Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

617 témat v tomto fóru

1. posilovač řízení

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
  2. Pojistka číslo 7

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  3. Fabia 2 potkávačky

• 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.6k zobrazení
  4. Kontrolka mazania

• 1 odpověď
    • 982 zobrazení
  5. Problem

• 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  6. Dodělání mlhovek

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 928 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  7. Nezapina sa Sahara.

• 5 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @mito7, co myslíš "těžší převodovku"?   Jinak pokračuji dále v reportu spotřeby.   Cesta Praha - Milevsko. V Praze s docela těžkou nohou. Po dálnici jsem pálil 150 km/h kde to šlo.   Cesta Milevsko - Praha. Lehká noha. Dálnice 130 km/h, z kopce občas i víc. V Praze pohodově a předvídavě, kde to šlo.
    • Ahoj,   chci se dotázat, jestli někdo nemá stejný problém, jako já, a zdali ho nevyřešil. Mám výbavu exclusive section a kožené sedačky s masážní funkcí. Bederní opěrka není u těchto sedaček řešena mechanicky, ale pneumaticky (nafukuje se). Bohužel si "nepamatuje" svou pozici - když přidu k autu, odemknu a sednu si, tak je opěrka nafouklá a musí se tlačítkem upustit do pozice, kterou jsem tam měl nastavenu když jsem z auta vystupoval. Dělá to jak u sedadla řidiče, tak u spolujezdce. Auto bylo v servisu na záruční opravu, kroutili hlavami, vyresetovali řídící jednotky sedaček, ale bohužel to nepomohlo.   Pokud se někdo s takovým chováním sedaček setkal a vyřešil to, tak prosím o zprávu - že bych v servise poradil, jakým směrem se při řešení problému vydat... 😊
    • Ahojte. K autu mam len nabíjací kabel do domácej zásuvky a niektoré verejné nabijacie stanice nemaju kabel s koncovkou TYP2 ale iba zásuvku. Preto by som potreboval poradiť či je tento kábel vhodný na nabíjanie S3 iV prípadne aký kúpiť?   https://www.conrad.sk/sk/p/sygonix-sy-6118240-nabijaci-kabel-pre-elektromobily-7-00-m-vhodne-pre-vonkajsie-oblast-3059120.html
    • V Plzni bych mohl, kdybyste nikoho nenašel z okolí.
    • Samsung S23 Ultra funguje s krytem bez problému. IPhone 16 Pro občas držkuje, ale ve většine případů funguje taky.
  • Vytvořit nový...