Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

623 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  1. Launch control dsg

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 16.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  2. kodování řj airbagů

• 18 odpovědí
    • 14.4k zobrazení
  3. Pojistka airbagu

• 4 odpovědi
    • 13.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  4. Baterie K.O.?

• 19 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  5. Anténa Roomster FL

• 17 odpovědí
    • 6.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No veď práve, ETKA to neuvádza a v DP píšu, že vymeniť celý spínač čo sa mi zdá trocha drahá záležitosť keď sa dá vymeniť len O krúžok. Tak si musím počkať na demontáž a následne zmerať krúžok.
    • Máš to nový auto v záruce. Řeš to se servisem. Může být problém na OCU jednotce resp ICAS jak tomu říkají... Tyhle elektrický jebky jsou jeden velkej problém. 
    • Díky diky.  On je to spíš asistent na zaparkování než na "vyparkování" ne?  Na vyparkovaní to přece kopat do brzd nemusí.  Nebo to chápu špatně?    Manevrovací brzdu zřejmě vůbec nemám když je to před faceliftem tj. r. 2019   FA ano kope, ale musí se jet nějakou rychlostí vpřed.  Nelze tuto rychlost dokodovat na nulu???  Popř. nelze dokodovat na r. 2019 tu manévrovací brzdu.    Kdysi jsem tu dával milion návodu na kodovaní, tohle mě tenkrát vůbec nenapadlo řešit...  Díky chlapi
    • Tak už 3tí den se mi auto nepřipojuje na net v důsledku čehož nejde mj. auto z aplikace odemykat/zamykat a na infotainmentu nehrají žádná internetová rádia/streamy. Zkoušel jsem v mobilu vypnout aplikaci MySkoda, následně jí i přeinstaloval, v autě 2x restartoval infotainment a nic. Závada je nahlášena od včera na Škoda lince vč. odpovědního e-mailu s požadovanými screenshoty a taky nic. Do továrního nastavení se mi infotainment dávat nechce, abych si pak vše zase personalizoval, ale asi nebude zbytí. Kdybych měl aspoň jistotu, že to pomůže. Doteď (3 měsíce) to víceméně fungovalo korektně..
    • Pisem po najazdeni 5000km. Pomohla az vymena DSG. Pri 175 000km vibroval diferencial DSG. Takze za mna DQ381 totalny hnoj. Inak mechanik vravel, ze nesom prvy. Oprava DSG nerentabilna.
  • Vytvořit nový...