Přejít na obsah

Exteriér

Dotazy a zkušenosti s exteriérem

Sponzor sekce: Autolepky.cz

Podkategorie

1. Zadní část Roomster

Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu

546

Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu

682
202 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 303 odpovědí
    • 65.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  1. Oprava laku

• 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 100 odpovědí
    • 24.5k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 18k zobrazení
  2. Plynové vzpěry kapoty 1 2

• 31 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  3. kryt kapoty 1 2 3

• 71 odpovědí
    • 25k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
  4. POLEPY ROOMSTERU

• 13 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
  5. Hagusy Neumann na FII

• 9 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  6. Hagusy 1 2

• 37 odpovědí
    • 14.7k zobrazení
  7. folie

• 16 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  8. Poškrábaná kapota

• 19 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 26.7k zobrazení
  9. svetlo demontaz 1 2

• 26 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
  10. Barva na bubny 1 2

• 39 odpovědí
    • 18.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @slovacik Zober do servisu, "opravia" naúčtujú, uplatníš kulanciu po záruke, dostaneš dáku symbolickú zľavu z predraženého diela aby ta hrialo pri srdci a rok-dva budes zase spokojný. Alebo si to naštuduješ, vylučovacou metódou prídeš na to, čo je vadné a spravíš si to, ci dáš spraviť už s tým, že čo presne treba urobiť. To je to najlepšie riešenie. Jaaj a odporúčam i postup prác a finálnu kontrolu ako spraviť spísať v bodoch na papier. potom možno to bude spravené tak ako má byť. I keď zjavne minule aj obrázkové osnovy v ŠA zlyhali a po prebratí hladina nedoplnená po odvzdušnený, hadica pod nádržkou expanznou slzila-parila v spoji-tým pádom skúška tesnosti ktorú som požadoval tlakovaním isto nebola spravená. Proste čo si nespravíš sám v dnešnej dobe je na 90% na h...o
    • Budúci týždeň idem do servisu na update softwaru tak zase nadhodím buchotanie, tak som zvedavý či je niečo nové. Doteraz mi žiadne riešenie naponúkli.
    • Tak u me FIII combi, kterou jsem bral tesne po FL (objednano 09/2018 dodani 10/2018) se to co se tyce vybavy vyplatilo. Mam edition 100 a od rijna 2018 se pomer vybavy a ceny jen zhorsoval. U O IV mi kdyz jsem nad ni drive premyslel, po zruseni FIV kombi, v AS odrazovali, ze jen to ne:). Ted jdu do te 130 Premium a o te uz rikali radsi O IV nez Karoq:). Akorat jsem zvedavy kdy bude. V pondeli jsem se mel cestu kolem a byl zeptat v AS a nejak se ji nechce do planu na linku:(. Nejprve naskakovalo v komisi 13-152025. pak to zmizelo. dodal jsem v pulce listopadu akusticke okna, tak se to tam vratilo a po nejake dobe opet zmizelo. Prodejce rikal, ze v utery bude v Boleslavi a potka se s clovekem co ma komise na starosti osobne, a zepta se kde je problem. Protoze pri harmonizaci konfigurace mu to zadnou chybu nehaze. Pry jsem ale jinak na nejakem prioritnim seznamu do vyroby. Tak uvidime zda se ozve at s dobrou ci spatnou zpravou.
    • Já třeba bral skladovku, protože jsem spěchal na odběr. Sleva 124k včetně DPH (z 1,365M). Bylo to na přelomu 7/8 2024.
    • Byl jsem na dvou mistech. V jednom nula. V druhem lehce pres 6%. Ale na Fabii za skoro dvojnasobek nez ten zaklad. Tam to urcite z logiky veci musi byt mene. 
  • Vytvořit nový...