Exteriér
Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.
89 témat v tomto fóru
-
Čau, dnes pri umývaní som prišiel na jednu veľmi nemilú vec. Na pravých predných dverách, pod lištou som objavil asi tak 3-4 bublinky na laku, ktoré onedlho prasknú ahrdza sa rozšíri ďalej.. Stretol sa niekto s podobným problémom?
-
-
- 125 odpovědí
- 85,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny, máte někdo návod na demontáž hagusů u Yeti 2009?Dík.
-
- 1 odpověď
- 5,3tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, měl bych dotaz.....rozhodl jsem se, že si na Yetiho koupím nějaký menší box na střechu na léto(na tažné čtyři kola a na střechu malý box....přeci jen pojedou čtyři lidé, tak kufr evidentně nebude stačit) a protože ten box zase tak moc nevyužívat nebudu, tak jsem našel na inzerát nějaký starší kousek. Je takovej ošuntělej, tak mě napadlo ho nechat stříknout do barvy auta, ale náklady asi budou větší než bych chtěl, tak ještě mě napadla fólie. V životě jsem s tím nedělal, ale tak proč to nezkusit (láká mě to už delší dobu, ale teď mám konečně důvod to vyzkoušet).....otázkou je, jak a jakou fólii použít. Box má velikost 120x80 a když jsem kouk…
-
- 1 odpověď
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Chtěl bych si pořídit spoiler na 5. dveře. Je nějaký rozdíl v rozměrech a tvarování horní části dveří u Yeti 2009-2013 a 2014-2017? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Pokud někde uvidíte nebo na netu objevíte nějakou zajímavou tuningovou úpravu Yetiho, pak neváhejte a sem s ní pro inspiraci Firma Benet Automotive
-
-
- 101 odpovědí
- 60tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám dotaz, zda má někdo zkušenost s vnějším zpětným zrcátkem z druhovýroby. Cenový rozdíl je obrovský. Originál cca 8000,-, druhovýroba okolo dvou tisíc. Jsou ale dva typy konektorů 9pin a 7pin. Tchýni utrhl zrcátko předjíždějící náklaďák a ujel (SPZ nemá). Mají Yetiho 1.2TSI r.v. 2017. Pokud se nepletu, tak zrcátko je vyhřívané a má elektrické ovládání skla, ale celé zrcátko se sklápí ručně. VIN: TMBJF75L5H6047273. Díky za pomoc.
-
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím priatelia, tak som tu zas. Koróziu na dverách sa zatiaľ nepodarilo vyreklamovať, v servise hovoria o vonkajšom poškodení... Prečo by ale boli zvonka poškodené dvere na oboch stranách a na rovnakých miestach, to mi je tajomstvom. Z rohov predných dverí už je lístkové cesto. Pokiaľ máte za sebou úspešnú reklamáciu v konkrétnom autoservise, dajte mi prosím vedieť, aspoň by som sa tam skočil informovať. Čo ma však viac zarazilo - po 8 a pol roku som si všimol, že zadná hrana strechy, tam kde sa otvára kufor - nie je nalakovaná. Nerozumiem tomu. Nie je to ošúchané od piatych dverí (nič tam nedrhne, ani na hrane kufra nie sú stopy po nejakom kontakte); ani sa tam…
-
-
- 10 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Proč faceliftovaný yeti nemá z výroby nová facelift světla vzadu? Kupuju si Yetiho 2016. Konfigurace předem daná. Proč má světla facelift vepředu a vzadu ne? je to normální? jsou zadní LED světla prostě příplatková výbava? I na faceliftové verzi?
-
-
- 52 odpovědí
- 24,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte někdo kde sehnat prahové nástavce na Yeti Monte Carlo a kolik stojí?
-
- 5 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Ahoj, měl bych takový dotaz. Chtěl bych koupit clonu proti mrazu na přední sklo Yetiho z roku 2012. Nikde se však nemůžu dočíst jaké jsou rozměry skla. Sklo jsem si změřil, ale dole je 140 cm, nahoře se zužuje a je jen 120 cm. Výška je 75 - 80 cm. A protože jsou různé velikosti clon, tak bych nerad koupil špatnou. Může prosím nějaký majitel Yetiho poradit jakou clonu používá? Předem děkuji za odpověď.
-
-
- 3 odpovědi
- 6,5tis zobrazení
-
-
Čus, nemá někdo zkušenosti s nalepením znaků na paté dveře? Obecně co použít, aby znaky držely? Měl jsem auto na opravu laku a znaky musely dolů a lakýra říkal, že na to nemá vhodnou obustranou izolepu. Tak to raději nelepil, abych to nepoztrácel. Rozteče nalepení mám změřeny. Jde spíš o to čím to podlepit... Díky za tipy
-
- 12 odpovědí
- 15,6tis zobrazení
-
-
-
Nevíte někdo, zda se dá sehnat sada držáku rezervy jako má Yeti Čína ? Nevypadá to moc složitě a na dovolenou by to bylo perfektní.
-
- 6 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
-
-
Dávám odkaz na prodejce plastových lemů blatníků na Škodu Yeti. Efektní bude zejména na světlých odstínech. http://www.shop.autosport-kucera.cz/skoda-yeti/vnejsi-vybava/
-
- 36 odpovědí
- 38tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
mám na autě zelené folie, vypadá to přesně jako Sunset, ale ještě trochu tmavší, a myslím, že je to fakt good. Chtěl jsem tónovaná okna i vpředu, což se origo koupit nedá, a dodělat předek by znamenalo, že bude tmavší, ale takto je to vše v jedné barvě a vypadá to podle mě daleko líp, než kdyby to byly černé folie (ty jsem měl na stříbrném autě a bylo to ok, ale k hnědé met. se to imo moc nehodí...). Cena 4600+dph. fotky sem dodám, až to umyju..
-
-
- 11 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Zdravím škodováci, docela by mě zajímal význam červených písmen v označení motorizace TDI 4x4. Pokud někdo vím, sem s tím, prosím. Pitrs
-
-
- 5 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
napište prosím zkušenost s dovíráním dveří. Já jsem si už sice zvykl, že s dveřma musím víííc bouchnout, abych je zavřel, ale kohokoliv svezu (a že jich už bylo hodně) nedovře dveře napoprvé. už mě to začíná štvát. v servisu říkají, že je vše OK.
-
- 11 odpovědí
- 8tis zobrazení
-
-
zdravim panove, pri zavirani 5.dveri se vetsinou nezavrou uplne a je zapotrebi pouzit vetsi sily. Neresili jste tento problem? Reklamace? Jsem cerstvy majitel Yeti 2.0 TDi 104kw, 4x4, predtim u Octavie bezproblemove. Diky V.
-
-
- 13 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Při couvání z garáže jsem "trochu" zavadil o plast blinkru ve zpětném zrcátku. Funkčnost blinkru je zachovaná, jen došlo k zamáčknutí do tělesa zrcátka a kousek plastu se odlomil. Potřeboval bych modul blinkru vyjmout, podívat se na rozsah poškození, dolepit odpadlý "střep" a uložit zpět. V prodejně Škoda mi modul nabízeli za hrozivých 880 Kč. V této sekci WalkerT popisuje postup pro vyjmutí skla zpětného zrcátka. Dostanu se tímto postupem k uvedenému blinkru ??? Děkuji za brzké příspěvky.
-
- 9 odpovědí
- 15,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máte někdo na svém miláčku ofuky? Chtěl-bych vědět co na ně říká bezpečnostní pojistka proti sevření,nezačnou okna při dovírání blbnout?
-
- 9 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
Jak vam stitiraji? Myslim hlavne necistoty musky a podobne. Me jednak ostrikovace nedostriknou na cely sklo a je jedno jak rychle jedu a pak to sterace jen rozmatlaj. Pouzivam stejnej roztok jako ve fabii a tam to bylo ok. Asi se nedaji ostrikovace nejak nastavit, aby strikaly vys? A vsiml jsem si ze vedle ostrikovacu je jeste neco, ale co?
-
-
- 36 odpovědí
- 18,9tis zobrazení
-
-
Ahoj všem. Projel jsem pár výmolama na rozestavěné silnici v běžném provozu a mám bahno až na předních zrcátkách, klikách u dveří a i na okýnkách zadních dveří. Pomohlo by domontování předních zástěrek(třeba aspoň proti asfaltu)? Na Fabii jsem také dobělával přední zástěrky a byly to celkem vyhozené peníze. Asfaltu i špíny bylo pořád dost.Díky
-
-
- 65 odpovědí
- 36,2tis zobrazení
-
-
Máte někdo na Yeti kryt B sloupku? Je to plastové nebo jaké? Není lepší nalepit tam folii? Chtěl bych mít černé B sloupky na bílém Yeti. Něco takového jako na obrázku níže, ale aby to bylo černé.
-
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Caute, mam jednu otazocku ohladne bi-xenonov na novej Yetine. Na co sluzia vnutorne paraboly prednych svetlometov. Nejak mi to nedava zmysel mat dalsiu parabolu k bi-xenonom. Napr Olll to nema. Dik za info
-
-
- 6 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Ahoj nevíte někdo, jak sundat černej plast na A sloupku na škodě yeti 8/2012 viz obrázek a jak to pod ním vypadá, chtěl bych pod ním táhnout kabel o průměru cca 5mm. Díky
-
- 3 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Dneska jsem to nafotil, mam dojem prodlouzeni zadnich dveri i blatniku ?
-
-
- 9 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-