Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

619 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 11.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 41.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 14.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.5k zobrazení
  1. Kontrolka mazania

• 1 odpověď
    • 962 zobrazení
  2. Problem

• 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  3. Dodělání mlhovek

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  4. Nezapina sa Sahara.

• 5 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  5. Dodělání DO

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 917 zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 13.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 8.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Myslím, že u carplay můžu vypnout i BT, tam se volá přes apku v carplay. u android auto je BT ale potřeba jak říkáš. Zkusím nejprve vypnout a uvidím. Objednal jsem tohle:  
    • Zdravím mám chvíli superba 3 a vzhledem k tomu, že se mi stalo, že jsem vjel do garáže, kde jde opravdu o milimetry a asi se spustila regenerace, chtěl jsem vyzkoušet tady popisované možnosti, abych zabránil ničení DPF filtru. No nevím, já těmto věcem vůbec nerozumím dovedu zkontrolovat kapaliny, dolát naftu a tím to asi tak končí. Přesto jsem se dostal až tady viz scany první je po spojení s autem, ten druhý když už asi po šesté opakuji refresh. a jsem v koncích mohl by mi někdo poradit, jestli to je tou free verzí , nebo autem?? nebo co mám ještě zkusit . Děkuji všem za pomoc.
    • BT budeš potřebovat pro volání. A kontakty. Jinak to budeš lovit přes telefon. Ale zkus potom jak se to chová přes adaptér a dej vědět. Tohle jsem nezkoušel. A popis jak jak to zprovoznit máš o pár prispevku víš. 
    • Podle ikony zluteho auticka se aplikace spojila s autem ale nedokaze cist hodnoty DPF. Rekl bych, ze mas "stary zub" se starsi verzi komunikacniho protokolu. Zkus si nainstalovat aplikaci ELM327 identifier a podivat se jake verze ELM327 adaper podporuje. Minimalni potrebna verze je myslim v1.4. Vice zde na foru Vag DPF ELM327
  • Vytvořit nový...