Přejít na obsah

Interiér

218 témat v tomto fóru

• 17 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
  1. Autokoberce

• 12 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
  2. Držák na telefon

• 12 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
  3. Zámek zadních sedadel

• 2 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  4. SII - Digitální budíky

• 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 12.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  5. černá stropnice

• 6 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 21.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
  6. Adapter pro telefon

• 10 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  7. větrání

• 9 odpovědí
    • 2.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak už je na SVK zvolávačka na tie temoimaty, ale netýka sa všetkých šarží. Môjho áno, včera vymenená páčka, vlastne iba tlačitko Set s jeho vnútornosťami. zatiaľ ok a šlape, dúfam že už bude pokoj.
    • Písal som už že mám obyč Selection 1,5TSI Mhev. Čakal som až dôjde k dílerovi Sportline, pretože ani technici neverili že je to s akustikami lepšie a že porovnáme (diesel vs. benzín....neviem) a ke´d tak objednáme. Nedošiel im, iba pár Elq a Enyq, takže som ich objednal. Objednanie bez problémov a rýchle dodanie (začiatk května/mája), iba som musel čakať na termín u dílera. Včera vymenené, cena sklá plus robota okolo 450E, ale rozdiel je markantný!!!! Nič iné nebolo treba meniť, len sklá.  Inak na Topspeed bola porovnávačka Tayron vs K2, prvý všetky sklá akustik, K2 iba predné, vnútorný hluk +- rovnaký. Asi preto dáva škoda iba predné, nie je treba....ale neuškodili by určite.
    • Jj, děkuji za radu, však to sám vím a tato skutečnost mě v tom jen utvrdila 😉. Koupil jsem to čistě jen pokusně, doufaje že budu mít štěstí, resp. se stane náhoda a ta podnožka bude v akceptovatelné kvalitě. V autě mám upravovanou origo podnožku (musí se na ní odřezat úchyty, a podlepit oboustrankou na což zezadu ten žebrovaný povrch plastového výlisku je trochu nešťastný). Není mi známo totiž, že by provedení podnožky bez úchytů a s oboustrankou co je z Číny se dalo sehnat jako origo díl 🤔.
    • já nechápu čemu se pořád divíte, to se ví dávno, že většina automotive dílů jsou zbytky z výroby, resp. zmetky nebo obecně pro nějakou drobnou vzhledovou vadu vyřazené výrobky, nikdy to není top, když to chceš mít pintlich, kup si bezvadný originál v ČR a za plnou palbu a ne na Ali u Číňana...
    • Moje týden stará zkušenost, dal jsem právě koupenou F3 na kontrolu geo do nejbližšího servisu a musel jsem jít do práce. Když jsem auto vyzvedl chtěl jsem protokol měření, nic neměli a nebyli a schopni říct co dělali. Sedl jsem do auta a volant pořád nakřivo. Můj AS, nebo pneuservis vždy provedl zkušební jízdy a požadoval odsouhlasení úkonu. Až dám nové pneu pojedu opět do AS. Jen dodám, že jsem prohodil všechna kola která vizuálně nenesou stopy nesouměrného opotřebení a volant je šejdrem stále. 
  • Vytvořit nový...