Přejít na obsah

Interiér

143 témat v tomto fóru

• 1.3k odpovědí
    • 243.8k zobrazení
    • 710 odpovědí
    • 149.3k zobrazení
  1. Paket Dynamic 1 2 3 4

• 89 odpovědí
    • 50.2k zobrazení
    • 365 odpovědí
    • 124.2k zobrazení
  2. Isofix

• 8 odpovědí
    • 660 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 795 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  3. Sedačky 1 2

• 25 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 84 odpovědí
    • 17k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 945 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 335 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 518 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 713 zobrazení
    • 87 odpovědí
    • 17.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 396 odpovědí
    • 92.4k zobrazení
  4. Prepinac spatnych zrkadiel

• 1 odpověď
    • 395 zobrazení
    • 70 odpovědí
    • 39.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 53 odpovědí
    • 23.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• na druhej strane po uprave TSI na LPG si ovela menej karbonizovany setris motor, peniaze, zivot  
    • 140000, furt jsem se nedostal k seřízení lpg:D140000, furt jsem se nedostal k seřízení lpg:D   Letos jsem s tím objel východní turecko 9300km, lpg na každé benzínce, ve filtru téměř žádný bordel, úplně mikromikro.   Spíš se to celé začíná tak nějak rozpadat, měnil jsem podvozek, teď se chystám na uložení motoru a převodovky.   Na druhou stranu to, kudma jezdím a jak tam jezdím tomu cca odpovídá:-)
    • @denial Ne, Octavia má klasické jednoventilové.    Žádný moderní spalovací motor (vyjma MPI motorů ve Fabii) není vhodný na krátké jízdy a časté studené starty, ani ty benzínové. Všechny dnešní TSI motory mají už pouze přímé vstřikování, takže u nich zase hrozí karbonizace ventilů. Každopádně takové provozování tazatel neuvádí, takže ho to asi trápit nebude. 
    • Tak senzory už fungují, museli je vyměnit za stejné, jen naprogramované přímo na Superb 4.
    • Zdravím,pořídil jsem si Superba2 před FL. Chtěl jsem vyměnit rádio za nějaké "android" v podstatě jen kvůli možnosti instalování couvací kamery. Nicméně jsem s Amundsenem nad míru spokojen. Chci se proto zeptat,jestli je možnost na Amundsena zakoupit kompatibilní kameru,nebo je to sci-fi? Díky za smysluplné odpovědi 😁💪
  • Vytvořit nový...