fabii 2? Hledám a nikde nemůžu najít návod / postup. Všude jen zapojení do zapalovače což nechci. Poradí někdo? :) LED pásek LED pásek

• 1 odpověď
    • 4,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem libord81,

Prosím o radu. Nesvítí mi stropní zadní světlo ve fabii II, ikdyž přední funguje...žárovky o.k., konektor připojený...nevím kde hledat chybu...díky za rady

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Stanislav Ondáš,

Ahojte, jedna sa o Fabiu II, 2009, 1.4 TDi. Problém je zima na nohy. Auto samo o sebe kúri rýchlo (cez stredové výduchy), ale na nohy hrozne ťahá aj keď je kúrenie vypnuté. Zistil som, že chladný vzduch ide z miesta ako je ukotvený plynový pedál. Z výduchov na nohy ide relatívne teplý vzduch, ale nie tak teplý ako zo stredových výduchov. Stretli ste sa s tým niekto? V čom môže byť problém? V aute je teplo, ale nohy ako keby som mal v ľadničke Inak mi auto vyhovuje, ale keď toto neporiešim, pôjde z domu.

• 0 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem petrjanik,

Tak jsem si do nového auta pořídil nový držák na mobil s představou, že půjde připevnit i na palubku. Jenže nějak to nedrží, holt nikdo nikde nepíše, že to na drsném povrchu nefunguje . Máte někdo zkušenost či řešení jak to stabilně umístit mimo čelní sklo - hlavně tedy funkčně. Má představa je na palubku vlevo vedle volantu ..

• 8 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Akrubek,

Zdárek, nikde jsem to tu nenašel, tak se mi dostalo cti založit nové téma. Nevíte někdo, jestli v FII jsou nastavitelné opěrky hlavy řidiče a spolejezdce? Ale ne výškově,ale sklopné. V klasických sedačkách údajně ne, ale slyšel jsem, že ve sportovních z paketu Dynamic by to být mohlo. Viděl jsem tu lidi, které je mají, tak dáte mi prosím odpověď?)) Díky:)

18. Zahájeno uživatelem Petr Dub,

Dobrý den, jsem majitelem staronové Fabie II, 1.2 Tsi. 2012, v plné výbavě. Mám problém s palubním počítačem, nemohu nikde najít co znamenají zkratky S ; Z; SV, J atd. co se mi objevují v levém horním rohu palubního počítače mezi budíky. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

• 4 odpovědi
    • 6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem No Načo,

Na začiatok ospravedlňujem sa že zakladám nove vlákno ale už som zúfali. problém nefunguje centrálne zamykanie na predných ľavých dverách. najprv odišiel centrál potom začal blbnuť samotný zámok pri odomykaní kľúčom. Vložku zámku planujem obiednať novú v škodovke aby pasovala na kľúč tým sa zaoberať nebudeme. snažim sa spojazdniť centrál. na stránkach som sa dozvedel že mikospínač lenže ja mám iný typ zámku kde je len jeden teda asi len jeden a ten neviem zatial nijak demontovať bez definitívneho zičenia. pri otvorení dverí sa nerozsvieti svetlo. prikladám foto pacienta. zámok sa rozpadol pred týždňom celý týždeň sa s tý…

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Alesss,

Zdravím všechny, má někdo zkušenosti s demontáží originálního držáku telefonu, umístěný na panelu ovladače topení. Nikde jsem bohužel nenašel článek, jak se této hrůzy zbavit. Díky za rady...

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 16 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Maxim7725,

Ahoj, prosím o pomoc, o radu jak lze demontovat středové výdechy Fabia II. Díky všem.

• 4 odpovědi
    • 9,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem pepa321,

Zdravím, nedávno som si všimol zvláštnu vec. Časť čelného skla sa mi zahmlila(vid foto). Problém je, že je to zahmlené permanentne. Je jedno, či je zima alebo teplo, či dnu niekto sedí alebo nie, je jedno, či mam kúrenie na maxime alebo na minime. Okno viem pekne do čista poutierať, ale po chvíli je zahmlené znova. Vie niekto poradiť, kde môže byť problém ?

23. Zahájeno uživatelem Luk1s,

Zdravím chlapi, soused vyklízel garáž a dal mi 2 din rádio, tak jsem ho zkusil dát do fabie 2 a bohužel nepasuje. Než ho vyhodím, tak se chci zeptat, zda neexistuje nějaký redukční rámeček, se kterým by to tam pasovalo ? Rozměry rádia 178x100mm. Díky za info

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Heicker,

Zdar, nenašel jsem podobné téma.Potruji na Fabii 2 1,6 Tdi facelift sikovne protahnout 4 kabely od baterky do kabiny k pojistkam a zpet a nevim, kudy je to nejjednodusi, Děkuji za jakykoliv pristevek ci obrazek, kudy. Diky moc

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  25. Ahoj. Kdo vozíte dělící mříž N1 a jak je tam vyřešeno její upevnění. Jak jsem tak koukal je několik typů a každý má jiné přidělávání upevnování do auta. Některé specializované N1 kvůli odpočtu DPH byly napevno, jenže kam napevno? K čemu se přidělávaj? Kde se v autě nacházejí nějaké příruby k našroubování? Dostal jsem darem mříž z OII combi a ted přemýšlím jestli jí lehce poupravim a nějak jí do auta napáchám, nebo se jí pokusim vyměnit s někym za mříž právě do F2 combi. Sem docela šikovnej zámečník a myslim, že to uchycení půjde upravit (rozměrově by tam seděla). Ted je otázka jestli se má cenu s tim mordovat.

• Pozitivní
    • 77 odpovědí
    • 30,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.