Přejít na obsah

Motor 1.4 MPI

725 témat v tomto fóru

1. zle tesnenie vyfuku?

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 4k zobrazení
  2. Vymena motora

• 8 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  3. hydroštely

• 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
  4. Vstrekovacie ventili

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
  5. Cukani a rezonování

• 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  6. 1,4 mpi 44kw

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 14.4k zobrazení
  7. Pískání

• 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  8. teplota motoru

• 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  9. klesani teploty motora 1 2

• 30 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  10. 1.4 44 kw vs 1.4 50 kw

• 4 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 73 odpovědí
    • 20.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ešte Jedna otázka v súvislosti s tou mojou predchádzajúcou. Prosím ťa, tá nemožnosť umiesniť spomínaný reproduktor so subwooferu Canton Škody Superb 3 do ozvučnice subwooferu Canton pre Octaviu 4, ktorá je v rezerve kolesa, je to absolútne vylúčené, alebo ak by sa dala pod reproduktor objímka/obruč (myslím niečo také, čo sa používa občas pre prichytenie stredobasových reproduktorov v predných dverách) a mierne by sa to nadvihlo, aby sa ten magnet nedotýkal tej skosenej bočnice, nebola by to cesta? Ak by to stačilo len mierne zdvihnúť, asi by som do toho išiel. Ak je to nereálne ani s takouto pomôckou, kašlem na to. Bohužiaľ si jediný, ktorý sa vydal cestou, o akej uvažujem aj ja, avšak na rozdiel odo mňa, ty si to mal fyzicky v rukách a presne vieš o čom píšem. Ja len čerpám inšpiráciu. Ďakujem 
    • Pár sportline verzí už je na trhu s tímto motorem. Šel objednat 14 dní, takže to někdo stihl. Já ho přebral dnes, ale v Laurinu, takže mi přijde info ohledně homologace jako blbost. 
    • Na benzín jsme myslel, beru různě, sem tam lepší sem tam normální kvalitu. Teď tam mám už druhou nádrž s Vervou 100 a VIF aditivem a zlepšení nepozoruju 😞   Stav vstřikovačů zjistím jak? Má smysl použít například: https://www.autokelly.cz/Product/LQ-5110/11962499
    • Mám info od Škody, že bude v konfigurátoru do pár týdnů. Dodělává se homologace.
    • Ahoj,  chtěl bych se poradit, zda tu někdo nedodělával nové reálné koncovky na SIII, Sportline (liftback) - ideálně dvojité + sportovní spoiler, když má auto výklopné tažné? Našel jsem difuzor pro výklopné tažné, ale bez výřezu na koncovky + sportovní podspoiler, ale nevím, zda to jde dohromady s výklopným tažným...i kdybych ve podspoileru vyřízl díru na tažné a v difuzoru vyřízl díru na koncovky. Stejně tak nemůžu najít kvalitní laděné dvojité černé koncovky. Tak pokud má někdo své zkušenosti nebo máte tip, budu rád 🙂 - tady difuzor: Škoda Superb III - zadní difuzor SPORT LINE pro tažné zařízení | Tuning-in.cz - tady podspoiler: Škoda Superb III SportLine - zadní podspoiler GLOSSY BLACK | Tuning-in.cz   Představoval bych si to asi jako na té fotce v příloze - koncovky ale černé, jestli kulaté nebo hranaté ještě nevím 🙂   Díky za tipy a názory.        
  • Vytvořit nový...