Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
-
-
Čau mám auto hifi amundsen a chtěl bych se o něm dozvědět co nejvíc. jak se dá aktualizovat software,mapy atd. Vaše rady a tipy k tomuto rádiu. Je to tady rozházený po celým forum převážne u columbuse. Proto jsem založil toto nové téma aby bylo vše na jednom místě. Momentálně mě nejvíc trápěj starý mapy na cd a nemožnost(zatím sem na ni nepřišel)aktualizace. Lze na tom přehrávat filmy z sd card, televize obraz atd. Dík za vaše odpovědi.
-
-
- 127 odpovědí
- 93,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc.
-
-
- 429 odpovědí
- 244,8tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
-
Ahoj. Nedavno jsem koupil pul roku stare auticko superbika. Vse je pravdepodobne OK, jen jsem dnes poprve vyzkosel navigaci a nefungovala. Nechce mi to nacist zadne satelity, Souradnice polohy auta se meni kdyz jedu dokonce i sipecka jezdi po mape ale tot vse, podle navigace jsem asi sto kilometru od pravdiveho mista. a ne a ne se to nacist na spravnou polohu. Kdyz jsem zvolil moznost DEMO a nastavil tam pres souradnice moji skutecnou polohu tak demo bylo OK, dokonce i satelity se jakoby nacetly ale jakmile jsem se rozjel navigace mi opet urcila polohu kdesik sto km odeme. Jak jedu a necham si zobrazovani souradnic a tak na displeji tak se meni souradnice mapa i satelit…
-
- 9 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Ahoj zasílám náhled jak vypadá radio z Číny v Superb 2 Nejlepsi prodejce v CR se zarukou 24 mesicu!! http://www.skoda-sklad.cz Android 9 a pristí tyden dam foto z android 10.0 nove navigace Funguje : - Multifunkcni volant - PDC senzory - Couvaci kamera - PLA - Maxidot - Climatronic - CAN komunikace
-
-
- 117 odpovědí
- 52,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, plánuji koupit nové rádio, nejlépe rcd330+ nebo lepsi, ale na internetu je všude plno čínských napodobenin a já se v tom už nevyznám. Můžete mi pomoc ode koupit opravdu originál a ne nějakou kopii. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 275 zobrazení
-
-
Ahojte ..nedávno som kúpil Superb 2 2008 Je tam 2dinove rádio a predchádzajúci majiteľ bol na neho napojený na telefón cez bluetooth...keď sa to snažím urobiť ja tak mi to nejde a stále mi ukazuje iba telefón bývalého majiteľa.. Nedari sa mi to nijako vymazať ani zapojiť svoj telefón ...vie mi niekto poradiť?
-
- 0 odpovědí
- 213 zobrazení
-
-
Ahoj,mohl byste mi Prosím někdo zaslat cd s odblokem. Samozřejmostí je, že náklady platim. Děkuji. Zkoušel jsem stahovat ale nejak to nedopadlo.
-
-
- 174 odpovědí
- 145,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Když padlo uložto. Neměl by někdo náhradní stránku, nebo u sebe na pc firmwery pro rns510 ? Stihl jsem stáhnout 5238. Sháním 5274 a 6276. Díky.
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dobrý deň skupina. Kúpil som si rádio z činy a funguje skoro ako má. Funguje normálne len keď sa snažím nastaviť volant cez rádio tak mi to nefunguje. Zapnem rádio stlačim ikonku nastavenie volantu a zvolim napr. Zvýšenie hlasitosti tak mi napíše že dlhým podržaním tlačidla na hlas sa to nastaví. Ale neurobí sa nič môžem točiť tlačidlom na volante na hlas a hlas sa ani nepohne. Ak by ste mi vedeli pomôcť bol by som veľmi rad. Za každú radu budem vďačný. Jedna sa o škodu superb 2 combi 2014. 125kw
-
- 3 odpovědi
- 623 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, je zde prosím, někdo, kdo by mi poradil ohledně příjmu digitálního rádia? Mám Supa combi po FL r.v. 2014 s columbusem, který podporuje DAB příjem, ale včera jsem zkoušel v Olomouci naladit rádia na DAB a nic mi to nechytlo. Nemá prosím někdo ponětí, po čem jít? FM příjem je více méně OK a funkční. Pokud by měl někdo schéma anténního rozvodu a mohl mě nasměrovat, byl bych moc rád. S servisním módu rádia mám u FM antény ON, ale u DAB mi to píše open. Vůz byl v minulosti lehce bouraný na zadek aspoň podle fotek, které jsem od prodávajícího tehdy obdržel. Děkuji a přeji všem hezký den.
-
- 0 odpovědí
- 298 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den Prosím o radu u rádia Columbus. HW-Version H26, SW-Version 6270, map -version 8117. cca o 50% mi oslábl příjem anténního signálu. Jeden den hrálo vše, o týden později bez zásahu do rádia, elektriky, pojistek, ... nehraje žádná uložená stanice v FM a u DAB je přeškrtlá anténa a také nejde. Jen hodně silné vysílání se chytne. žádná přípojka usb, u zrcátka kamera, ale je odpojená. Média hrají všechny. Chyba jen v příjmu signálu antény. Antény obě na ON. Prosím o radu děkuji K.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, mam trochu problem, kterej mne prudi na neskutecny tocky... Nedokazu donutit Columbus aby mi ukazoval na druhem displeji smer cesty a odbocky, vzdalensti k nim atd... Porad mi to pise navigace terenem a ukazeje kompas. Tohle samozrejme promita i na MaxiDot, kde se pohybuje zmatena sipka misto navigacnich instrukci... Umi tady nekdo poradit? Diky Petr
-
-
- 66 odpovědí
- 49,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím,pořídil jsem si Superba2 před FL. Chtěl jsem vyměnit rádio za nějaké "android" v podstatě jen kvůli možnosti instalování couvací kamery. Nicméně jsem s Amundsenem nad míru spokojen. Chci se proto zeptat,jestli je možnost na Amundsena zakoupit kompatibilní kameru,nebo je to sci-fi? Díky za smysluplné odpovědi 😁💪
-
- 1 odpověď
- 747 zobrazení
-
-
Zdravím všechny.Po včerejší výměně autobaterie nemohu spárovat svůj telefon s autem,jinak je vše v pořádku.Před výměnou autobaterie telefon normálně s autem komunikoval.Při pokusu o spárování po mě telefon vyžaduje PIN,který ale bohužel neznám a už si opravdu nepamatuji,jak se mě povedlo spárovat telefon s autem poprvé🙄Autorádio je SWING,auto Superb 2010.Nikde se mě žádný kód neobjevuje,který bych přepsal do mobilu.Auto pouze píše nenalezen spárovaný tel. a telefon píše,že párování selhalo.Dá se prosím někde zjistit ten PIN,myslím třeba přes servis,protože klasické hesla,jako 0000,1234 atd jsem už zkoušel,nebo existuje ještě nějaký jiný způsob?Děkuji za pomoc a omlouvám s…
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, včera som namontoval toto radio do 2015 II LaK superba lenze mi neberie senzory, resp. pipaju ako maju len na obrazovke radia ukazuje, ze som vsade ako keby blizko aj ked stojim v strede nicoho. Dalej mi zahadnym sposobom nejdu uplne otvarat okna, resp. ak drzim otvaranie okien tak sa posuvaju dole iba po kuskoch. Je mozne, ze origo columbus radio malo nieco docinenia aj s oknami? https://www.aliexpress.com/item/1005003926532293.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6ad21802mnul6w
-
- 2 odpovědi
- 9,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám jeden takový dotaz, po výměně radia Bolero za navigaci Columbus se v autě tatálně zhoršil zvuk, basy jsou hrozný, výšky snad ještě horší, celkové to vůbec nejde vyladit. Pokoušel jsem se kontrolovat i kodování a ostatní možnosti, ale nic nepomůže. Pokud vrátím zpět Bolero, tak to jakš takš trochu hraje, dá se to poslouchat. Prosím tedy o radu, jestli se toto dá vyřešit, popřípadě o kontakt na někoho kdo by byl schopen v autě to audio trochu vylepšit, mám namysli výměnu repro (např. Morel Tempo, o těch čtu jenom chválu) a vytlumení dveří. Mám ale strach jestli to s tím Columbusem pomůže. Díky za pomoc.
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte. Potrebujem poradiť ohladom BT jednotky. Moja stará BR jednotka má označenie 5K0 035 730. Nikde neviem nájsť jednotku s rovnakým číslom bez koncoviek “A, E, C, D”. Chcem sa opýtať či bude kompatibilná jednotka s čislom 5K0 035 730A s mojim autom. Jedná sa o superb 2 rv 2011. za odpovede ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 335 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Potřebuji poradit. Když si zapnu BT a přehrávání médií tak vše jede jak má jen na obrazovce se mi neukazuje název písničky ani čas jak dlouho písnička trvá apod je tam furt čas 0:00 jako by nic nehrálo. Neví někdo čím to může být? Díky.
-
-
- 11 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, Rádio se samo přepnulo do němčiny a vyskakuje hláška v němčině: Vložit navigační DVD. Hláška nejde odkliknout, když už se povede odkliknout začne se něco načítat, ale po hodině se nic neděje. Rádio normálně funguje jen při přepnutí do nastavení je tam pořád ta hláška a nejde s tím nic udělat a tím pádem ani změnit jazyk ani jinak nastavovat. Nesetkal se s tím někdo? Díky
-
- 0 odpovědí
- 746 zobrazení
-
-
Dobrý den, obracím se na zdejší komunitu s “problémem”, který neumím vyřešit. Sup 2011, Columbus a pod sedadlem spolujezdce BT jednotka 7P6 035 730, iPhone 12 Pro Max. Po každém zapnutí klíčku se telefon automaticky připojí přes BT k rádiu, což je v pořádku. Ale zároveň se připojí i k BT přehrávači hudby, což zapříčiní, že veškeré upozornění z telefonu jdou do rádia, potažmo do repráků v autě. Pokud jsem měl v autě předchozí BT jednotku 3 řady, tak se připojený telefon musel k přehrávači hudby připojovat přes menu v maxidotu. Tady pokud v menu maxidotu odpojím BT přehrávač hudby, odpojí se celý telefon od systému auta. Věřím, že to nějak vyřešit jd…
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, prosim chcem vymenit svoj Columbus RNS 510 v Skoda Superb2 3T5 rocnik 2010 za nejake inteligentne 9" radio, ktore budem moct prepojit aj s Iphone mobilom. Mate prosim nejake odporucania? Pozeral som znacku Xtrons alebo MIC AV9V2. Popripade poradte nieco do ceny 400€. Ide o to, ze kazde lacnejsie radio ma nejake nevyhody. Moje kriteria su, aby spolahlivo fungovalo telefonovanie, nech hraje hudba/radio a ma zrkadlenie obrazovky. Nevyzadujem ziadne super zvuky, nemam Subbuffer ani nepocuvam hudbu moc hlasno. Ak sa bude dat pripojit cuvacia kamera, tak budem spokojny.
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím. Dá se nějak deaktivovat, to, že jakákoli úprava ventilace se projeví i zobrazením na displeji rádia? Já to nepotřebuju. V nastavení rádia jsem to nenašel. Sice v manuálu o tom něco píšou, ale jak hledám, tak stále nenalézám.
-
- 0 odpovědí
- 854 zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jednotka 3C8 035 730 A podporuje zobrazení názvů skladeb přehrávaných přes BT, a stačí to dokódovat, nebo si mám radši pořídit novější. Telefon (iPhone) se mi spárovat podařilo, funguje prakticky všechno, dokonce i hudba přes BT hraje ve stereo, ale názvy se mi nezobrazují... Díky!
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-