Přejít na obsah

Podvozek

Vše o podvozku - kola, nápravy, tlumiče...

232 témat v tomto fóru

1. Velikost disků 1 2 3 4 29

• 715 odpovědí
    • 176.5k zobrazení
  2. Letní pneumatiky 1 2 3 4 33

• 806 odpovědí
    • 170.7k zobrazení
  3. Alu kola 1 2 3 4 19

• 471 odpovědí
    • 151.8k zobrazení
  4. Zimní pneu 1 2 3 4 64

• 1.6k odpovědí
    • 267.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 258 zobrazení
  5. Vibrácie z prednej nápravy

• 1 odpověď
    • 974 zobrazení
  6. Výměna vlnovce

• 16 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
  7. Pružiny 1 2

• 29 odpovědí
    • 18k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 183 zobrazení
  8. Rezavý výfuk 1 2 3 4 5

• 101 odpovědí
    • 53.7k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
  9. Demontaz poloosi

• 0 odpovědí
    • 393 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 180 odpovědí
    • 76.9k zobrazení
  10. Vibrace volantu

• 19 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
  11. Kryt motoru-spodni

• 14 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 38.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• ahoj, tak auto už bylo ve třech servisech, nadějně vypadala výměna benzinového filtru. A táta vždycky s nadšením jel domu a ono to zase občas udělá a opět se rozžhne kontrolka motoru. Já říkám že je to elektrická závada ale nemám na to nervy a hlavně na to nemám chuť, čas a asi i vhodný měření. Jinak poslední oprávář pravil že je to katalyzátor. A já říkám  a to je za dardu a tím to nebude. Když auto jede dobře. Zastavím, vypnu motor, pak nastartuju a je to tam.  takže to bude někde kdo ví kde
    • Chlapi, jak u tohoto motoru probíhá regenerace DPF? Mám najeto přes 23 tisíc km a nikdy jsem neviděl rozsvícenou kontrolku, že by nějaká regenerace probíhala? 
    • Přesunuto do správné sekce, tohle opravdu Octavia I není.    Co s tím, diagnostika, nebo do servisu.
    • Ahojte,chcel by som sa opýtať. Mám Octaviu IV. r.v. 2021 110 kw Pred týždňom mi odišla baterka, no mám už druhú, všetko funguje ako má až na jeden problém. Po odomknutí auta pár sekúnd niekedy až kým nenastartujem sa rozsvieti červený výstražný trojuholník a vypisuje .. porucha park.brzdy, bezpečné zastavte a naštudujte palubnú dokumentaciu..vzápätí to zhasne a všetko ale funguje ako má aj brzda. Neviete poradiť čo s tým ? Ďakujem 
    • mám k dispozici jednu sadu samolepicích textilních výplní do všech přihrádek, vyrobených podle šablony od Turka, kdyby měl někdo zájem tak SZ, dodělával jsem sadu pro známého ab ze zbytku ještě jedna sada vyšla
  • Vytvořit nový...