Exteriér
Podfóra
-
Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu
- 546 příspěvků
-
Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu
- 696 příspěvků
203 témat v tomto fóru
-
Najprv pozdravujem vsetkych na tomto fore, a mozem povedat ze som kratko clenom a uz som precital veeela uzitocnych vecy.Snad som mislel ze moja F2 FL ziadnu technicku manu nema ale teraz vidim ze som sa trosicku pomilil.Ale najprv co ma trapi...Ide o moju F2 FL 2011 1.2TSI 66kW, kupena nova, ma 13500km, zatail ziadne problemy, a nek tak aj zostane . Vhodne som si na internete zohnal nove original hmlovky (zbadal som ze ich volate- corner) pre FL, a potom aj vypinac, a potom som si na internete objedanl aj kabelaz, ale ked kabelaz prisla uvidel som ze je to za model pred FL lebo ma iba jeden konektor, a pre FL dve konektory. Takze to musim vratit, co aj urobim, ale ved ne…
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
-
Dnes při čekání v servisu na opravu jsem nahlédl do motorového prostoru vystavené Škody Roomster. Přestože vůz byl v stříbrné metalíze, tak na vnitřní straně kapoty, částech blatníků kryté kapotou a v motorovém prostoru chyběl na metalíze průhledný lak. Tyto části jsou sice více chráněny před vlivem počasí, ale vrchní lak přece chrání částečky hliníku v metalíze před oxidací a bez něj budou díly rychle podléhat korozi ?
-
- 7 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy? Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 10 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, mirda328, miro296, zizi5 Modrá Dynamic uni - 2 majitel Imri, Octavka Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 3 majitelé Misubaro, Šváb, Míra1 Modrá Ocean metalíza - 8 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli, El_Jacobo Červená Flamenco metalíza - 4 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, OldaM Stříbrná Diamant…
-
-
- 303 odpovědí
- 69,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte páni , rad by som sa s Vami poradil o možnosti zakupenia strešného nosiču (vyuzitie hlavne na bike 2ks) . Pri kupe som šetril možno na nespravnom mieste ale vtedy to bolo veľa 300€ a teraz dodatočná montáž lyzín stoji cca 400 € v škodovke. ... a preto zhánam priečny nosič na fabiu combi 2 r.v. 2010 taky čo sa montuje za rám strechy nad dvere tj. medzi dvere a sterchu... Rad by som sa poradil o nevyhodach a skúsenostiach či môže dôjsť k poškodeniu karoserie nejakym záhadnym spôsobom ak vylúčim neodbornú montáž a zaobchádzanie ? nehrozi pri použití tohto typu nosicu zatekanie do auta ? skusenosti by pomohli ... a rovnako či je možná takáto montáž na fabiu combi…
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
ZDravim nejaky neprajnik mi vcera oškrel lak preto sa chcem spytat lebo nikde som to tu nenasiel ci ma niekto z vas skusenosti stymto http://www.loders.skoda.co.uk/cze/service/accessories/Pages/accessories.aspx?id=HFA380074&searchcat=0000000146&ref=%3fc%3d0000000146%26p%3d2 alebo tymto http://www.loders.skoda.co.uk/cze/service/accessories/Pages/accessories.aspx?id=HFA381074&searchcat=0000000146&ref=%3fc%3d0000000146%26p%3d2 co je lepsie pouzit na opravenie laku, co viac vydrzi a tak? Nie je to ani moc drahe takze v pohodke. dik za odpovede
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
Chcem sa spýtať, či sa vonkajšie zrkadlá na FII dajú sklopiť, ak áno tak akým spôsobom, lebo v manuáli sa o ničom takom nepíš.
-
- 28 odpovědí
- 18,9tis zobrazení
-
-
Nemate nekdo nejake informace zda by sly vzpery na FIIku?? třeba z FI http://www.milotec.net/plynova-vzpera-kapo...skoda-fabia.htm - nebo jsou tam jiný rozměry a vubec by to nešlo ?? Jestli ma nekdo nejaky info, ci zkusenosti tak za ne dik ...
-
-
- 31 odpovědí
- 16,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, pristi tyden si jdu pro Roomika, a protoze na predchozich autech jsme vzdy mel instalovane odhluceni kapoty (takovy ten origo filc z vnitrni strany kapoty) tak jsem to chtel i do Rooma, ale ejhle, nic takoveho se ofiko nedela... Jedine reseni je sehnat VIN auta, ktere to ma z vyroby, a na tento VIN to objednat jako nahradni dil, sice postaveny na hlavu, ale budiz... Neresil to pls nekdo z vas drive anebo znaze nekoho, kdo uz odhlucneni ma? DIky moc, pak napisu o autu nejake podrobnejsi info a srovnani s FII Combi 1,2 TSI co mam ted.
-
-
- 11 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
-
-
Zdravím, má někdo zkušenost s jinými zrcátky na své Fábii? Rád bych tam dal jiné. Takové, co mají blinkry + osvětlení nástupního prostoru. Podělí se někdo o zkušenost? Potřebuji vědět, které by tam šli. Hlavě mi jde o uchycení + elektrika. Co mě tak napadlo, tak by byli ideální z Golfa V, SI? Nevím poraďte
-
- 38 odpovědí
- 10,7tis zobrazení
-
-
toto jsou fotky z firemní prodejny Škoda v MB ( vedle muze ŠA). Polepy provedla přímo škodovka na zakázku VIP klienta. Kuriozita: kola na obou stranách mají jinou barvu.
-
- 13 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
fuj, to je ale hnusné to y v nadpisu...moc se omlouvam... rad bych to nak opravil..nwm jak Ahoj, dnes (už včera) se tu prohnala velká bouřka, a pak když sem se prochazel a koukal na zahradu... tak sem se taky podíval na auto a všechno fpoho ...na první pohled (okna, svštlomety,..) až na dolíky ve střeše a na kapotě, pak ještě rozbitá přížka na klimatizaci. Máte někdo zkušenosti s poškozením vozidla krupobitím? Nevíte jak by to vzala pojištovna? dekuji ještě přidám pár fotek..až je nafotim
-
- 33 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
Zdravim. Mam kratkou verzi FII a chtel bych v ni vozit dve kola a nakonec mi nejlepe vysly hagisy od Neumanna, ktery je vyrabi i na kratke verze. Ma s tim nekdo zkusenosti? Nerezne pak strecha a nebo netece dovnitr, nebo v horsim pripade neprohyba se strecha? Dekuji
-
-
- 9 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Rozhodl jsem se namontovat otci na Roomstra dodatečně hagusy a potřeboval bych origo šablonupro servisy kde se mají vyvrtat díry va střeše.nemáte možnost někdo sehnat. prosím nepište mi že to nejde a podobné věci,montáž není složitá potřebuju je ty šablony co jsou v balení pro dodatečnou montáž.
-
- 37 odpovědí
- 15,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
zdravim mate nekdo zkusenosti se zatmavenim skel? Zajimalo by me kolik to tak muze stat a jestli jste nekdo z okoli MB tak nejake doporuceni treba (skla se nemuseji vyndavat ze ne?) jak je to vlastne s moznosti zatmaveni kolik je kde % povoleno? diky za odpovedi
-
- 16 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, předem bych řekl že parkuju před panelákem, u chodníka. (nejvíce nešťastná kombinace) a dnes jsem zjistil že někdo během dne mu zřejmě klíčema udělal pořádný rýhy do kapoty. Kamoš říkal že je to pry dneska zábava vandalů, že se na to teď zaměřují. Máte stím někdo zkušenosti? Zkusím to zamalovat lakovou tužkou, do servisu se mi stím nechce. Jak by jste to řešili vy?Jakou tužku by jste případně doporučili? Dík moc... Fakt mě to pekně štve, jak se tím může někdo bavit.
-
- 19 odpovědí
- 14,1tis zobrazení
-
-
Zdrávím. Kolik může stát výměna předního nárazníku v autorizovaném servisu?
-
- 10 odpovědí
- 28,4tis zobrazení
-
-
mam problem, menil jsem parkovacku a zarovka mi zustala ve svetle, nicemu to nevadi, ale vadi to me. hadam dobre, ze kdyz chci sundat svetlo abych zarovku vyklepal, tak musim sundat narazniík? dik
-
- 26 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
-
-
Téma jsem nenašel, takže se ptám .. na červeném laku prahů mám černé "pruhy" ... nepravidelné .. né že by byl špinavý celý práh po délce, ale kus je, pak zase ne .. myčka ani wapka to nevezme, jako by to bylo od "asfaltu"? .. fakt nevim .. pokud jo, tak je divný, že to je v takových nepravidelných pruzích. Na dveře to nezasahuje .. nějaké zkušenosti s čištěním? Díky
-
- 9 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravim, bolo by mozne vymenit spatne zrkadla za zrkadla napr. zo Supa I ? ... ide mi o sklapanie a o vonkajsie osvetlenie pomocou zrkadiel ...
-
- 0 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, netušíte jestli vůbec, kde a za kolik se dá sehnat krytka předního světla ta gumová co je zevnitř motorovýho prostoru? Dneska jsem asi po týdnu otevřel haupnu a koukám že mi na pravým světle chybí.. A to jsem měl před pěti dny auto na zimní prohlídce a páni mechanici si ničeho nevšimli....
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahojte. Mam Fabiu cca 2 tyzdne, ale po tyzdni som si vsimol odrety lak od tesnenia dveri. Snazil som sa to nafotit. Je to na soferovej strane, kde konci tesnenie z dveri a dolieha kolmo pri spodnej hrane predneho stlpika. Ked som po tom presiel prstom, tak ten lak tam moc nedrzal. Asi chyba z vyroby. Budem musiet skocit do Skody a vyreklamovat to. Nech sa to niecim pretrie. Na kusku je tam vidiet zakladnu farbu a bojim sa aby to skor nezacalo korodovat, ked po tom tesneni bude stekat voda priamo k tomu miestu. Na obrazku zhruba v strede.
-
- 5 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
zdravim neviete poradit ako dam dole ten lakovany diel z bocnych zrkaniel ? tak aby som to nepolamal, skusal som to podpacovat lebo medzi dielom a plastom je asi 3mm drazka ale divne zvuky to robilo tak som to nechal tak.
-
- 6 odpovědí
- 15,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všichni, člověk dělá pořád stejné chyby... Já v pátek couval na Šumavě do jednoho dvorku a byl jsem líný se tam jít napřet podívat.. A on tam trčel ze země kus betonářské výztuže!!! Odnesl to lak na zadním nárazníku. Zastavil jsem se v servisu (Jarov) a tam mi nabídli opravičku za 8000. To mi přide trochu moc, ale ten škrábanec mě pořád dost žere. :-) Nemáte někdo radu, jak takovou odřeninu nejlépe vyřešit? (Uvítal bych třeba něco jako zázrak na počkání. :-) ) Zatím jsem koupil opravnou tužku, ale výsledkem si nejsem úplně jist. Na autě mám lak rosso brunello. Díky. David
-
- 9 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
-