Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

Vše, co jinam nepatří

1. Zahájeno uživatelem PcGamer,

Zdarvim vsechny. vcera jsem se stal majitelem Fabie II combi mam par otazek, uz sem to tady prosel ale ne vse se mi podarilo najit, tak bych si rad zalozil totot tema kde bych se ptal v pripade ze bych neco nenasel. mam nyni dve otazky daji se sklapet vnejsi zpetna zrcatka?? a mam maxi dot, ale nezoobrazuje se mi info od radia(origo dance) kde muze byt chyba, kdyz pripojim pres bluetooth telefon tak ho to zobrazuje. diky vsem za rady

• Pozitivní
    • 40 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem mari1300,

Zdravím, jakou motorizaci by jste mi doporučili v Roomsteru, pokud by měl motor jezdit na LPG? Myslím, že 1.6 i 1.4 jsou oba vhodné motory na přestavbu, ale možná by ta 1.4-ka s podobnou dynamikou jezdila o dost ekonomičtěji, navíc, pokud se nepletu, má mít rozvody řešené řetězem, narozdíl od 1.6. Jaký je mezi těmito motory rozdíl v dynamice, spotřebě a spolehlivosti? Problémy s 1.2TSi, co jsem se dočetl, ohledně možného přeskočení rozvod. řetězu-je to opravdu tak vážné, nebo je to naopak nafouknutá bublina... Ohledně verze Scout- je tam rozdíl ve světlé výšce,ochraně podvozku a nějaké doplňkové výbavě, nebo je to jen o tom oplastování??? PS: řešil ta…

• 17 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem CreAtive_34,

Ahoj, co jsem tady tak pročítal, tak není problém pomocí kabelu zapnout zamykání dveří po rozjezdu a staging budíků. Bohužel už jsem tu nikde nenašel, co je k tomu konkrétně potřeba za kabel a program. Hledal jsem i lidi v okolí, ale nejbližší jsem našel jen někoho z vw scene (u nás ve městě) a nemůžu se dostat ke kontaktu... Poradí mi tedy prosím někdo, co vše je potřeba, či nějaký kontakt na mostecku? Díky!

• 5 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem jakudo,

Koukal jsem dnes náhodou na palubní počítač na Trip č.2 (používám zatím jen číslo 1). Máme asi měsíc starého roomstera a v manuálu je napsáno, že ten Trip č.2 pořád načítá kilometry dál a dál až do hodnoty 1999km nabo do času 19h59min. Jelikož jem ho od koupě ještě ani jednou nenuloval, tak by mne zajímalo, jak je možné, že jsem na to dnes koukal a měl jsem celkové km 2059 a trip č.2 ukazoval celkem 79km. To by pak znamenalo, že se to nevynulovalo při 1999, ale při 1980km. Je to tak? Nebo mi někde utíká nějaká drobnost?

• Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Crake,

Zdravím všechny, mam moznost za 135000 CZK sehnat FIIC rv. 12/2010 ve vybave ambition s motorizaci 1,6TDI 55kw a poctive najetymi 80tkm. Jedina vec, ktera me odrazuje je, ze tam NENI KLIMA!!! Za kolik by se dala dodelat a jak se na to divate? Diky za nazor.

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Gejza100,

Zdravím. Chtěl bych se zeptat na váš "klakson" na FII. Ten můj zní jak uvřeštěná baba :-D. Oproti FI je o dost vyšší tón. Máte to i vy? :-)

• 7 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Igor,

Ak niekde natrafíte na zaujímavé foto havarovanej FII, šupnite ho sem... Držme si palce, nech sem nikdy nemusíme dať foto našich áut

8. Zahájeno uživatelem mikyspf,

Čaues Škodováci, máte zkušenosti s nějakými automyčkami? Normálně auto myju ručně, ale nějak teď nemám moc čas, tak chci do nějaké zajet...

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem JirkaBrno,

ahoj, nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale carnova v Brne provadi cisteni klimy,akcni cena je 199 korun, plus cena za olej a za medium. Dneska jsem se objednal, jelikoz jsem tam byl uz v pozdnim lete, muzu doporucit... takze kdo bude chtit, najdete si kontakt a objednejte se.. delaji to masinkou, procistuji cele medium, takze zadna horka jehla sprayem a cau..

• 14 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Crake,

Zdravim vsechny, potrebuji akutne pomoci s vyberem auta... konecne jsem se dopatral ke dvoum vozum, ktere splnuji moje vsechny podminky - nebourane, se servisni historii a relativne mlada... mam proti sobe 2 kandidaty a acse to zda byt jenoduche, tak rozhodovani je strasne tezke... - auto bude pro manzelku (druhe v rodine, mame 2 deti a jeste rok s nimmi bude doma - tzn. jizdy na chatu atd) a pote by mela nastoupit do prace aauto by mela uzivat na jizdy do prace (podil cesty 10% mesto, 70% okreska, 20% dalnice) - ja s nim budu jezdit hlavne pro zabavu (mam rad zmenu) Roomster - 9/2007 / 55000 najeto / vybava ambition (navic tazne, hagusy, neorigo radio) Fab…

11. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Renault bude od roku 2012 montovat do Meganu a Scenicu nový motor 1.2 TCe (85 kW). Je to přímá konkurence 1.2 TSI od koncernu VW. ZDE je k tomu článek. Jsem zvědav,jestli se u něj objeví nějaké podobné problémy,jako se tady řeší u TSI.

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 17,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Yofresh,

Dobrý den,rád bych se zeptal,koupil sem si Fabii II kombika r.v.2008 1.2HTP 51kw, sem s ní strašně spokojen, má to veškerou výbavu kterou sem potřeboval, až na ASR,ESP. Před tím,jsem měl starého Opla Astru F 1996 a rád bych se zeptal, jak se chová Vaše Fabie na sněhu nebo lehce přimrzle cestě? Sotva napadlo trošku sněhu na cestu,jel sem do obchodu a samozřejmě mám zimní pneu, tak sem pocítil o proti starému Oplu,že to nehorázně hazí a klouže ta Fabie. Docela mě to překvapilo. Je to tím,že je úzká,kombik a vysoka? Opl držel naprosto skvěle a to to bylo staré auto. Nemůžu si Fabii vynachválit, ale je to první zima co jí budu mít a tohle mě docela překvapilo,chtěl sem bezpeč…

• Pozitivní
    • 71 odpovědí
    • 14,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Eathon,

Zdravím, ani nebudu zjišťovat kolik má auto "předepsaný" objem nádrže. Zajímá mě, kolik se vám do něj povedlo max. natankovat? Mám Roosmter benzín 1,4 63 kW a běžně tankuju cca 62-63 l, protože většinou dojíždím na pumpu cca 10-20 km po tom co se ohlásí na počítadle nulový dojezd. U Roomstra nemám vyzkoušeno kolik dojede, než zhasne uplně, u předchozí Fábky to bylo cca 35 km při lehké noze na plynu po ohlášeném nulovém dojezdu. Jaký máte úlovek vy? PS: Neřešme, že tankování "po hrdlo" není vhodné a kdesi cosi ;-)

• Pozitivní
      • Negativní
    • 31 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem mike_k,

Caute, Vzhledem k desetiletemu veku me soucasne Fabie zvazuju koupi nove, ale dost me odradil cost cutting, co Skodovka provedla u Fabie 2 oproti puvodni Fabii. Muze mi nejaky majitel rict, co vsechno ve dvojce oproti jednicce chybi nebo je horsi. Zatim jsem prisel na: nadrz na klic (v jednicce se otevirala packou od ridice), chybejici svetla ve dverich, vyrazne lacineji pusobici plasty, absence male klimatizovane schranky vlevo u ridice, slysel jsem ze dvojka snad ani nema kontrolku hladiny ostrikovacu (je to pravda)? Jsou to sice drobnosti, ale docela to nastve. Ma deset let stara Fabie Elegance pusobi i po deseti letech oproti dvojce jako skoro luxusni auto.

• Pozitivní
    • 95 odpovědí
    • 16,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Keso8,

Zdravím všetkých, prelúskal som celé fórum a nikde som nenašiel takéto téma. zaujímalo by ma aké všemožné vizuálne úpravy ste už na svojích Fabka či Roomrstroch robili. Či už sa jedná o prahové lišty, výmeny Log, nalepené fólie atď. Najlepšie by ste mohli hodiť aj foto. Mňa najviac zaujímajú aké máte skúsenosti s origo a neorigo prahovými lištami. Dúfam že sem veľa Vás prispeje a pochváli sa.

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Rypicong,

Zdravím, Sice se přímo nejedná o Škodovku, ale má s ní něco společného a to motor, tak snad nebudu za dotaz peksovanej. Rád bych si s přítelkyní koupil novější auto. Stačí nám segment B a chceme 2 roky starý do 200tis. Fabka co mám je krásně zachovalá, r.v. 2002 má jenom 80tis najeto, ale je to holátko a v létě bez klimy je to děs. A 1.4MPI 50kW není zrovna 2x šetřílek a také né bohužel rychlík. + už začíná projevovat čas a pár věcí jsme už musel na podvozku vyměnit a některé to za chvíli bude chtít vyměnit ( komplet výfuk, udělat těsnění pod hlavou apod. ). Padlo nám do oka poslední Polo ( je fakt krásný ). Ale z roku 2010 se dají sehnat první 1.2TSI, 1.2HTP a 1.4 16V …

• 5 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem fendelik,

Zdravím všechny diskutující, přišel jsem za Vámi s prosbou o radu. Chtěl bych pořídit FII Rs, ale nějak se nedokáži smířit s obráceným řazením na pádly. Myslíte že u nového auta jsou ochotní (pokud to vůbec lze), přehodit řazení, aby mělo aspoň trochu smysl. Nějak mi nejde do hlavy řadit nahoru od sebe a dolů k sobě :-(. Díky za rady.

18. Zahájeno uživatelem tomasso2,

Zdravím vsechny, chtel bych se zeptat, mam Fabii 1,2TSI rv. 9/2011, nyni najeto necelych 13tis km a sviti mi servis za 20 dní, pritom ma nastaveno z vyroby servis po 30t. km nebo po 2 letech, jak je mozne ze auto chce ted servis? Mate s tim nekdo zkusenosti? Co muze auto potrebovat takhle brzy? Dik

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem pintyo,

Sumarizácia všetkých závad do 60000 km. 1.- odstávajúce zadné dvere cca 5mm. V servise to nejde nastavyť. 2.- odpálený kabel svetlometu- opravené v záruke 3.- druhý rýchlostní stupeň škrípal, najprv výmena oleja, potom oprava prevodovky.-opravené v záruke. P.S- teraz škrípe trojka 4.- rádio MP3- nešiel občas zvuk.- vymenené v záruke 5.- odpadnutý kabel vyhrievania zo zadného skla 6.- nefunkčné zadné odstrekovanie 7.- žiarovky- zadné obrysové menené 7 kus, predné H7- menené 6kus, obrysové menené v servise- keďže na prístup treba odmontovať prednú masku, odmontovať celý svetlomet a tak žiarovku vymeniť . P.S- skúste to vysvetliť policajtom pri kontrole. 8. škrí…

20. Zahájeno uživatelem Eugen,

Ahoj Nevíte někdo jakým stylem(druhem) písma je napsaný nápis ROOMSTER.Diky

• 41 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem shekr,

Ahoj, rozhodujeme se mezi koupí Fábky Combi 1.2 HTP 51Kw, nebo Roomstra se stejným motorem.Roční nájezd do 10000. Jako rodina jsme dost vysocí ( já 198 cm). Myslíte, že tento motor dostačuje i pro Roomster?? Omlouvám se, jestli je s mým příspěvkem něco v nepořádku, jinak děkuji za každý názor.

22. Zahájeno uživatelem rmaudio,

zdravim, ked tankujete ze nemate benzin kolko natankujete do plna ? stalo sa mi teraz naposledy , mam nadrz 45l pise v papieroch. ale podarilo sa mi natankovat 54l, ako je to mozne ? a pritom aj dojazd mi dvihlo o 200km. tak dufam ze sa nic nestane. stalo sa to uz niekomu ? lebo ked som predtym tankoval tak pistol mi zastavila stale pri 43l .

• Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Belper,

Ahojte. Posledni dobou se mi zacalo projevovat vyrazne cvakani z leve strany benzinove nadrze. Tak jsem tam kouknul a je tem prichyceny kovovy valec do ktereho vedou 2 hadicky a ven 1 hadicka. Pokud jsem s nim hnul ruzne se ten zvuk zvysoval nebo snizoval na hlasitosti, Je to takove jako klapo cavkani Ale rozhodne je to dost neprijemny je to slyset i v kabine pri pustenem motoru. Auto ma najeto 8000 km a je v nem 1.2 Tsi Nejaka zkusenost? Mel by jsem to resit v servisu?

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem emkon,

Tohle téma tady chybí, tak to tu nakousnu Tip č.1: Osvědčilo se mi pravidelně aplikovat na čelní sklo a na světlomety prostředek Rain Off. Odpuzuje vodu, takže za jízdy v prudkém dešti dost zlepšuje viditelnost, a ve vysokých rychlostech není stěrače ani potřeba zapínat. Kromě toho se na sklo a na světla chytá méně nečistot, lépe se odstraňují mušky, a v zimě jde lépe dolů námraza.

• 12 odpovědí
    • 12,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem grim334,

Mel bych dotaz, da se nejak jednoduse vypustit, nebo musim letni smes vystrikat pres ostrikovace?

• 18 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.